icon

Zabudnutá platba v kaviarni

11. máj 2025

Dobrý deň, dnes sa mi stala taká vec, boli sme s kamarátkou na kávu a zákusok vonku a boli sme myšlienkami úplne inde a ona sa ponáhlala sedela už v aute ja som tam ešte sedela a večer mi napadlo že sme zabudli zaplatiť, v živote sa mi toto ešte nestalo. Myslíte že nás môžu odfotiť a dať na internet? alebo do Tv? hodnota bola do 12€.. Nemám tam ako ísť kedže to bolo na výlete a ja nemám auto, myslíte že keď tam zavolám pošlu mi iban a dovolia mi poslať im peniaze na účet? Nebolo to náročky, sedeli sme vonku a bolo tam úplne plno chaos.. Stalo sa vám to už niekedy??

vanilkovazmrzka
11. máj 2025

Bude to v krimi novinach 😀

autor
11. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Bude to v krimi novinach 😀

@vanilkovazmrzka Nerobte si srandu😀😀nezaspím..

autor
11. máj 2025

Oni to budú tie časníčky asi zo svojho zaplatiť😞

vanilkovazmrzka
11. máj 2025

Neboj sa nic sa nestane… je to par eur a urcite sa to stava castejsie nez si myslis

vanilkovazmrzka
11. máj 2025

Ale ked ti na tom tak zalezi, zavolaj do prevadzky, v tomto budes urcite jedna z mala, ak nie prva, ktora sa ozve ze chce dodatocne zaplatit 🙂

deedol
11. máj 2025

podla mna je tvoje riesenie fajn, skus tam zavolat alebo napisat mail, ak maju zverejneny.

autor
11. máj 2025
@deedol

podla mna je tvoje riesenie fajn, skus tam zavolat alebo napisat mail, ak maju zverejneny.

@deedol Ďakujem.. ale aj tak sa bojim že budem niekde vycapená

deedol
11. máj 2025

neboj nic, zajtra pories a bude 🙂

joannita
11. máj 2025

Určite by som napísala email aby si to mala podchytené a ešte aj zavolala. Určite by som to nenechala len tak odležať..

oblecenie99
11. máj 2025

Nám sa to raz stalo tiež 🙈 uvedomila som si to v práci, hneď sme tam volali, vrátila som sa, zaplatila. Pošli im email aj zavolaj, je to v pohode 😉

nika11103
12. máj 2025

Ja by som to urobila hneď , ak by som nemala možnost tam ísť už by som volala a poslala aj niečo navyše …

jajanka2211
12. máj 2025

A pýtala si sa kamosky, ci ona nezaplatila? Lebo mi si tak s kamosmi platime ucty v kaviarnach - ides na zachod, zaplatis vsetko.

koniarova
12. máj 2025

Veď tam dnes zavolaj. Aký v tom vidíš problém?

taktotedanie
12. máj 2025

Zavolaj nech ti poslu iban, zaplatis

ivik4
12. máj 2025

Pre boha zavolaj tam a je .
Hej na kazdom stlpe bude Vasa foto 🙄

laila22
12. máj 2025

Zavolaj na pobočku a zaplať IB. Mojej kolegyni sa stalo, že nezaplatili v ČR na pumpe.. 😆🤦. Telefonovala tam a poslali je IBAN

liaka
12. máj 2025

Určite sa ozvi. Večer si všimli, že majú nezaplatený stôl a urcite si na kamere pozreli kto tam sedel.

olimuc
12. máj 2025

Ano stalo asi 3 x… dokonca raz som aj isla platit a casnicka mi povedala, ze je zaplatane … fajn, podakovala som sa kamoske za zaplatenie. Ona mi povedala, ze nic neplatila🤷🏻‍♀️

slavaf
12. máj 2025

Nám sa to stalo. Zabudli sme sa. Zistili sme to na polceste domov. Otočili sme auto, vrátili sa, vysvetlili, zaplatili. Boli príjemné šokovaní...

alenamihal
12. máj 2025

Ak si taka poctiva a neda ti to spavat ,tak zavolat a zaplatit...nikde ta nevyvesia ..len ako sa hore spomina,bude to im to chybat a zaplatia z vlastnych..nie je to velka suma,ale pre tvoje svedomie ries a vysvetli...pochopia to ...

ronie338
12. máj 2025

Vieš koľko je takých co odídu? A nikto DS neozve. Alebo zle vydá teda dá viac ako mala. Aj mne sa to stalo. Prišla som o 50 eur. Miesto okolo 70 eur som mala len 20 eur tringelty. Stáva sa. A toto dorovnal z tringeltu. Nikto nikdy nevolal a neoplatilo. Ak tak tam zavolaj

14spider25
12. máj 2025

Toto su za temy fakt ako dospeli ludia? Vsak zavolam do kaviarne, co cakas ze ti tu ludia budu davat rady ako mas postupovat?

margotka17
12. máj 2025

Aspoň budeš chvíľku za herečku 🫣. Veď sa im ozvi a zaplať cez IB.

gov
Odpoveď bola odstránená
katka700
12. máj 2025

Mám pocit že je to fake téma. Kde majú 2x káva + 2x zákusok za 12 eur?

autor
12. máj 2025
@katka700

Mám pocit že je to fake téma. Kde majú 2x káva + 2x zákusok za 12 eur?

@katka700 ano samozrejme fejk tema… To čo tu vypisujete? kava 2,60 zakusky 2€ jeden..

marca12
12. máj 2025

Mne by svedomie nedalo a zavolala by som tam,vysvetlila,co sa stalo a poprosila o cislo uctu,ze ihned uhradim. Nepotrebovala by som s nikym radit a konala by som. Mna udivuje,ze sa ludia nevedia sami rozhodnut? To uz na vsetko sa musi niekto pytat? Chces zaplatit,tak konaj. Naco sa pytas,kto by co urobil. Kazdy je iny a kazdy ma inak nastavene hranice. Sme ludia,tak sa spravajme ako ludia.

domkakvet
12. máj 2025

Zavolaj tam a nech ti povedia cislo uctu.

rozculena
12. máj 2025

kava 2,60 zakusky 2€ jeden..

ako si z toho urobila 12eúr?

romino
13. máj 2025

Tiez sa mi nezda aby toto niekto riesil cez MK .....tak tam zavolaj, a zistis na com si.
Kvoli udajnym 12e, a teda drobakom, naozaj nikto normalny/kaviaren, podnikatel, nebude obratom zverejnovat fotky vas a rozmazavat takyto pribeh.