icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

selecta22
12. máj 2013

@danussskah danuska rozposlala som s mojou poziadavkou email roznym psychiatrom a psychologom v Ziline, ak mi pride daka pozitivna odpoved dam ti vediet. Neocakavam zazraky ale uprimne verim, ze som natolko ovplyvnitelna, ze ked mi odbornik povie, ze ma nastavil tak aby som nezrala cokolady a neprezierala sa do prasknutia tak to proste robit nebudem 🙂

veronicka1901
16. máj 2013

Musím priznať, že Tajomstvo ma dostalo 🙂. Tak a odteraz žiadne negatívne myšlienky 🙂 .

lienka434
16. máj 2013

@veronicka1901 je viacej takych kniziek ci filmov, skuste si precitat este 4 dohody,alebo pokracovanie 5dohoda,a nieco so vztahmi a detmi Muži jsou z Marsu, ženy z Věnuše a děti jsou z nebe🙂

veronicka1901
16. máj 2013

@lienka434 Dakujem pekne za odporucanie, skusim pozhanat 🙂. Keby som len toto vedela skor, je to uzasne, fascinujuce 🙂

amelie123
16. máj 2013

Keď sa tu už rozoberajú knihy, prispejem aj ja svojimi prečítanými🙂Odporúčam knihy od Briana Weisa. Túto som čítala ako prvú. http://www.martinus.sk/?uItem=69875 Nie len o minulých životoch ako takých, je to akoby ucelený príbeh, ktorý hovorí o tom, ako veľmi ovplyvňujú minulé životy náš súčastný a ako jednoducho a bez liekov liečiť mnohé problémy v súčasnom živote. Ja mám rada rôzne duchovné knihy: o anjeloch,. o sile pozitívneho myslenia a tiež aj o minulých životoch. Je fasicnujuúce čítať o ľuďoch, ktorí vďaka svojim odhaleným minulým životom, vedú lepší ten súčastný🙂 Vrelo odporúčam🙂 Takisto je skvelá kniha od Goldberga Brucea MInulé a budoucí životy. A samozrejme povinná literatúra, pre tých, čo sa túto tíému začínajú zaujímať - Raimonda Moodyho a jeho Život po živote. Skvelou jednoduchou formou na príbehoch pacientov vysvetľujú fungovania reinkarnácie a jej dopadov. 🙂 Mne táto literatúra zmenila život k lepšiemu. Zmenila moje myslenie🙂

veronicka1901
16. máj 2013

@amelie123 Určite si niečo z toho prečítam 🙂, prečo som len toto všetko nevedela skôr? Asi som musela dospieť až "sem", aby som mohla objaviť niečo úplne nové. Je to jednoducho neuveriteľné 🙂

amelie123
16. máj 2013

@veronicka1901 to je to, že všetko je tak ako má byť🙂 všetko má svoj čas. ani ja som o tom dlhé roky nevedela🙂

veronicka1901
16. máj 2013

@amelie123 Najviac ma zaráža to, že odoberám katalóg z Media klubu, tam som na Rhondu Byrne natrafila už dávnejšie, chcela som si objednať nejaké jej knižky, ale vždy som objednala niečo iné. Ako píšeš, ešte asi nebol správny čas 🙂, všetko má svoju postupnosť.

amelie123
16. máj 2013

@veronicka1901 presne tak, keď je ten správny čas, že je človek na čosi pripravený tak to príde. Ja som veľmi chcela bábo a napriek tomu, čo už mám všetko načítané a aj podľa toho žijem, mi bolo ľúto, že sa nedarí. Moja známa -jasnovidka mi povedala, že ešte nie je ten správny čas, že ešte čosi musím urobiť, čo by som už ako tehotná a ani potom neurobila. Mala pravdu. Napísala som knihu, potom druhú a hneď na to som otehotnela. Odkedy som tehotná, absolútne sa mi nechce písať🙂Takže veci sú ozaj tak, ako majú byť🙂

