Zákaz vychádzania počas Silvestra
Čaute no, ak cez Silvester o 22:00 idem k rodine pretože inak mi to nevychádza bude to vpohode? Rodina býva v istom meste ako ja
@karolinka234 no uplne v pohode to teda nebude....všetko záleží či budú chodiť policajti a kontrolovať zákaz vychádzania v nočných hodinách😉
si pozri výnimky a nejakú si vyber... Napr.starostlivosť o blízku osobu.
Preboha ľudia ,vám už načisto ...akože čo sa budeme báť ísť k rodine alebo čo ? 😀
@karolinka234 no neviem ako vy ale mne je to uplne jedno ci je nejaky zakaz vychadzania alebo nie🤣🤭Ludi je vsade ako nas.atych a mna budu buzerovat na Silvestra,no to si kuknem🤣🤣
To u nás platia nejaké zákazy???
@karolinka234 cesta do zahraničia, cesta k lekárovi...... Jednoduché.
😁 To som inak aj ja zvedavá ako chcú kontrolovať zákaz vychádzania na Silvestra 😁
Bohužiaľ ešte nezrušili tu blbosť, večer po 20:00 je lockdown. Ale my sa s mužom chystáme k rodine, serem na nich...minule som išla kolegu z práce zaviesť, a policajti sliedili, zbadala som ich, radšej som zmenila trasu...nepotrebujem problémy..ale je to riadne obmedzujúce...a netuším ani aké sú výnimky, nemám chuť to už sledovať...aj v práci končím o 20:00 kým sa vytrepem tak je 21:00 a domov cesta cca 70 km cez dva mesta...takže tiež netuším či spadam pod nejakú výnimku či čo keby ma niekto zastavil
Klud netreba trochu kukať telku a net a ani sa nenazdas ako ja a prisla som z von o pol 12 v noci😅
@karolinka234 hod do auta mastny pekac a povedz,ze si sa bola postarat o pribuzneho a zabezpecila si mu jedlo,nemozu ti nic
@karolinka234 🤣🤣🤣toto co je? mozem vsetkym 🖕na akysi zakaz vychadzania🤣ludia sak sa zobudte uz z toho sna
Dobrý večer nikto nemože ist von večer 00:00 odpalit pyrotechnika,kompakty? zajtra 31.12.2021