icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

danussskah
autor
4. júl 2013

@anglicanka1981 Jaj,dobre,tak ked zistis..daj vediet,ja mam rada taketo knizky.O case. 😵

kika112
7. júl 2013

@sisaka ahoj, az teraz odpovedam 🙂 Ja nemam v okoli vela podobnych dusi. Sestra je na toto dobry partak, da sa pokecat na tuto temu ale v praci napr. nic moc. Nie je to tak zeby som si musela davat pozor, poviem co chcem a reakcie tych ostatnych, ktori uvazuju inym smerom si nevsimam. Poviem svoj nazor, nikoho nepresviedcam, ale ked mna niekto zacne presviedcat o tom ze "ale to takto nefunguje", tak ho necham tak... kazdy si zije vo svojom, tam kde sa citi dobre, a ked nikomu vyhovuje byt v pozicii obete, OK, nemozeme predsa nasilu pomahat ked o to druha strana nestoji. Deti sa snazim modelovat tiez smerom, ze oni si tvoria svoj zivot a myslienkami si ho vytvaraju a pritahuju si okolnosti. Rozhodne ich chcem naucit verit sam sebe a v to, ze vsetko je mozne 🙂

bubinko83
8. júl 2013

krasna tema konečne niečo pozitivne 🙂 len škoda že je to tak tažke zaviest do praxe kedže žijeme v dost negativnom svete dnes.Ale aj ja snažim ako sa len da mysliet pozitivne a par vecičiek sa mi podarilo dotiahnut tam kamm som chcela. 🙂 To su moja rodina,dve zdrave detičky a novy byt. 🙂

danussskah
autor
10. júl 2013

Dnes som sa postavila svojmu strachu a navstivila zubnu!Dopadlo to skvele,pobolelo,ale dufam,ze uz nebude.Naozaj te nstrach nestoji za to... 😵

vivien38
11. júl 2013

Dobry den, stalo sa vam uz take ze napriklad.bola som u jednej pani dr, a ako ona rozpravala tak mne to pripadalo ze tie slova som uz pocula a vedela som co mi bude hovorit. 😕 a ked som prisla von tak som bola cela mimi, nevedela som co sa to deje, normalne som sa cidila ako vo filme.viete mi ktomu to nieco povedat

pasteleria
11. júl 2013

@vivien38
take dejavu sa mi stavalo, teraz uz daaavno nie. neviem cim to bolo sposobene, ani preco to prestalo. volakedy davno som niekde citala, ze ludia dedia nielen vlasy, oci, povahu, atd., ale aj pamat, tak tym to moze byt sposobene. aj sny, napr. mne sa raz snival dom, v ktorom som urcite nikdy nebola, v nom stara zena so psom-zeby spomienky mojej mamy? akokolvek, to dejavu mi do toho nezapada, ja neviem.
este som citala, ze ked sa clovek prebudza napr. z komy, tak vidi svetlo-to je vraj sposobene tym, ze sa mozog ako keby zapina+lieky spomaluju priebeh, preto to svetlo. toz vedecke vysvetlenia, ktore mi davaju este viac otazok... 😨

pasteleria
11. júl 2013

@pasteleria
no sny nededia, ale v snoch mozeme vidiet spomienky, pamat nasich predkov, tak som to myslela

danussskah
autor
12. júl 2013

@pasteleria Tak...vedecke vysvetlenie na dusu a komu,ci klinicku smrt asi nedostaneme..Asi ostava len verit niecomu vyssiemu 🙂.
Co sa tyka tej pamati,moze to byt,ale je aj vseobecna pamat celeho vesmiru,kde je minulost kazdeho,vsetky myslienky a ciny...dokonca aj pritomnost a buducnost..to je prave ta akasa,co som tu minule pisala.Tak mozno v tom sne si z nej cerpala..Myslim,ze aj vestenie je takejto formy,ze sa veskyna napoji na tu akasu a z nej ,,cita,, minulost a varianty buducnosti.Mozno tam je aj to dejavu co pise
@vivien38 .Alebo si len ,,spomenula,, co si naplanovala ako dusa pre tento zivot,ked bola medzi zivotmi.Tazko odpovedat.Je mnoho teorii a vysvetleni,treba si zobrat to,co cloveku najviac sedi. 😵