matozazzo
16. máj 2013

Som rada, ze niekto zalozil tuto temu 🙂 Tiez sa venujem tymto veciam 🙂 Co sa tyka hypnozy - ako ste sa niektore pytali, bola som na ciastocnej hypnoze, aby som zistila, preco som unavena, smutna nedari sa atd... Viedol to uzasny pan, psycholog, terapeut, Mistr Reiki.. velmi mi to pomohlo. V sucasnosti, ked to casovo stiham a mam chut, chodim na meditacie, uzasne uvolnenie a ked sme skupinka, co tam chodievame dlhsie, mame aj "silnejsiu" meditaciu, kde riesime aj navrat do minulych zivotov, odkryvame strachy... Pozitivne myslenie je neskutocne, mne osobne velmi pomohlo, ked som bola v "totalnyc srackach" - prepacte za vyraz. Cudzim vylozim karty, ale ked mam sebe, je to uz o inom, ale su situacie, ked som sa fakt nevedela rozhodnut, tak si ich vylozim, niekedy je to raz za rok... Proste su veci, ktore vas oslovia, veci, ktorym sa budete venovat len chvilku a nikdy viac a zase ine, ktore sa sami "prihlasia", ze teraz ma "pouzi". Ako pise aj Amelie123, nasim myslenim ovplyvnujeme cely nas zivot, aj zivot okolia - preto niektore pary nemozu mat deti.. Preto su deti chore, alergicke, my tiez... to uz je namet na dalsie knihy 🙂 Rada budem citat vase prispevky a mat tak spriaznene duse, ktore ma "za to" neodsudzuju...

pasteleria
16. máj 2013

baby, prosim, poradte nejake cisla na zajtrajsie euromiliony-to myslim uplne vazne. v podstate si do zivota mozeme pritiahnut vsetko, co len chceme a fakticky mne sa dari uhadnut tak 3-4 cisla max. viac nie. ked to vyjde, tak s vyhrou sa podelim 😵

selecta22
16. máj 2013

@pasteleria podla mna na toto existuje nejaky blok "zhora", ze prste ziadnou silou pritazlivosti ci vestim tie cisla neprivolas ani nevyvestis 🙂

ibaze by sme neboli dostatocne pozorne..

selecta22
16. máj 2013

pocuvajte baby, ja mam taku blaznivost v hlave. Snazim sa pomalicky komunikovat so svojim anjelom (mozno si len namyslam, ze s nim komunikujem, neviem) a pred par dnami som sa ho pytala, ci by mi nedal nejake znamenie, ci budem tehotna uz tento mesiac a ci to nahodou nebudu dvojicky a hovorim mu, ze staci mi znamenie napr ze uvidim niekde dvojicky a pod. Mno a za par minut v praci, v pozadi hral film a tam herecka. Zacali sme o nej debatit a nevedeli sme sa dohodnut kolko ma rokov, tak reku ja to zistim na google. Mno a hned mi naslo ju s jej dvojickami aaa 🙂
nie som na to upnuta, sama som zvedava ako to dopadne. Co si o tom myslite? 🙂

selecta22
16. máj 2013

dievcata poradite jednoduchy postup na zistenie odpovede ano/nie v tarotovych kartach?

hradnapani
16. máj 2013

@selecta22 ze podvedomie je velmi silna vec 😉 Kazdopadne, prajem ti, aby sa ti tento sen splnil. Ked uz nie tento mesiac, tak niektory iny 🙂

selecta22
17. máj 2013

@hradnapani ano asi tak 🙂 dakujem

pasteleria
17. máj 2013

@selecta22
ahoj, ja si praveze myslim, ze by sa to dalo nejako, pretoze ked sa sustredim, tak tie 3-4 cisla furt mam-ako som spominala.
ako komunikujes s tymi anjelmi? nejako viac sa sustredis?

