icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 Jasne.Caka ta naorcne obdobie,ale krasne...Uzivaj si tehotenstvo,je to uplne ze super super superr obdobie! Teda,ked prejdu tie nevolnosti.Ten klidecek,mozes pospinkat aj poobede,vsetci ti pomahaju,obskakuju..samozrejme len to prve,tie dalsie uz nie su take krasne.Ale na prve spominam rada. 🙂
Ozaj,a ty ako komunikujes s anjelmi?Ako ta uistili o babatku.V snoch?

amelie123
10. feb 2013

@danussskah to obskakovanie si fakt uzivam🙂 hlavne od manžela. u mňa to s anjelmi bolo trochu inak. my sme sa vyše roka snažili a ako sa nám nedarilo, prestala som relaxovať a meditovať. ku koncu roka som znovu začala. potrebovala som podporu anjelov. a prave v meditaciach som citila, ze mi chcu povedat, ze sa to blizi. povedali mi to aj anjelske karty, ktore mam. pomohli mi uplne sa upokojit, v tomto mi hlavne pomohli, lebo ja som po lete bola uz zrelá na psychiatriu... o tom, že to bábo príde, mi povedali cez karty🙂 v meditáciách som sa potom viac a viac upokojovala.

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 wow...super...ja som sa k meditaciam este nedostala,ale vraj je to tazke...stale ma nieco rusilo 🙂..a najst si polhodinku pri mojich princeznach,to je tiez umenie...
Ja som si zase v tarotovych kartach vyvestila manzela a rodinu,ale myslela som na ineho chlapa,ako nakoniec bol.Ale podstata ostala.Teraz sa uz bojim si vestit karty...Mam sa moc fajn,uz nechcem zmenu. 😀

amelie123
10. feb 2013

@danussskah nevešti si, keď je všetko ok. načo pokúšať osud.🙂 ja zase nemeditujem nejako veľmi často. skôr tie relaxácie s meditačnou hudbou na upokojovanie. som naozaj šťastná a keď som šťastná, tak nepotrebujem veľmi s anjelmi hovoriť. stačí, že im stále ďakujem.🙂

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 Rozmyslala si uz o porode?Ja som si obidva uplne vsugerovala.Stale som si hovorila,ze to dopadne dopbre a rychlo.Hlavne pri tej druhej som si ani nepripustila,ze by to mohlo dopadnut zle.Proste som si stale namyslala,ze to bude rychlo,rychlo,rychlo...uplne som to vedela.No a..stalo sa...o pol 3tej v noci sme startovali do nemocnice a 4.15 uz bola na svete 😀 .
Tak ti odporucam :pozitivne myslenie.Ale ved to uz vies.Ale mne to vyslo nie z 99perc. ale 200 perc.

amelie123
10. feb 2013

@danussskah presne. o pozitívnom myslení viem fakt svoje. ešte som nepremýšľala, ale viem, že to zvládnem. aj s pomocou anjelov 🙂

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 U mna to funguje aj naopak.ked som nervozna,tak sa mi nic nedari... 😀
Ja nejako na anjelov neverim,viem,ze existuju,ale ja ich skor beriem ako sprievodcov alebo strazcov.Nemam s nimi este skusenosti,nepocujem ich..alebo mozno aj ano,ale neviem,ze su to oni.Ale ako pozeram,strasne vela zien tu ma s nimi skusenosti.je to pekne.a ukludnujuce,ze nie sme sami,ze na nas niekto dava pozor.aj s detmi sa modlime kazdy vecer tu zakladnu :,,Anjelicku,moj straznicku..,, 🙂

amelie123
10. feb 2013

@danussskah ja mám s anjelmi len dobré skúsenosti. aj s tými kartami. ešte ma nesklamali. 🙂

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 Kde si kupila tie karty?

amelie123
10. feb 2013

@danussskah cez martinus v akcii boli. karty sú nádherné, prekrásne a jednoducho sa s nimi pracuje. http://www.martinus.sk/?uItem=39011

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 wow...asi si to objednam...aj recenzie su krasne!

