Zarábanie si kreslením
Ahojte baby 🙂
Momentalne som na rodicovskej dovolenke a cakame druhe babo 🙂 Manzel zaraba , no vychadzame takz vyplaty do vyplaty 🙂.. ako sa hovori ;) Strasne rada by som aj ja prispela nejakym ,,eurkom" do rozpoctu 🙂 no jedine co mozem a viem robit je kreslenie:D ;) ( kym sabudem na materskej ;) Neviete poradit na koho saobratit aby som si tym mohla co to privyrobit ? Mozno kreslit niekam so skoliek ( sesternici. Tak pravidelne vyzdobujem skolkarsku nastenku ;)ale robim to samozrejme zadarmo a sradostou ze sa deti tomu pitesia) alebo kreslit omalovanky. Komixi..neviem 🙂 Velmi by ma to bavilo a zaroven by som si aj trochu zarobila 🙂 .. Nerobite nieco podobne ? Vdakaa..
dosť letí kreslenie na steny detských izieb ,skús dať inzerát...alebo skús vybaviť,že u tej sesternice v školke ponukneš platený kurz kreslenia pre detičky
@janinah myslim ze na kurz kreslenia by musela mat viac ako len rada kreslenie..napr taky mgr art titul vsak ....
@janinah bolo by to velmi jednoduche keby svet takto fungoval :D ale na vsetko treba papiere...
@slamka555 pridaj sa napr aj do fb skupin sikovne ruky atd...niektorym ludom sa pacia aj nepodarky ale ak vies kreslit tak mas vyhrate ;)
@lavieenrose no vsak jasne 🙂 ale tak bilo by to skor take hobby premna 🙂 .. skoda ze som siten titul nespravila no..nikdy nieje neskoro ;)
@lavieenrose krúžok kreslenia pre školákov vyžaduje titul a x papierov? tak potom sa nečudujme,že rodičia sa nemôžu doplatiť.....
@janinah to by mohla byt taka pani aj na anglictinu a na milion inych kruzkov a deti by "vzdelavali" ludia z ulice..no uzasne ...ja by som zaplatila za ucitela co ma titul...imac mozem aj ja tak ucit dieta doma..kreslenie nie je take jednoduche ako si myslite ;) nie je to o tom dat detom farbicky a nech si carbu co chcu..
@lavieenrose nechcem mať z dieťaťa umeleckého maliara,stačia základy...ty by si platila za titul,mne by stačilo,že dieťa niekto naučí držať tú farbičku a nezaplatím za to majland....ak by sa u neho ukázal talent,tak postupujem inak samozrejme,ale aby školkara učil titulovaný maliar?načo? aby rodič platil? vec názoru....

@janinah v skolke ucia farbicky drzat pani ucitelky...nie niekto kto pride viest kurz kreslenia...to treba aj zdanit tie peniaze a riaditelka musi mat na to zmluvu..si to velmi jednoducho predstavujes....a ten kto pride viest kurz musi mat pedagogicke minimum..lebo aj ucit sa musi clovek naucit
@lavieenrose Ale ved ja nejdem viest ziadny kurz neboj sa 🙂 ;) A keby raz.. tak urcite nie na takej profesionalnej urovni ;) Ale castokrat som aj detom do skoliek kreslila Disney postavicky a boli ztoho velmi stastne 🙂 a to je niekedy viac ;) ..
@slamka555 myslím, že tým nezarobíš nič....na všetko musia byť papiere, živnosť...Kresliť môžeš pre MŠ - ale čo ti oni zaplatia? Nič. Pochopila som, že ty by si to rada robila za e....a nato už je živnosť...
Ale ved ja to nechcem robit na zivnost 🙂 ani si robit kurz ani nic 🙂 .. viem ze svet nieje gombicka az moc dobre, mam na to svoj vek a skusenosti ;) Napr. mi uplne stacil link od maria1678 vyssie 🙂 tiez tam ludia ponukaju svoju pracu a nemaju titul ani zivnost ;) tak preco to neskusit takouto cestou ? ;) Ked sa nepodari ..nic sa nedeje 🙂
Portrety z fotky vies? Dnes som tu videla 2krat takyto dopyt.
@slamka555 si prever, či to nie je práca "na čierno" a či ju tiež netreba zlegalizovať.
https://www.sashe.sk/info/mudre-vety/rady-preda...
@slamka555 tu ti nikto nenapisal ze na kreslenie musis mat titul..ja som nekomunikovala s tebou ale s
@janinah...by si sa cudovala kto co ponuka svoje vytvori a sluzby na sashe a ja spravim...zalezi aj pre koho ponukas svoje sluzby...napr..keby kreslis na nejake verejne miesto pre nejaku firmu a ta to chce dat do nakladov tak to musi byt vyfakturovane...ale ak budes kreslit na papier a kazdy kusok bude original mozes to predavat ako dusevne vlatnictvo bez zivnosti..alebo ked budes malovat na steny pre zeny do detskych izieb
No baby tak dakujem za rady 🙂 .. este si co to popozeram, zistim..a dufam a verim , ze sa mi nieco podari 🙂 Chcela by som sa tomu venovat , akto pojde lebo fakt rada kreslim uz od detstva a ked to ma niekomu urobit radost..oto viac bymato tesilo a hnalo vpred ;)

Zaregistruj sa na sashe.sk, jaspravim.sk, tam môžeš ponúkať svoje služby.