Zabime teletubies
Malý miluje teletubies postavicky, a dnes som mu hladala diely a tam bolo ze Zabime teletubbies asi hra pocitacová.
Strasne mi to prislo lúto, ked si predstavim, ze sa stretne prvykrat so zlom, spozna realitu sveta, ze tu sa 40% ludi, deti tešia ked niekomu ublížia a ten trpí. Neviem ako ho na to pripravit.
Neznasam teletubies, takze za mna ok.
Ale neber si to tak, zivot nieje len slnieckovy. Realita je tvrda a keby sme deti stranili vsetkym negativnym veciam, tak by v dospelosti nevedeli rozoznat co je vlastne ok a co nie.
A k tomu pri hladani som nasla toto, strasné veci teraz robia deti detom.
Preto je dobré, sledovať čo deti pozerajú. Moja najstaršia má 11 a netuší kto sú teletubbies, pritom to ako malá pozerala a mala rada 😉. Ale vždy pod mojím dohľadom, práve preto, aby jej nejaká kravina typu Zabime teletubbies nevybehla a podobne. Takisto je zmutovaná verzia pat a mat, kde hrozne škaredo nadávajú, lebo haha veľká sranda (pre pubošov alebo aj dospelákov). Holt, pokiaľ si to nájde svojho diváka/hráča, tak sa to z tohto sveta tak ľahko nestratí.
No ja nevravim, ze teleblbis treba zabit, ale pre boha, nepustajte to detom 🙏 to je ina vygumovsvacka 🤷
Nejde mi to sem dat, ale priucka o sikane v materskej skolke od nejakeho odbornika. Musela by som to odfotit. Dobre nemam rad teletubies preco niekoho napadne ze ho zabije.V akom svete žijeme? Sadistickom? Preco by som to nepustala, je to kludné, vekovo sedí, paci sa mu to, je to milé, pre najmensich v pohode.
Sikana v materskej skolke nie je podla mna kvoli teletubbies. Take male sikanujuce dieta je bud rodeny psychopat, alebo castejsie ma nejaky problem doma. Tak by som to aj podala dietatu - niektori ludia (aj deti) su velmi nestastni a nahnevani, nevedia si s tym poradit a potom robia zle inym.

Uff, ano, ono to pride... sama som zvedava, ako to zvladnem dcerke vysvetlit. Ona dost nad vsetkym rozmysla, sudi, pyta sa... zabime teletubbies este sa da na TV odfiltrovat a nepustit, ale coskoro uz budu TV aj sami pozerat a tam toho nasilia je. Ale taka ta zloba rovesnikov! Posmech, sikana! Ja to tak zo srdca nenavidim. Ale nemozem dieta drzat v zlatej klietke, musi sa naucit aj na to zlo reagovat a vybrat si dobro.aspon tak to ja vidim