Zákaz vychádzania a cestovanie mimo okresmi medzi 1 a 5 hodinou
Chcem sa spýtať či je možné cestovať mimo okres medzi 1a 5hodinou rano bez toho aby na kontrolovali kam idem ?? Ďakujem za odpovede
Stále platí Uznesenie vlády č. 123 - uverejnené v zbierke zákonov č. 94/2021. Takže medzi 1-5 hodinou v noci sa môže voľne pohybovať, bez kontroly .
mna zastavili cez den okrem vsetkych papierov co som mala ok policajti okrem tychto dokladov cize negativny test ako aj doklad preco si tam a tam kontroluju aj ci nie si hladana hladany pytali sa aj kde pracujem ....stala som tam cca 10 - 15 minut celkovo dokym si overili ci nie som hladana cez pocitac alebo vysielacku...
@sebfran to uznesenie od 25.3. platí iba pre dovolenky do zahraničia. V rámci SR ostáva v platnosti voľný pohyb medzi 1-5 hod.v noci.
@teleskop nie, uviedla som cesta za účelom starostlivosti o blízku osobu 2* a 2* nič nepýtali. Keby aj...nie som povinná nosiť doklady o zdravotnom stave mojich blízkych.
Jediné čo by spravili ak človek odmieta zaplatiť pokutu je, že to oznámia úradu verejného zdravotníctva, tam písomne uvedies výnimku a všetko je ok.
Ľudia robia bohužiaľ chybu že platia na mieste, t.j. s pokutou vyjadrujú súhlas.
Čiže aj keby som šiel cez pól slovenska medzi 1az 5hodinou rano tak má za take veci nemôžu pokutovať ani sa vypytovať ?

Urcite nie