selecta22
17. máj 2013

@pasteleria do rici ale ako na zvysne cisla 🙂 neviem neviem
vies co ten moj anjelik, verim, ze ma pocuje ci chce ci neche, kedze je tu pre mna, takze normalne, ziadne sustredenie, poviem mu nahlas alebo si pomyslim napr. pocuj Mateuss (tak si myslim, ze sa vola) priatel moj anjelik mileny, pomoz mi ukludnit kocurika nech mi nezere ruky... 🙂 a vzdy za vsetko pekne podakujem a pochvalim ho a usmievam sa pri tom ako retardovana, ale ten usmev to ide akosi samo 🙂 skus

danussskah
autor
17. máj 2013

@matozazzo vitaj medzi nami

danussskah
autor
17. máj 2013

@selecta22 Drzim palce,daj potom vediet,ci teda ti tak vyslo 🙂

danussskah
autor
17. máj 2013

@amelie123 ahoj...Weiss ma teraz novu knizku,Zazraky se deji...napisal ju so svojou uz dospelou dcerou...uz ju mam objednanu,ale ja neviem,kedy si na to najdem cas...mam kopec kniziek v policke,sada na ne prach a cakaju na mna a ja nic..🙂....ale teraz luskam Ovlivnovani reality,fuuuha,to je tak tazke...ja po kazdej stranke musim rozmyslat a oddychovat,ale dala mi vela,ako kazda z tychot knih..je tam aj o anjeloch straznych...nemali by sme na nich zabudat a hlavne sa na nich neupierat len v case smutku,ale hlavne vcase radosti sa im podakovat a zabudnut na svoju hrdost a zverovaat sa im..Ja sa priznam,mne to s tym mojim akosi nejde...nemam ziadne sny,ani pocity...nic..asi to nechava vsetko na mna..asi som uz vyzrela dusa..haha... 😀 si fandim...ale nie,ved to mozno casom pride... 😵

danussskah
autor
17. máj 2013

@veronicka1901 Tajomstvo,to je len taky slaby odvar...taky zaciatok..to sa este dozvies INE VEC,ked budes pokracovat dalej I!!!!! 🙂 prajem krasne citanie,krasne objavovanie,krasne zazitky

kika112
20. máj 2013

Milé dušičky, ako sa vám darí v spojení duchovné veci vs. deti? Snažím sa deťom niečo vštepiť do života, aby si neprivolávali zlé veci, učím ich pozitívnym spôsobom myslenia. Sú zlaté ako na to reagujú, so záujmom. Syn mi dokonca niečo nakreslil, nejaký znak alebo čo to bolo, že to spontánne nakreslil do piesku a potom to videl aj v sne. Povedal že možno bol v minulom živote egypťan 🙂 Pátrala som po tom, čo to môže byť, a len nedávno som niečo podobné videla v ezoterickom obchodíku namaľované na stene. Boli tam znaky anjelov. Deti majú k iným svetom a k duchovným veciam bližšie ako si myslíme.
Mimochodom, venuje sa niekto z vás OM-healingu?
Prajem vám krásny deň 🙂

selecta22
21. máj 2013

@hradnapani moje podvedomie mi nakoniec priviedlo menzes, nie dvojicky .)

selecta22
21. máj 2013

@kika112 ja deti nemam, tak sa nemozem zapojit do temy ale OM healingu sa nevenujem. Ty akym sposobom sa mu venujes? Co ti to dava a co berie? .)

hradnapani
21. máj 2013

@selecta22 no ved to, ze podvedomie ti priviedlo do cesty dvojicky tej herecky, lebo si na dvojicky myslela. Myslim, ze to funguje celkom dokonalo - svojim sposobom...

kika112
21. máj 2013

@selecta22 OM healing je starodavna technika liecenia /seba sameho, okolia aj matky zeme/, pomocou vyslovovania slabiky OOOMMMM prudi energia. Viac sa docitas tu: http://om-healing.org/sk Moj sposob zapojenia je ten, ze chodim pravidelne na OM-healingove stretnutia, kde si sadneme do kruhu a 45 minut "ooomujeme". Citim pri tom, ako mnou prudi energia, je to krasne. Do stredu kruhu mozno dat papierk s prianim ci uz pre seba alebo pre niekoho, mozeme niekomu priat zdravie, stastie...Pocas splnu sa kona "splnovy OM-healing" - asi 600 skupin na celom svete sa takto schadza a kazda skupina sa zameriava pocas omovania na nejaku myslienku ktora je vopred urcena, Napr. sme mysleli na mier srdci kazdeho cloveka, na zaplavy v Australii, ludi v hmotnej a akejkolvek nudzi, priali sme si priaznivy vyvoj v Korei.., Som sa rozpisala, prepac 🙂 mozno to vlastne aj poznas, alebo si uz o tom pocula, citala...
OM-healing mi dava radost a energiu, je uzasne zosuladit zvuky s ostatnymi ucastnikmi a spolocne rezonovat 🙂 a jedine co mi berie su cca 2 hodiny z mojho casu do tyzdna. Som rada ze som sa k tomu dostala a ze mam OM-healingovu skupinu rovno pod nosom.

