icon

Zamrazenie tvarohu. Robieva sa to?

junovka
4. aug 2008

Mate niekto s tym skusenosti??? A vobec, smie sa to???Ak ano, tak po rozmrazeni bude tvaroh ako cerstvy??Vdaka za odpovede

kili
4. aug 2008

ja som si zamrazovala predvarené tvarohové guličky a v pohode, ale o normálnom tvarohu neviem, ale myslím, že v tom tiež nie je problém. Mrazím si aj maslo a potom chutí úplne rovnako.

irenkat
4. aug 2008

junovka: moja mamina zamrazuje tvaroh pravidelne, ale ako dlho moze byt v mraznicke to presne neviem, kedze ja tvaroh vobec nemusim tak sa o to az tak velmi nezaujimam 😀

lara1znk
4. aug 2008

ano moze, ja si tvaroh nosim zo Slovenska sem do UK a stale si ho zamrazim

kristi
4. aug 2008

a proc to mrazite?

dadous
4. aug 2008

mam doma kuchaře a prej se muže zamrazit 😉

cessy
4. aug 2008

nič sa mu nestane, ja zmrazujem tvaroh a po rozmrazení je v pohode. zmrazujem ho preto, lebo muž občas príde z roboty a povie že by mal chuť na tvarohové dolky a nebudem predsa večer letieť do obchodu 😉

mimakro
4. aug 2008

Ja bežne mrazím tvaroh, tvrdý syr, maslo, droždie. Bývam na dedine a takto mám určité potraviny stále poruke.

lara1znk
4. aug 2008

ja si nosim vela potravin zo Slovenska ktore tu nedostanem, napr. aj bryndzu stale mrazim

bubba
4. aug 2008

tvaroh v pohodicke mrazim,tvrde syry len nastruhane,bryndzu nie lebo ta sa potom natahuje po rozmrazeni(ale keby byvam v zahranici nevadi asi by som si dala aj do mraznicky)

dadulka19
4. aug 2008

ja tvaroh tiež mrazím,aj tvrdý syr 😉