icon

Zastavenie dodávok ruského plynu: Súhlasíte?

1. jan 2025

Konecne dnesnym dnom 1.1. sme prestali odoberat zly rusky plyn. Konecne niekto za nas mal tie gule a stopol prepravu. Ved USA sa ponukli aby sme nakupovalo LNG od nich a nebudeme predsa donekonecna podporovat ten vojnovy rezim. Dufam, ze aj vy suhlasite, ze mierne navysenie ceny stoji za tu obetu.

namina
1. jan 2025

@jajka257 no ja napriklad mam viac času byť na MK ako doma 😂, ale teda na to že nestíhaš , tak viesttu mas odsledovanu 😂

namina
1. jan 2025

@jajka257 otázku si nepoložila ani jednu 🙃

anonym0001
1. jan 2025

@paradajkova to jeho volic v zivote nepochopi, nema cim. Este by to aj vyzadovalo si nastudovat fakty a mat aky-taky politicky prehlad, to je nad ich kapacitu. Im staci, ked im fuhrer povie, co si maju mysliet. Nemajú ako zistit, ci je to pravda alebo nie.

paradajkova
1. jan 2025

@anonym0001 rozculuje ma tato Ficova politika, ako stale klame ludi a oni mu to zhltnu aj s navijakom. Ozaj by sa zislo robit tlacovky na detektore lzi, lebo tito nasi politici, co veta, to loz.

jajka257
1. jan 2025

@namina nuž mám, nechtiac, lebo fakt je v každej téme a v takmer v každom príspevku na stene. 🤣🤣🤣

viestta
1. jan 2025

@paradajkova Sudruh Fico ma vzdy niekoho, ktory "to to moze". On nikdy nemoze za nic. Ked to uz nie je Radicova, ani Soros, ani EU a NATO, liberali, zidojastery, tak za to moze Zelensky. To, ze vie o tom, ze Ukrajina neobnovi zmluvu na tranzit plynu vedia vsetci uz rok, vsetci sa zabezpecili, len sudruh letel do Kremla tyzden pred deadline-om aby vytvoril zdanie, ze sa stara. A ti jeho volici mu to uverili. Zas jedno dalsie klamstvo, ktore mu zozrali aj s navijakom. A co bude sudruh Fico robit s elektrinou, ktoru nedoda na Ukrajinu? No on nic, len Slevenske elektrarne, ktore ju vyrobia a nebudu vediet uskladnit ju predaju na komoditnej burze inym statom, a tie nou vykryju svoje kontrakty s Ukrajinou a este ta elektrika potecie cez droty z Vojan na Ukrajinu. Ale jeho volici boli spokojnucki, lebo sudruh povedal, ze nedoda ani Watt

karolinakr
1. jan 2025

ja by som sa chcela spytať autora prispevku, aku maš mzdu netto, ked si rad priplatiš a či si mysliš, že aj dòchodci si " radi" priplatia..aky maš nazor na cenovu politiku na Slovensku a či je normalne, aby boli vydavky 3x vyššie ako mzdy, ked žiješ skromne, to nehovorim, ked rozhadzuješ, tak mzdy by mali byť 5x vyššie okolo 3 500€, aby si človek " rád priplatil"

karolinakr
1. jan 2025

* tak 3 500€ - 4 500€ ked zarobím, môžem si priplatiť. ak mi takúto pracu zoženieš, tak môžme sa o niečom baviť

maranco
1. jan 2025

O vypnutí ruského plynu Ukrajine a Európe je staršia ruská pesnička, že bude vtedy zábava

https://www.youtube.com/watch?v=Ndnk4V3Y_Pk
lindayaaa
1. jan 2025

Fakt nemas stipku rozumu v hlave...

ibatanecnica
1. jan 2025

Pre autorku - nie nestoji mi to za tu obetu

autor
1. jan 2025

@karolinakr preco ja ti mam zhanat nejaku pracu? Zamakaj na sebe, zvys si kvalifikaciu a zozenies si pracu s takymto platom aj sama. Nechces este aby som za teba aj pracovala?

ibatanecnica
1. jan 2025

@maranco to mi pripomenulo jedny OH este pred covidom.

