Záhradný sušiak na prádlo

vililienka
13. apr 2015

Milé dámy , máte skúsenosti so záhradným sušiakom na prádlo? aký máte prípadne ktorý je najlepší?

googwife
13. apr 2015

@vililienka. Ahoj my sme dnes kúpili tento https://m.mall.sk/vonkajsie-susaky-pradlo/viled.... Ale kupili sme ho v metre 39eur stál aj predtým sme mali ale taký jednoduchý ten vydržal cca 4roky tento je väčší a vyzerá byť kvalitnejší pevnejsi tak uvidíme 🙂

vililienka
autor
13. apr 2015

to až taký rozdiel , mozem zajtra zbehnut do metra, to je nejaká akcia?

jamelia
14. apr 2015

Ja mam tiez z metra, ale taky neznackovy, drzi uz par rokov a som s nim spokojna, vojde tam vela veci a aj velke obliecky a pod. Otaca sa v smere vetra, tak vecicky rychlo schnu 🙂 my ho mame ale zabetonovany v zemi, lebo tento mal takyto sposob uchytenia do zeme. Pred par dnami som si ale kupila taky univerzalny drziak, kedze ho chceme presunut na ine miesto v zahrade. Takze zavisi aj ako ho chces mat uchyteny v zemi. Uz si nepamatam, kolko ten nas susiak stal, ale je taky pevnejsi.

ivet1371
14. apr 2015

Mne robil manžel otačaci 🙂

googwife
14. apr 2015

@vililienka. No pôvodné sme chceli kúpiť v kaflande,ale uz nemali ten bol za 40eur(v akcii) tak ma muž prehovoril že aby sme šli kuknut metro no a tam bol padli sme si do oka a už sa na ňom susi pradlo😄😄 no to neviem ci bola nejaká akcia letak som nekukala.

googwife
14. apr 2015

@vililienka no kukla som leták a píšu že maju 30%akciu na vileda produkty tak asi preto.Inak maju aj Leifheit susiak ale 120eur za susiak by som veru nedala iba ak by aj sam ozehlil😄😄😄

vililienka
autor
14. apr 2015

aj ste ho zabetonovali do zeme ? lebo u nas dost fuka , da sa zabetonovať?

googwife
14. apr 2015

@vililienka no my ho máme len v zemi-hline tiež u nás dosť fúka aj teraz zatial drží,ale tiež by som ho radšej nejak zabetonovala myslím že je to istejšie,pevnejšie.

vililienka
autor
15. apr 2015

dakujem 🙂 vcera som bola v metre a beznadejne vypredaný tak idem zhanat na inter. ale moc moc dakujeeeem !

googwife
15. apr 2015

@vililienka hmmm škoda 😞tak dufam že nájdete hlavne za rozumnu cenu😉a nieje zač 😉