Zákaz vychádzania po ôsmej
Ahojte baby ,nikde sa neviem dočítať ze to kedy môžu byť otvorené obchody a služby?
ked dali tento zakaz, tak aj obchodom upravili otvaracie hodiny do osmej. neviem, ci sa to zmenilo teraz, ked vyhlasili zase tieto nove opatrenia.
Uz len kvôli tomu ze pracujem v odvetví služby ktoré sme ponúkali do 22 hod , a najvyšší povedali že sa nič nemení budeme do 22 tak neviem kto príde keď od 20 je zakaz 🤷
@erika8383 ja som dnes našla, že obchody a služby max. do 22:00 🤷♀️. Tak som si vysvetlila, že aj zákaz vychádzania od 22:00. To už ani srnka netuší, čo a ako platí.
@erika8383 https://korona.gov.sk/obmedzenia-pre-prevadzky-...
tam je pekne rozpisane, ktora predajna, ci sluzba ma ake podmienky
Baby zákaz vychádzania je od 5:00 do 1:00 nasledujúceho dňa.
Ty môžeš ísť von iba v nevyhnutných prípadoch čo je na nákup, lekárovi, na prechádzku do prírody, lyžovačku a kopec iného ale ten zákaz stále platí.
ale veď aj keby bolo len do 20h a ty si robila napr. na benzínke do 23h (u nás bolo dovtedy otvorené) tak ťa predsa policajti nezastrelia cestou z práce 🙈 len povieš, že ideš z práce... hromada ľudí ide z práce. nemôžeme všetci "pracovať" ako poslanci 🙊 niektorí aj kúria, svietia, spravujú internet, liečia, odhŕňajú a mnoho mnoho mnoho ďalšieho...
@zuzanka.zuzu podľa mňa autorka očakávala od nadriadeného, že teda bude robiť len do 20:00 hod. a bude mať kratšiu pracovnú dobu ako predtým, keď robila do 22:00 hod.