icon

Zamestnanie versus materská dovolenka

bublinka88
13. máj 2015

Ahojte, chcela by som sa spytat zien, ktore BOLI pred materskou dovolenkou ZAMESTNANE, aby to porovnali. Hocikde sa pise ze materska je "dovolenka", a ze zeny len sedia doma a nic nerobia. Tak sa chcem spytat, ci je pre Vas narocnejsia materska dovolenka - staranie sa o dieta, alebo ked ste boli zamestnane - a mali pracovne aj rozne ine povinnosti 🙂

bublinka88
autor
13. máj 2015

ak sa vam da, napiste aj ake zamestnanie ste mali 🙂

liz_lemon
13. máj 2015

pred MD som robila v kancelarii, a mozem povedat, ze chodit do prace je nic oproti tomu byt na MD, lebo o 16 mi padla, a mohla som si robit co som len chcela, teraz to nehrozi, a ked mam 2 deti, uz vobec nie, lebo je zlozite nechat 2 deti niekomu "na krku"
ale zase teraz je krasne pocasie, a mozem aspon chodit po vonku, a nemusim sediet niekde zavreta

tinqua
13. máj 2015

ja som účtovníčka a napriek tomu, že som bola vtedy free a po pracovnej dobe som mohla mať nohy na stole, nemenila by som svoj súčasný stav, byť mamou je super a aj tá materská sa prežiť dá, hlavne keď je dieťa väčšie ani neviem ako mi zbehne deň 🙂

siska53
13. máj 2015

@bublinka88 tak pred materskou po praci som nemusela takmer nic robit,ked sa mi nechcelo,presunula sim to na dalsi den. Pocas materskej to bolo inak,ano,aj tam sa veci presuvali ale drobec,neskot drobci si vyzaduji svoje,takze som bola v jednom kolotoci. No horsie je to teraz,ked som.opat zamestnana.. To je este horsie,nic nestiham..kolotoc este vacsi,nez predtym..takze materska ci uz s jednym alebo aj dvomi detmi je nic oproti tomu,ked sa clovek zamestna....

anjika42
2. sep 2016

Odkedy som na materskej (teraz už na rodičovskej) mám omnoho lepšiu kondičku 😉