olejka
15. júl 2013

Nie ako sudca ani inkvizotor, ani ako exorcista...
iba ako clovek som sa chcela podelit s niecim uzasnym...co som dnes pocula...vlastne vcera.... 😉
http://boomp3.com/mp3/opyefy91czc

sisaka
16. júl 2013

@vivien38 ja by som sa s tym de javu priklonila k tomu, co pise
@danussskah , ako dusa si planujes svoj zivot, ked sa narodis si sice nic nepamatas, ale v niektorych situaciach to nejak "prepne" a mas pocit, ze to si uz zazila, vies, dopredu, co ten clovek povie, kedze svoj zivot si uz "videla" predtym, nez si sa narodila - mne sa paci toto vysvetlenie 😉
Ja som teraz zacitana do knizky od M.Newtona, pokracovanie Putovania dusi, tu sa to vola Destiny of Souls (Osud dusi?) Super pracu odviedol tento chlapik, klobuk dole

danussskah
autor
16. júl 2013

@sisaka Ja uz mam od neho vsetko precitane...man to tak bavilo,ze som si kupial aj tu prirucku pre hypnotizerov.. 😵 Uplne to zboznujem.On uz ma aj svoje skoly na hypnozu LBL...Mna ta kniha uplne dostala a zmenila mi dost zivot,hlavne vnimanie zivota a smrti ako takej... 😵

sisaka
16. júl 2013

@danussskah A co? vies uz hypnotizovat? na konci tej knizky su reklamy na dalsie knizky a jedna sa vola, ze How to uncover your past lives - ako odhalit svoje minule zivoty od Ted Andrews, opisanych je tam 9 roznych technik, asi ju skusim zohnat, to moze byt tiez celkom zaujimave

danussskah
autor
16. júl 2013

@sisaka Haha,tak to isto nie.Ale zaujalo ma,ze ako to robia vlastne a boli tam aj nejake priklady a tak...Zaujimave aj to.Ja b som sa najradsej zhypnotizovat,ale na SK tuto metodu nikto nerobi a asi tazko aj v CR.Inak,ta celkova hypnoza moze trvat aj 4 hodiny,kym sa dostane do tej fazy medzi zivotmi a niekedy sa to ani nepodari,bud nejaky blok alebo sprievodcovia asi nesuhlasia.No a aj pre toho hypnotizera to musi byt ,,makacka,, ta hypnoza,aby ho viedol a aj spravne viedol.
No ja som zatial ziadne techniky neskusala,ale objednala som si knizku Liecebny kod...asi si uz o tom pocula,nejake samolecenie pokleplavanim atd..asi to bude to.Tak to urcite vyskusam!!!

emilia25
16. júl 2013

dnes sa mi stalo.tak rano cakam muza ze mi povie ze po troch tyzdnoch konecne ide domkov tak som mu volala a hovori mi ze dnes nepride lebo este nedosli peniaze ze bud zajtra alebo po zajtra.samozrejme obrovske sklamanie zlost smutok lebo kazde rano vstavam vysmiata ze dnes pride moj muzik a zas nic.uz som bola taka hotova ze v duchu som myslela boze ty ma ozaj nemas rad ked vidis ako trpim ked nemam muza pri sebe.ved nechcem vela iba to aby moj muz aj ked bez penazi ale to nevadi ale chcem aby uz bol somnou s detmi proste aby sme boli aspon na par dni zas spolu.boze ved nechcem vela prosim.a takto som si v duchu myslela za dve hodky volam muzovi a ten mi oznami ze dnes konecne pride ze zastavili celu stavbu a vsetkych na par dni poslali domkou.taka som teraz vysmiata lebo za dve hodky uz budeme spolu a pan boh mi moju malinku prosbu naozaj krasne splnil.juj dakujem a ja v to verim.

