icon

Zamilovala som sa

lia1902
2. nov 2018

Ja viem ze to tu nepatrí a všetci v komentároch pôjdu proti mne ale chcem sa zdôveriť, lebo moja kamoška má s tým pošle vždy do... No mám 15 rokov a asi pred 2 a pol roka sa mi začal páčiť chalan Martin ( na farskom tábora, je z našej dediny a je o rok starší) . Páčil sa mi ale moc som to neriešila. A pred rokom to už začalo byť dosť také intenzívne. No pred rokom mi kamarát ( samo najlepší kamoš) napísal že samo vie ze sa mu páčim ale nechce má. Prekusla som to nejako. Martin je ministranlt takže ho stretávam na omšiach a vždy keď som ho uvidela tak zrazu boli teplo na hrudi a začalo rýchlo bit srdce. Keď som sa neho kukla tak som si všimla že sa na mňa pozerá ale vždy odvrátil zrak. Na Valentína som mu poslala valentinku... No a keď moja kamoška si s ním písala tak zistila ze in teraz nikoho nepotrebuje. Teraz je už na strednej, vidím ho dva krát za mesiac. Napísala so mu blahoželanie na meniny, na narodeniny. A pozerá sa na mňa v kostole viac. Minule mal držať tu knihu kňazovi ale pozrel sa na mňa a zabudol sa tak ho kňaz postrcil.. Každým dňom ho mam viac a viac rada. Zamilovala som sa do neho. Nikdy som nič také necítila. Ja viem ze ešte niesom na vzťah pripravená, veď som len deviatacka. Ale bojím sa že bude neskoro a on si nájde inú. Nevadilo by mi čakať do 18 len ak by som bola s ním ale bojím že nebude ten pravý a za ten čas by som si mohla nájsť pravého. A teraz strácam čas. Ale aj tak ho milujem.
Chcela som sa len podeliť.
Možno mi tu niekto poradí a čakám tu len zlú kritiku typu,, bože ty mladí už nemajú čo robiť ", ,, v 15 by už chcela frajera... "
Dopredu ďakujem za rady.
A ak ma niekto podobnú skúsenosť tak nech sa so mnou o tom podeli prosím. ☺
nepotrebuje. Teraz je už na strednej škole, vydávame sa a ho moja kamoška pýtala

Strana
z2
terezka1947
8. nov 2018

@lia1902 urcite skolu nepodmienuj chlapcom,ak sa budete chciet kontaktovat,su mobiy,atd. V dnesnej dobe vzdialenost nehra rolu. A ak ma nieco byt,bude. Nooo a je mozne,ze sa ti aj na novej skole niekto zapaci.

h_petra
8. nov 2018

@lia1902 úplne som si zaspomínala na miništranta Laca, do ktorého som straaaašne bola. Tiež som bola deviatačka 🙂 minulý týždeň akoby sa chodilo na hroby som ho stretla v meste odkiaľ pochádzam. On s manželkou, ja s manželom. Ešte som ho mužovi ukazovala, že aha, kvôli tomuto som chodila tri krát do týždňa na sv.omšu, keď som mala 14 😁

Nič sa Tu neboj 😉 všetko bude tak, ako má byť. Ja ti rozumiem, v 15tich vie byť láska a zamilovanosť strašne ťažká, sama som bola pár krát brutálne zložito a samozrejme vtedy som si myslela, že navždy a osudovo zamilovaná.
Užívaj si, jeho nesmelé pohľady, zbytočne sa do ničoho nepúšťaj a dôveruj Bohu/Vesmíru/Osudu - všetko je správne načasované 🙂

cialota
13. nov 2018

@h_petra ako si napisala - uplne si vystihla zivot tym, ze vsetko bude tak ako ma byt 🙂 niekedy je velmi fajn to, ze nedostaneme vsetko po com nam srdiecko pisti!

Strana
z2