amelie123
10. feb 2013

@danussskah aj mna presvedčili🙂 a karty sú ozaj krásne. obrázky sú až čarovné🙂

danussskah
autor
10. feb 2013

@amelie123 uz som si to objednala,aj jednu knizku od nej...tak sa tesim!..mne ani tak nejde o buducnost,ale pochopit skor nejake problemy a tak..tak som rada,potom dam vediet...🙂
Idem uz do postele,oci ma stipu...vcera som cely den citala tvoju knizku,dneska pri PC... 😀
Tak dobru noc a pa

amelie123
10. feb 2013

@danussskah dufam že budes spokojná🙂pa a dobrú noc🙂

ludka707
13. feb 2013

@amelie123 jeej presne ako ja 🙂) ked som po vyše roku panikárila, že sa nedarí a pritom nebol žiaden zdravotný problém, pomohli mi anjeli ktorí ma upokojili. v anjelských kartách som mala presne mesiac, v ktorom otehotniem - a tak aj bolo 🙂)) dalšia vízia bábatka v meditáciach s anjelmi a len vdaka tomu som sa upokojila a s radosťou čakala na daný mesiac, v ktorom som skutočne otehotnela 🙂)) v klude ma udržiavali meditácie s anjelmi a knižky o nich a karty 🙂

ludka707
13. feb 2013

@danussskah meditácie sú super 🙂 aspon ja sa po nich cítim, ako keby som sa druhýkrát narodila 🙂

boos71
13. feb 2013

@danussskah ahoj toto mam aj ja ale mne sa to stava asi 5minut pred tym ako sa to ma stat takze to neobvlivnim a niekedy je to zle lebo viem co sa stane ale nestihnem to...:(

mpg
13. feb 2013

@danussskah mňa tiež zaujímajú také veci medzi nebom a zemou, začalo ma to zaujímať, keď som ešte pracovala dlhé roky na osobnom oddelení a najprv som sa len tak pozrela aký je kto horoskop, neskôr som zistila, že niektorí ľudia sú podobní, neskôr som sa naučila ich odhadnúť už aj bez toho, že som si pozrela ich dátum narodenia - celkove keď si pozriem aj neznámeho človeka dá sa odhadnúť jeho základné vlastnosti, schopnosti - podľa tváre, postavy, oči, hlasu, oblečenia. A pri niektorých mám dobrý pocit, pri niektorých naopak. Aj to sa mi celkom osvedčilo, že napr. kto je nečestný, rád klame - tak priťahuje podobných ľudí. Niektoré problémy sa dajú pochopiť cez rodinné konštelácie, často sa v rodine opakujú tie isté problémy, napr. vyberáme si podobných partnerov ako bol náš otec a žijeme ďalej podobným spôsobom ako žili naši rodičia /v niektorých prípadoch je to aj ťažké/.
A keď som tak pozorovala ľudí, väčšinou začínajú byť nervózní, keď sú preťažení, alebo príliš netrpezliví.
Všetko má svoj čas. Ja si niekedy tak večer preberám deň a zisťujem, že sa to dalo aj bez tej nervozity a má to čas.

danussskah
autor
13. feb 2013

@mpg Ano,o tych rodinnych konstelaciach som uz pocula a myslim,ze to celkom sedi aj na mna.Keby som neobjavila tento zakon a rozne ine veci,tak sa spravam uplne ako moja mama.Nehovorim,ze je to zle,ale sranda je,ze vzdy som si hovorila,ze JA taka nebudem!A uz som sa stavala nou.Chlapa mam skoro ako moj otec.A to som si vravela,ze ..haha...Ale uz sa snazim zmenit a chcem zit podla seba a nie podla nejakych vzorov,ktore sa nam vstepili do hlavy pocas zivota.O tych konstelaciach mi hovorila kamoska,pomohlo jej to prekonat rozvod a je teraz stastna s novym priatelom.Ja by som tiez potrebovala nejake odpovede...Ale to asi kazdy... 🙂

danussskah
autor
13. feb 2013

@boos71 Ako napriklad?

danussskah
autor
13. feb 2013

@ludka707 Ja sa uz tesim na tie karty!Dneska mi tiez zase cosi vyslo:Uz dva dni som si hovorila,ze POTREBUJEM predat taku autosedacku,potrebujem 20 eur a stale som si to dookola opakovala..Objednala som si totiz take knizky (zase) 🙂 a chybala mi ta dvacka.Tu autosedacku som mala v bazare uz dlho,a uz ma to stvalo.Tak som na to myslela stale a stale a co sa nestalo?Poobede telefonat,o hodinku predane!! 😀
Ale horsieje ,ze som si nechtiac privolala chripku mojej mladsej dcerky,lebo som myslela na take kraviny,ze ,,este sme neboli chore...atd,, v spravach same epidemie...Tak sa teraz sustredujem na zdravie a ustup horucky.Mala pekne spinka,tak to vidim pozitivne...musim!

boos71
13. feb 2013

@danussskah co napriklad nechapem ???

