icon

Zarábanie si kreslením

slamka555
12. nov 2017

Ahojte baby 🙂
Momentalne som na rodicovskej dovolenke a cakame druhe babo 🙂 Manzel zaraba , no vychadzame takz vyplaty do vyplaty 🙂.. ako sa hovori ;) Strasne rada by som aj ja prispela nejakym ,,eurkom" do rozpoctu 🙂 no jedine co mozem a viem robit je kreslenie:D ;) ( kym sabudem na materskej ;) Neviete poradit na koho saobratit aby som si tym mohla co to privyrobit ? Mozno kreslit niekam so skoliek ( sesternici. Tak pravidelne vyzdobujem skolkarsku nastenku ;)ale robim to samozrejme zadarmo a sradostou ze sa deti tomu pitesia) alebo kreslit omalovanky. Komixi..neviem 🙂 Velmi by ma to bavilo a zaroven by som si aj trochu zarobila 🙂 .. Nerobite nieco podobne ? Vdakaa..

maria1678
12. nov 2017

Zaregistruj sa na sashe.sk, jaspravim.sk, tam môžeš ponúkať svoje služby.

slamka555
autor
12. nov 2017

@maria1678 dakujem moc 🙂

maria1678
12. nov 2017

@slamka555 za malo, myslím, že sú ešte aj iné takéto stránky, ale tieto sú najznámejšie.

janinah
12. nov 2017

dosť letí kreslenie na steny detských izieb ,skús dať inzerát...alebo skús vybaviť,že u tej sesternice v školke ponukneš platený kurz kreslenia pre detičky

lavieenrose
12. nov 2017

@janinah myslim ze na kurz kreslenia by musela mat viac ako len rada kreslenie..napr taky mgr art titul vsak ....

lavieenrose
12. nov 2017

@janinah bolo by to velmi jednoduche keby svet takto fungoval :D ale na vsetko treba papiere...

lavieenrose
12. nov 2017

@slamka555 pridaj sa napr aj do fb skupin sikovne ruky atd...niektorym ludom sa pacia aj nepodarky ale ak vies kreslit tak mas vyhrate ;)

slamka555
autor
12. nov 2017

@janinah dak

slamka555
autor
12. nov 2017

@janinah dakujem 🙂 aj synkovi som uz na stenu doma kreslila ;) zozalo to uspech ;) hlavne teda take detske rozpravkove postavicky ma bavi kreslit ;) ok pohladam vdak za radu ;)

slamka555
autor
12. nov 2017

@lavieenrose no vsak jasne 🙂 ale tak bilo by to skor take hobby premna 🙂 .. skoda ze som siten titul nespravila no..nikdy nieje neskoro ;)

janinah
12. nov 2017

@lavieenrose krúžok kreslenia pre školákov vyžaduje titul a x papierov? tak potom sa nečudujme,že rodičia sa nemôžu doplatiť.....

lavieenrose
12. nov 2017

@janinah to by mohla byt taka pani aj na anglictinu a na milion inych kruzkov a deti by "vzdelavali" ludia z ulice..no uzasne ...ja by som zaplatila za ucitela co ma titul...imac mozem aj ja tak ucit dieta doma..kreslenie nie je take jednoduche ako si myslite ;) nie je to o tom dat detom farbicky a nech si carbu co chcu..

janinah
12. nov 2017

@lavieenrose nechcem mať z dieťaťa umeleckého maliara,stačia základy...ty by si platila za titul,mne by stačilo,že dieťa niekto naučí držať tú farbičku a nezaplatím za to majland....ak by sa u neho ukázal talent,tak postupujem inak samozrejme,ale aby školkara učil titulovaný maliar?načo? aby rodič platil? vec názoru....

sticker
lavieenrose
12. nov 2017

@janinah v skolke ucia farbicky drzat pani ucitelky...nie niekto kto pride viest kurz kreslenia...to treba aj zdanit tie peniaze a riaditelka musi mat na to zmluvu..si to velmi jednoducho predstavujes....a ten kto pride viest kurz musi mat pedagogicke minimum..lebo aj ucit sa musi clovek naucit

slamka555
autor
12. nov 2017

@lavieenrose Ale ved ja nejdem viest ziadny kurz neboj sa 🙂 ;) A keby raz.. tak urcite nie na takej profesionalnej urovni ;) Ale castokrat som aj detom do skoliek kreslila Disney postavicky a boli ztoho velmi stastne 🙂 a to je niekedy viac ;) ..

lavieenrose
12. nov 2017

@slamka555 ja sa iba snazim vysvetlit
@janinah ze svet nie je gombicka..nebojim sa ze budes viest kurz ,pochybujem ze by ti dali na to zivnost bez nejakeho vzdelania...

deti95060810
12. nov 2017

@slamka555 myslím, že tým nezarobíš nič....na všetko musia byť papiere, živnosť...Kresliť môžeš pre MŠ - ale čo ti oni zaplatia? Nič. Pochopila som, že ty by si to rada robila za e....a nato už je živnosť...

slamka555
autor
12. nov 2017

Ale ved ja to nechcem robit na zivnost 🙂 ani si robit kurz ani nic 🙂 .. viem ze svet nieje gombicka az moc dobre, mam na to svoj vek a skusenosti ;) Napr. mi uplne stacil link od maria1678 vyssie 🙂 tiez tam ludia ponukaju svoju pracu a nemaju titul ani zivnost ;) tak preco to neskusit takouto cestou ? ;) Ked sa nepodari ..nic sa nedeje 🙂

catherinah
12. nov 2017

Portrety z fotky vies? Dnes som tu videla 2krat takyto dopyt.

1andrea111
12. nov 2017

@slamka555 si prever, či to nie je práca "na čierno" a či ju tiež netreba zlegalizovať.
https://www.sashe.sk/info/mudre-vety/rady-preda...

lavieenrose
12. nov 2017

@slamka555 tu ti nikto nenapisal ze na kreslenie musis mat titul..ja som nekomunikovala s tebou ale s
@janinah...by si sa cudovala kto co ponuka svoje vytvori a sluzby na sashe a ja spravim...zalezi aj pre koho ponukas svoje sluzby...napr..keby kreslis na nejake verejne miesto pre nejaku firmu a ta to chce dat do nakladov tak to musi byt vyfakturovane...ale ak budes kreslit na papier a kazdy kusok bude original mozes to predavat ako dusevne vlatnictvo bez zivnosti..alebo ked budes malovat na steny pre zeny do detskych izieb

slamka555
autor
12. nov 2017

No baby tak dakujem za rady 🙂 .. este si co to popozeram, zistim..a dufam a verim , ze sa mi nieco podari 🙂 Chcela by som sa tomu venovat , akto pojde lebo fakt rada kreslim uz od detstva a ked to ma niekomu urobit radost..oto viac bymato tesilo a hnalo vpred ;)

zarja011
13. nov 2017

@slamka555 ahoj.kamarátka tiež krásne kreslí a napr.na objednávku maľovala celu stenu do ich škôlky. Pošlem ti foto keď nájdem. A potom skus na fb.je tam kopa skupín na handmade predaj