danussskah
autor
16. júl 2013

@emilia25 Velmi pekny pribeh.Obidvaja s manzelom ste urcite velmi chceli byt spolu aj s rodinkou a stalo sa.To je jasne. 😵 Tak si uzite pekne spolocne chvile...Zakon funguje. 😵

emilia25
16. júl 2013

@danussskah dakujeme ved sa nevieme dockat este hodinku a uz budeme spolu konecneeeee.juj nech sa zrychli cas.ale zas iba na par dni a zas pojde na mesiac prec.ale nejdem na to mysliet ale na to ze konecne uz budeme spolu.a naozaj ked clovek niecomu veri tak sa to aj splni aj ked nie vzdy hned ked si to clovek zmysli ale na vsetko chce ten spravny cas a vtedy to pride.

pasteleria
21. júl 2013

@danussskah
no ja sa chcem podelit este s jednou vecou: k pozitivnemu mysleniu som sa dostala po zhliadnuti jednej show o vareni a tam jedna baba povedala, ze cita knihy o pozitivnom mysleni. neviem, ci to moze nieco znamenat, alebo budem kazdemu na smiech, ale to bolo prave 21,12, kedy som to videla a odvtedy sa o to zaujimam. a kuknite na toto:

https://www.youtube.com/watch?v=eIUhfwdpJ40

neviem, ako si sa k zakonu pritazlivosti dostala ty? p.s.: mozno si to uz spomenula, ale mne sa nechce ist cez vsetky stranky naspat 😉
inac, ja viem, ze pozitivne myslenie (filozofia) je tu uz davno, ale mna to nejak nastartovalo.... a tak....

danussskah
autor
21. júl 2013

@pasteleria Najskor k tomu videu,co si hodila...co ja viem...neviem,co si mam o tom mysliet.Je to take strasne divne..A tie priznaky ako depresia,vysoky tlak a zavrate...to ma asi kazdy.Nejak sa tym nezaoberam,ani ufom a tak.Ved buducnost ukaze,ze ako to s nami,ako ludstvom a nasou planetou dopadne...
Co sa tyka mna,ja som v poslednej dobe tak strasne nervozna,nic mi nepomaha.Neviem,cim to je.
A ako som sa k tomuto dostala?Kedysi davno,este na gympli mi kamoska ukazala nejake knizky.A druha kamoska sa tomu naplno zacala venovat,aj karate aj takymto veciam.Ale mna to vobec nebralo,nezaujimalo.Na vsetko musi clovek asi dozriet.Ja som sa k tomu dostala asi pred rokom a pol,svagrina si kupila Tajomstvo,tak som si ho pozicala a chytilo ma to.Prili dalsie knizky a tak.Ona sa tomu uz nevenuje a pre mna je to uz na cely zivot. 😵 Prakticky neprevadzam nejak nic extra,snazim sa byt lepsia,menej nervacit,nehovorit a nerobit ludom ani sebe zle,proste zit si fajn.Mam nejake tie sny,na ktorych pracujem a tak pomaly...Teoreticky som uz na tom super,uz citam aj nelahke nekomercne temy,ako napr.teraz ma bavi AKASA,tak sa tak vzdelavam.Kupila som si aj Liecebny kod,nejaka metoda na liecenie,tak to by som rada aj prakticky na sebe vyskusala.Ale praktizovat je vsetko tazsie ako len o tom citat. 😵

ada32
22. júl 2013

ahojte, ja vas priebezne citam, nestiham prispievat.
ja stretavam rovnako naladenych ludi a nahodou, uplne cudzich. spozname sa vzdy staci sa pozriet do oci a je to jasne.
neviem v ktorej teme bol spominany M. Newton, cesty dusi. dakujem dakujem za tip. vyborny autor, vyborne knihy. prave citam a vychutnavam si kazdu stranu. 🙂

pasteleria
22. júl 2013

@danussskah ja skor vyhladavam temy o pozitivnom mysleni a zakone pritazlivosti, no ale ty si uz o hodny kus dalej. inac, pocuvala som aj tie cesty dusi, musim uznat, ze takato teoria zodpovie ovela viac otazok ako ine teorie o posmrtnom zivote. ja som vychovana ako ateista, mama mi na otazku, co bude ked zomriem odpovedala basnicky, prach si a v prach sa obratis 😢 no vies si to predstavit, ako to s mojou malou dusou zamavalo? v ziadnom pripade nechcem, aby moje dieta takto vyrastlo, negativne, plne strachu a smutku, ze nebude nic a ze vlastne zijeme zbytocne.
no ale to o tom konci sveta je vlastne o takom prevrate k lepsiemu a mne sa tak ozaj zda v mojom okoli, ze ludia zacinaju chciet inac mysliet-tak som to myslela. ludia, ktori su pozitivne naladeni, tak sa im dari viac, ako tym negativnym, v tom ma to video tiez utvrdilo..