danussskah
autor
13. feb 2013

@boos71 No ze ako sa to prejavuje,ta zla udalost.Ci to nejako citis,alebo nejaka vizia...a tak,ze ako sa to prejavuje,tak som to myslela. 🙂

boos71
13. feb 2013

@danussskah aha..🙂 nemusi to byt len zla vlastnost jednoducho to mam v mysli napriklad isla som zo psom von a sal pri dverach a cakal kym nepridem lebo boli zavrete a ja som bola este vonku a nejako som si pomyslela ze ze boze ona stoji pri tyych dveracha niekto prudko otvori dvere a ublizi jej a v tom ako som ju odtiahla sa prudko dvere otvorili....🙂ako nejako som to neriesila ale potom som zase vedela ze mala pride za nou a bude si pytat vodu a tak sa za chvilku stalo ako je to sila fakt len mne to chodi priliz rychlo aby som konala

danussskah
autor
13. feb 2013

@boos71 To mas asi silnu intuiciu,ze to tak vycitis..skoda,ze mas malo casu..mozno by sa stym dalo nieco urobit,nejako predlzit cas...viacej sa sustredit..ktovie

boos71
13. feb 2013

@danussskah moze byt lebo vela veci si zelam a prosim anjelo a skoro stale sa mi splni len niektore veci su pre nich asi narocne a nesplnia sa hned ale vzdy sa mi stalo ze sa mi splnilo a vecer citim jemne hladenie a citala som ze ked mas kvety pri posteli tak chodia za tebou vili a strazia tvoj spanok a je to pravda pretoze ja citim jemne steklenie alebo aj ludi alebo len cloveka ale snazi sa to ignorovat lebo sa niekedy aj bojim tak radsej sa priviniem k muzovi ..🙂ale necitim ze sa mam bat som praveze kludna.myslis ze mam silnu intuiciu???tebe sa nieco take stava tiez???zajtra idem akurat k vestici ktora mi dost pomohla a vidi vo mne vela veci....chcela by som si vediet vykladat sama karty na vlastnu potrebu niekedy sa neviem pohnut zo situacie nevies nejake radi?dakujem

danussskah
autor
13. feb 2013

@boos71 Ja som si doteraz vykladala tarotove karty a vzdy mi vysli.Aj kamaratkam.Teraz si uz nevestim,
Ako som uz pisala,ja na anjelov neverim...ako takych s kridlami atd...ale verim v nasich sprievodcov,ktori nas ,,strazia,, cely nas zivot a aj po zivote nas odvadzaju na iny svet,pomahaju,radia...Niektore duse maju aj dvoch.Ty mas asi schopnost ich citit,pocut,tak ja by som bola stastna..
Neviem,aku radu ti dat,nie som nejaka odbornicka,len to,aby si sa venovala tymto temam...hladala v knizkach,v ludoch...skus aj u tej vestice (len aby ta neobrala o peniaze) a neignorovala to.Skor to treba brat ako stastie,ze mas taku schopnost.

boos71
13. feb 2013

a poradis mi ako si mam vestit alebo kde to sa mozem naucit.?budem ti velmi vdacna ja ludi pocuvam a ani sama eneviem im radim a oni ma aj sami vyhladavaju ako nikdy som si toto nevsimlala ale tera sa na to pozeram velmi intezivne a funguje to ani ja neverim ze ako taky anjel jestvuje a le viem ze mam pri sebe niekoho kto mi radi co mam robit .pomaham vsetkim len ja si niekedy neviem dat sama radi...:((neake knizky by si my mohla poradit.a co sa tika tej vestici uz k nej chodim dlhsie a som spokojna a neklame ani ma neobera o peniaze.pomaha mi pohnut sa dalej ale viem ze by som si vedela pomoct sama len potrebujem niekoho kto ma ktomu povedie a venuje sa tomu tiez..🙂

mpg
14. feb 2013

@danussskah Myslím si, že sa netreba až tak obviňovať, že si privolala dcérke chrípku, deti bývajú často choré a ani na karty a pod. veci sa netreba až príliš viazať, najdôležitejšie je žiť podľa Božích prikázaní, urobiť si svoju prácu, ktorú máš, čo najlepšie a najlepšie riešenia sa obyčajne objavujú ráno po zobudení, neviem, či je to tak u každého, ale mne sa tie ranné riešenia vždy najlepšie osvedčili.

ssisska
14. feb 2013

Biblia nam kaze,ze o buducnosti by sme nemali vediet nic!Ziadne vyvolavanie duchov,ziadne tarotove karty!Je to zavislost a zavislost pochadza od lucifera.