selecta22
21. máj 2013

@kika112 nie, naopak, velmi pekne o tom pises, kludne napis viac .) citit z teba harmoniu, stastie, mozno aj Om ma na tom zasluhu.
Sa mi to paci, nastudujem daco a verim, ze zrovna teba som mala citat, lebo citim uz mnoho dni nevysvetlitelne napatie a tremu ako pred skuskou, mohla by som sa tym konecne upokojit

danussskah
autor
21. máj 2013

@kika112 To je nieco podobne ako pise a praktizuje spisovatel a autor Joe Vitale a jednym guru,havajske ucenie hó-ponopono...v knizke Svet bez obmedzeni..to vysvetluje.Naozaj odporucam.On zistil,ze tento guru-liecitel vyliecil psychicky chorych ludi v nejakej vaznici,ani sa s nimi nestretol,len nastudoval ich choroboposy a cele dni len opakoval ,,Lubim ta,Odpust mi,Prepac a Dakujem...,, stale dookola a na vsetko...Velmi zaujimave.On sa tomu teraz venuje tiez a jeho zovot je uzasny a lieci tym aj blizkych.Proste len tychto par slov opakovat...Ja som to tiez skusala,a pomaha to.Proste si predstavim osobu,ktorej chcem pomoct a myslim na to: lubim ta,lubim ta,lubim ta...Obcas myslim na to aj vseobecne..na vsetko a vsetkych... 🙂 Len najhorsie je,ze na to dost casto zabudnem,hlavne pred spanim som si to casto hovorila,alebo ked som sa chcela ukludnit...pomaha to...len nesmiem na to zabudat!!!

kika112
21. máj 2013

@danussskah ano citala som o tom, aj som to chvilu praktikovala. Uvedomujem si ze som moc rozlietana /co uz - rozvedena, 2 deti/ a mala by som sa opat venovat takymto duchovnym veciam. Vravim si ze vsetko ma svoj cas 🙂 Tak teda... Lubim ta, Odpust mi, Prepac, Dakujem 😉

@selecta22 energie prudia svetom, niekto ich vnima viac, niekto vobec. Videla som jednu prijemnu prednasku o synchronicite vesmiru / http://www.frequency.com/video/jaroslav-chrast/... /. Som toho nazoru ze nahody neexistuju, ze vsetko sa deje pre nieco 🙂 Niekedy prichadza do zivota to iste viac krat, mozno v inej podobe, kym si to dokazeme vsimnut, akceptovat, pouzit... Som rada ze som ta niecim oslovila. Ked som si precitala na stranke OM-healingu viac, aj o sanskrite, bola som nadsena 🙂 Stiahla som si kopu piesni, kde sa opakuju mantry v tomto uzasnom jazyku, doma si to spievam, uz to aj deti ovladaju 😀 Tu je napr. ukazka Lokah Samasta od Devy Premal

https://www.youtube.com/watch?v=usJl7oiZPnc

... nech su stastne vsetky bytosti vo vsetkych svetoch. Fakt nadherne skladby a maju obrovsku silu.. zhanala som texty a ich vyznam. Ani neviem preco ma to napadlo tu napisat, mozno si to "niekto" "vyziadal" 😉
Vsetky dusicky, skuste si to vypocut, mozno vam to absolutne nic nepovie 😀 /v zavere je uz ina piesen/ Ale ak by ano... som tu 😉