icon

Zaseknutá kosť v hrdle u psíka

6. máj 2023

Ahoj.. naša mopslinka chce niečo vykašľať aj sok jje skúsila pomôcť . Syn hovoril ze jej dali kosť je možné že sa jej zasekla v hrdle? Stekala tak chraplavo ale teraz už v pohode aj pije aj je všetko nemá problém prehlatat. Myslite ze je to v pohode?

luccija
6. máj 2023

Pes by nemal jesť kosti aj kvôli crevam..neviem sleduj ju

syslik81
6. máj 2023

ak je a pije je ok ..nabuduce kosti nedavat hlavne nie kuracie- su ostre mozu prerezat hrdlo

autor
6. máj 2023

@syslik81 je to mopslinka náročky som jej dala aj väčší kúsok mäsa teraz že či to pôjde dole krkom a išlo a aj na napila vypila polku misky.. mam strach aby sa jej nič nestalo

syslik81
6. máj 2023

je ok neboj .. ale davajte si na to pozor ... aj cloveku obcas zabehne .. moja chrci aj ked sa jej chlp dostane do pusy -ja mam chlpateho psa ...

autor
6. máj 2023

@syslik81 no ved toto.. príde mi taka nesvoja.. trosku som ju potrasala aj na hrdlo a zacala potom aj vonku brechat tak snáď v pohode :( ale ako píšem pije aj papa.. som na ňu taka hakliva ako keby je to moje druhé dite ;) :(

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
syslik81
6. máj 2023

@jabadabadu ked cloveku zabehne kost z ryby dava sa chlieb aby s nim presla .. zas az tak nelogicke to nieje .. ja som mojej raz strcila cely prst do pusy len aby som vybrala zaseknute jedlo a podarilo sa .. clovek v soku spraci cokolvek .. neznamnea to,ze je zly ku psovi .. zas az tak hrr do odpovede nebud a neurazaj ..

autor
6. máj 2023

@syslik81 presne tak súhlasím.. chcela som pomôcť určite nie ublížiť ...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
syslik81
6. máj 2023

@jabadabadu moje "decko" neje kosti 😉 skludni hormony teta dokonala ...sa ti zbytocne spravila dalsia vraska -bacha na to

jabadabadu
Autor odpoveď zmazal
pepek11
7. máj 2023

Boli ste už na pohotovosti na veterine?

colsami
7. máj 2023

Nechapem ze pri takomto probleme clovek hned nevola na pohotovost, ak je to takto vazne, ak sa boji, a navyse ak sa jedna o mopsa.
Nedavajte nabuduce kosti (suvisi s tym viac problemov nez vyhod) a ak ma pes problem, rieste ho s veterinarom a nie na forach. To myslim len v dobrom, aby sa to nabuduce zbytocne nevypomstilo. 🙄

mk1111111111
7. máj 2023

Len, aby ta kost nezostala v creve, nasemu sa tak stalo, nasiel kost, hrdlom presla, ale zostala v creve. Neskor, ked jedol, tak zvracal, lebo jedlo slo len po kost zaseknutu v crrve. Potom operacia. Tak, ak by po jedle zvracal, chodte radsej ma veterinu. Dufam, ze nebude treba a kost prejde az tam kam ma, drzim palec