Založenie SRO - ktorá firma je spoľahlivá?

26. máj 2021

Dobrý deň. Chcem si založiť sro ale nie som v tom zbehlá. Videla som na nete rôzne firmy ktoré ponúkajú, že sro založia, napr za 200 eur vrátane poplatkov a podobne. Lenže firiem je veľmi veľa, neviem ktorú vybrať. Predsa len sa jedná o dôležité dokumenty a chcela by som to mať všetko legislatívne v poriadku a čím skôr. Ak mi vie niekto poradiť s výberom firmy na založenie sro, bola by som veľmi vďačná. Ďakujem za každú odpoveď.

monkasponka
26. máj 2021

Mne zakladala firma www.SroOnline.sk. velmi som bola spokojna, aj osobne mi volali keď potrebovali ujasniť veci, aj po založeni sro čky mi promtne odpovedali keď som sa ich pytala...

autor
26. máj 2021

@monkasponka ďakujem za tip, idem to hneď pozrieť 🙂

vikusjk
26. máj 2021

A netrufnes si na to sama? Vsetky dokumenty sa daju stiahnut z netu. Ja som si zakladala sama, ale bolo to pred 9 rokmi.

renka30
26. máj 2021

Myslim si, ze v zasade je to jedno, hlavne asi zavisi od ceny, ktoru si vypytaju pre seba, spravny poplatok za zapis do OR je 150€ a ak podavas ziadost na zivnostensky elektronicky (co uz asi robi kazda takato firma) za volne zivnosti neplatis nic, iba za viazane ci remeselne. Takze suma za poplatky by mala byt u kazdeho rovnaka. A ak by neboli dokumenty v poriadku, tak spolocnost nezapisu.

autor
26. máj 2021

@renka30 ďakujem pekne ženy 🙂 , teraz som pozerala, že za založenie chcú 249 eur, nepripadá mi to veľa. V tej sume je zahrnuté všetko, vrátane poplatkov, len mi pošlú doklady ktoré treba overiť a všetko vybavia 🙂

autor
26. máj 2021

@vikusjk mám deti, manžel stále v práci ako živnostník, ešte dom riešime, hromada vecí okolo, preto sa nechcem do toho púšťať sama, každý deň neviem kam skôr skočiť.

simonah73
26. máj 2021

ja som si davala zakladat cez tuto firmu http://www.mojasro.sk/, robim ucto a na zalozenie sro by som si netrufla, max som riesila aj pre klientov zapis konecneho uzivatela a kamoske som riesila zmenu adresy a zmenu podpisovania uz vo fungujucej sro.

autor
26. máj 2021

@simonah73 ďakujem pekne, pozriem čo ponúkajú 🙂

ppucherko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonah73
15. mar 2023

@ppucherko myslis, ze cakala az doteraz?