bubbble
22. júl 2013

Ahojte, rada by som sa k vam pridala 🙂 a neviem nakolko je tato tema medzinarodna, ale ak by mi niekto vedel odporucit nejake dobre vedene meditacie v Brne, budem rada.. Tiez uz je to par mesiacov co som nejak upustila od pozitivneho myslenia a na mojom zivote sa to velmi prejavuje, chcela by som sa k tomu vratit ale potrebujem "nakopnut" a restartovat - preto tie meditacie 🙂

danussskah
autor
22. júl 2013

@bubbble Vitaj medzi nami.Neviem,ci je tu niekto z CR,ale hadam ti poradia. 😵

danussskah
autor
22. júl 2013

@ada32 Newtona som tu odporucala ja.Ja ho proste ,,milujem,, 😀

danussskah
autor
22. júl 2013

@pasteleria Moznoze naozaj zacala nejaka nova doba,uz som to citala a pocula z viacerych stran.A ak to ma byt k lepsiemu a zmizne zavist a nenavist a strach...najvacsie zla...tak budem len a len rada.Hlavne kvoli mojim detom,aby sa mali len lepsie a lepsie...
Ja som bola vychovavana v krestanstve a stale to este v sebe mam.Takze ja od malicka viem,ze mame dusu a existuju anjeli atd,takze mne to prijatie novych zalezitosti prilo uplne normalne a vsetko mi pasuje,ako ma.Prislo mi napr.divne,ze naco by sme prisli zit tu na zem len jedenkrat,narobit chyby a potom uz len peklo alebo raj?Reinkarnacia a karma vsetko vysvetluje a je to uplne logicke,ze za svoje chyby zaplatime,odcinime..v dalsich a dalsich zivotoch,az kym sa uplne neocistime a neprejdeme ,,vyssie,, az nakoniec ku svojmu Otcovi.Tak to chapem ja.A napr:Jezis mi tam pasuje a nebije sa mi to s vierou.Na satana neverim,to je blud a vymysel ludi,aby ospravedlnili svoje ,,sialenstvo,,.Minule som sa napr,dozvedela,ze prvi krestania uznavali reinkarnaciu,len potom ti dalsi papezi to vymazali z Biblie,ako aj mnozstvo dalsich veci,ktore sa im nehodili.
Co sa tyka ateizmu,ja tomu nemozem uverit,ze niekto moze byt ateista.Ved to sa ani neda..Staci sa len zamysliet nad zivotom,nad vesmirom,nad nasou planetou,ako je uzasne postavena v slnecnej sustave,presne rozlozenie slnka a zeme a mesiaca,uhol,poly,presne podnebie vhodne na zivot.Ved to musel niekto stvorit!Ako by sa to mohlo samo???Alebo cely dokonaly vesmir.Ci staci si pozriet aky dokonaly je vznik zivota,muz a zena ako do seba,,pasuju,, a ako sa to babatko v tele tvori,zazrak porodu...to nie je nahoda.A potom smrt...ved takemu neveriacemu sa moze ako umierat?Cely zivot sa musi priserne o seba bat,aj o svoje majetky,ked si mysli,ze je tu len raz a potom nic...fuha..to by som nechcela si predstavit tie pocity.Aj som citala o tom,ako zomieraju neveriaci a ako veriaci.No veriaci odisli v pokoji,lebo vedia,ze ich na druhej strane cakaju a bude im ovela lepsie ako tu...No neveriaci...asi si to vies predstavit.Takze je len dobre,ze si si nasla svoju cesticku a mas nadej. 😵

