Zarábajú slovenské celebrity na Porta Potty Parties v Dubaji?
Porta Potty Parties. Teraz je nejaka nechutna zalezitost s dievcinou z UA.
Vela slovenskych celebrit tam pravidelne dovolenkuje. Myslite, ze si tam takto financne vypomahaju?
@vroni Je to nechutne. Ale su tam stale vyfotene instagramerky, celebritky, herecky, byvale atletky, ktore maju pekne rodinky a potom foto z Dubaja. Tak vzdy ma napadne, ze ci to len dovolenka, alebo aj zarobok...lebo teda, vieme co sa tam deje.
Tak, v Dubaji som bola, nejakú tú peknú fotku mám aj ja 🤣🤣🤣, to ešte neznamená, že sa každá zúčastňuje na podobných párty. Dubaj ma aj veľa výhod, zase netreba snívať, že tam každý beží kvôli sexparty. Podla mňa prijať pozvanie na takú párty chce alebo oceľový žalúdok alebo absolútne zúfalstvo. Takže nie, nemyslím si, že tam chodia všetci alebo aspoň väčšina. Povedala by som, že len tie najhlupejsie. Alebo najzufalejsie.
@vroni Ved nehovorim o obyc. obcanoch (sa neuraz teraz). Ale tie celevrity, lebo tym sa ponukaju statisice, kvoli tomu "statusu". Tak vzdy ked vidim, ze jeeej Dubaj, tak neviem ze ci pracovna cesta, alebo naozaj len relax...nechcem menovat...
Akurát teraz som videla nejaký úryvok z podcastu, kde nejaká (pre mňa neznáma) česká asi influencerka hovorila o tom, že tie dovolenky tam sú proste výhodné pre tento typ žien, lebo tam majú brutálny luxus zadarmo a všade sú pozývané len za promo... takže v mnohých prípadoch je to podľa mňa nejakým spôsobom pracovaná cesta, ale nemyslím si, že to bežne dochádza až do takýchto nechutností
Problem tam je v tom, ze ofiko tam neexistuje prostitucia. Logicky nikto nebude obtazovat tymto mamu s detmi a rodinou na dovci, ale taketo modelky a kadekto tam chodi zarobit tymto sposobom, tak ako vsade mozne. Tym, ze to ofiko neexistuje, nema to ziadne pravidla. Nakolko kde nieco neni, tak sa nic ofiko nemoze riesit. Tie baby tam idu do rizika. Ale vedia to, nechcem vediet co vsetko tam robia. Ale co my s tym, je to kinky shit, ludia tam na to upozornuju uz dlhsie, ze nech tam tie baby nebehaju za vidinou penazi … ale vies ako to je
Ved ano suhlasim. Len ked ja vidim nejeku "celebritu"v Dubaji a nie len zo Slovenska, tak hned ma napadne takyto "vedlajsi" job. Lebo tieto party su zamerane prave na znamejsie osobky...a jasne ofiko nie je nic, len NDAs...
Mas to odstupnovane … celebritky a modelky si privyrobia, hlavne take polozname alebo nezname … tym znamym staci sa trochu pofotit a obchytkat, tie ostatne to “odpracuju”, a niektore nemaju rozum a za € a zviditelnenie mozu zaplatit aj zivotom. Ked niekto ukazuje pomaly vnutornosti na internete vela rozumu nepobral, tak sa nie je comu cudovat, ze nejaky rumburak ju nahovori na nejaku Party a skonci polomrtva … su to rychle prachy a kadejake pofiderne influencerky dokazu presvedcit naivku nech sa prida. Kedysi vekslaci/ “modelkovski agenti” chodili po diskotekach a hladali biele maso … Teraz sa hlasi samo na IG samo…celebritky maju vacsinou stalych zakaznikov …a tie menej stastne traumu na cely zivot
@olimuc presne, dnes uz sa verbuju same a robia promo na insta. Mne stacilo vidiet nejaku kvazi reality show a tam tie zeny moc kapacity , cest vynimkam nepobrali. Mne to tam pride velmi povrchne ten styl zivota. Taky gycovy luxus, aspon to bol moj dojem. Vsade taky networking a pritom fake. Hlavne ta mentalita tam celkovo je taka, ze oni neradi vobec zdielaju nieco negativne. Aj ked ide o rodinu, tak sa snazia to z principu velmi zjemnit. Takze toto pre nich musi byt uz uplne tabu
Never na duchov. Týmto "celebritným" pipenkam nikto státisíce neponuka a už vôbec nie za jej slepačí ksicht. A úspešná športovkyňa alebo žena, ktorá nemá v hlave len seno, nie je odkázaná na prostitúciu.
No neviem, ta vyplackana, alebo dvojicky...
To sú celebrity? Veď to su čisté bàbky len na to jedno, nic iné nevedia. A neverim ani sekundu, že by za tieto tupucke pipinky niekto zaplatil viac než pár tisícok... A to už im, myslím si, lichotim. Veď to je tak sprosté, že ani taký čokoľvek pretahujúci Kollár sa neulakomil....
Vyplackana by predala aj toho sejka, co prave oprela kdesi na suciastky 😂😂 Podla mna tieto nafukovacie insta ance spravia cokolvek, len aby mali nejake prachy a promo kdesi… 😀

Celé tie Parties sú nechutné. Ale kym tam chodia tieto "modelky z only fans" dobrovoľne, je to ich problem a riziko. Keby odchytavali normálne baby z ulice a nie pre profesionalky, problém by som videla oveľa väčší. Aj policajt či vojak môže prísť o život pri výkone svojho povolania. Strašne, ale je to jeho riziko. Rovnaké riziko podstupuju aj ku*vy, ktoré sú za peniaze ochotne spraviť čokoľvek. 🤷🏼♀️