pasteleria
24. júl 2013

no, to mi ver, ze byt neveriacim je zlozite, a clovek sa vlastne cely zivot hlada. ti, co su vychovavani ku viere, maju o jeden problem (ten najvacsi) menej - podla mna 😉
nebo a peklo mi vzdy pripradalo hrozne nespravodlive, nikto predsa nemoze za to, ako bol vychovany. ale ti papezi to asi zmenili preto, aby sa im to lahsie vysvetlovalo veriacim: si dobry, pojdes do neba. si zly, tak skoncis naveky v pekle. ale co ked niektorych ludi od malicka ucia rodicia ku kradeziam (napr.)? reinkarnacia mi jednoducho dava viac odpovedi na moje otazky.

amelie123
24. júl 2013

dievčatá mám otázku. Či sa náhodou niektorej nestalo niečo podobné. Včera sa mi po dlhej dobe čosi stalo a stalo sa mi to možno len druhý tretí raz v živote. S mojim drahým bývam v jeho byte vo vežiaku nejaké štyri roky. On tu býval pred tým sám asi 10 a pred ním tu bývala žena v stredných rokoch. Predtým neviem. Včera večer som si čítala a odrazu som po veľmi dlhej dobe čo som v tomto byte zacítila zvláštny starecký zápach, ako v bytoch starých ľudí. Keďže sa mi to v tomto byte (pred tým nikdy nikde) už stalo vedela som, že je to ono. Nestretli ste sa s tým niektorá, čo by to mohlo byť? Poprosila som anjelov o ochranu pre moju malinkú lebo si fakt nie som istá, čo to môže byť a o niekoľko sekúnd to zmizlo. Veľmi dlho sa mi to nestalo predtým som tomu neprikladala žiadnu váhu ale teraz keď som tehu, možno mám trochu strach že čo to môže byť.

pasteleria
24. júl 2013

@amelie123
ano, mne sa to stalo dvakrat, ked nam umrel dedko v dome. zacitila som jeho pach, potom sa to stratilo. ale to bolo asi do polroka po jeho smrti, odvtedy uz nic u nas doma.
ina cudna vec sa mi stala, ze presiel okolo mna tien-to bolo ked som robila v UK, taky stary anglicky dom. ten tien nemal odkial prist, lebo to bola kupelna bez okien. ked to vravim inym ludom, vsetci maju na to svoje vysvetlenia, proste nikto tomu neveri. ale mne fakt prebehne mraz po chrbte, ked si na to spomeniem 😖

amelie123
24. júl 2013

@pasteleria to sa aj babke stalo, že keď dedo zomrel ešte ho istý čas v dome v noci cítila. ale tu v našom byte nikto nezomrel. teda aspoň o tom neviem.
to s tým tieńom, ja tomu verím, ja verím, že sú medzi nami nejaké duše, ktoré možno blúdia a nevedia alebo ešte nemôžu ísť ďalej. a niektorí majú schopnosť vidieť ich.

pasteleria
24. júl 2013

@amelie123
este o to ide, ze ked napr. dedkov pach som citila, tak som sa necitila zle, ani neprijemne, proste bol to dobry clovek. ale v UK ked sa mi to stalo, tak som sa citila uz predtym nejak divne, len dufam, ze som si ten tien nedoniesla domov 😒
inac neviem, co to moze byt u teba ked tam nikto nezomrel. ale davala by som si pozor na taketo veci. viem totiz o jednom dome u nas, kde nasli obeseneho muza niekolko dni po smrti, cize uz v rozklade 😒 o niekolko rokov sa tam nastahovala rodina, do roka sa rozviedli a dve z ich deti sa liecia psychiatricky (hoci pravda je, ze nikto nevidel nejake paranormalne aktivity v dome, ale ja si myslim, ze to moze byt duchom, ktory tam zostal).

emilia25
24. júl 2013

ked som potratila minuly mesiac strasne som chcela babetko ale manzel povedal ze az v decembri tak som to nechala tak vtedy sa mi snival sen ze som sla do kostola v snari pisali ze tuzba sa ti splni nechapala som to lebo tych tuzieb mame viac.a dnes viem ze to malo byt nove tehotenstvo a dufa ze uz aj zdrave.no aj sny maju niekedy pravdu.