karolinakr
1. jan 2025

ty si tu otazku dala važne? važne maš taketo IQ? tak rušim predchadzajuce odpovede, je to sprostosť na sprostosť, čo sa pýtaš..takychto ĺudí by som vystrelila na Mars

karolinakr
1. jan 2025

a nie, nebudem si zvyšovat kvalifikaciu, aby som platila Ukrajincom plyn

autor
1. jan 2025

Aky plyn ukrajincom chces platit? Vidno, ze si mimo.

karolinakr
1. jan 2025

ked chceš viac platit, môžeš aj za mňa, ja súhlasím

autor
1. jan 2025

@karolinakr jasne budem aj za teba, ked si nesvojpravna. Urcite ti platim aj podporu.

misslilac13
1. jan 2025

Len sa odpoj keď zelenskeho konečne obesia, tak ten plyn budeme mat možno aj zadarmo vďaka Rusku. Ale ak chceš môžeš si dat plyn dovážať aj z Marsu, aspoň sa Amerika ešte viac nabali a môže viac obchodovať s drogami, zbraňami a bielym mäsom. Potom ani nechoď do nemocnice, ani deti neposielaj do školy ani po cestách nekracaj lebo tie sa vybudovali za socializmu.

karolinakr
1. jan 2025

prečo nesvojpravna? nemam zaujem za tvoju hluposť platiť

misslilac13
1. jan 2025

@viestta pozri sa na mapu ešte raz a toto by Amerika nikdy nedovolila a veľká Británia tiez, majú tam ropné veze a Škandinávia s Veľkou Britániou tam tento rok začnú ťažbu vzácnych plynov

autor
1. jan 2025

Strasne kolko dezolee tu je…

misslilac13
Autor odpoveď zmazal
autor
1. jan 2025

@karolinakr ty za svoju hlupost platis cely svoj zivot.

karolinakr
1. jan 2025

a to vieš odkiaĺ? ty ma poznaš osobne? aky maš nick? okrem agresie si tu nič neukazala..argumenty žiadne, ale sprostosti plnú hubu..prajem ti pekny večer..ked sa ti v hlave zahniezdi jedna múdra myšlienky, čo tak skoro nebude, môžme pokračovať

jajka257
1. jan 2025

@karolinakr nerieš. To bola iba provokácia. Tieto deti nikdy nepochopia, o čom je život. Myslia si, že zhltli všetku múdrosť sveta. Tí ostatní sú dezolati, bez toho, aby sa zamysleli, pardon, nemajú sa čím zamyslieť.

paradajkova
1. jan 2025

@viestta s tou elektrinou je to ozaj skvele, prideme o take peniaze, ak ju nebudeme predavat Ukrajine, ze mozme dalsi rok dat dan o dalsie percento hore. Ale ved Slovaci ochotne zaplatia za neschopnost sudruha Fica. A Poliaci budu spokojne suchat rukami, lebo elektrinu ukrajine radi predaju. Uz sa ponukli. Ficova politika je ciste divadlo pre volicov, absolutne nic prospesne pre Slovensko.

eva8
2. jan 2025

😉
Fico je americkým hrdinom: V Rusku ani vyhrážkami Kyjevu nič nedosiahol. Pomohol Trumpovi a USA
https://www.startitup.sk/fico-je-americkym-hrdi...

viestta
2. jan 2025

@misslilac13 ja len par poznamok:
- vzacne plyny (argon, neon, krypton...) sa ziskavaju destilaciou skvapalneneho vzduchu
- na prepravu zemneho plynu nie je potrebne tahat len rury, da sa prepravovat vo forme CNG alebo LPG v roznych typoch tlakovych nadob umiestnenych na roznych dopravnych prostriedkoch
- Severny ladovy ocean a Severne more s dve rozne "vody"
- tanker s CNG (Compressed Natural Gas - stlaceny zemny plyn) alebo s LPG (Liquid Petroleum Gas - staceny ropny plyn) moze plavat v medzinarodnych vodach aj v Severnom ladovom oceane aj v Severnom mori

paradajkova
2. jan 2025

@eva8 no to je presne ta Ficova neschopna politika, on pohrozi Ukrajine, aby pred volicmi vyzeral ako drsny chlap a realita je taka, ze ho vsetci vysmeju, lebo jeho vlastna krajina by na tom stratila viac ako stvrt miliardy rocne. Ale ved on doda tu elektrinu Ukrajine, bude za uplneho neschopaka pred vsetkymi lidrami. Len s tym sa uz pred volicmi potom nepochvali 😁

A topka je, ze on nemusel ani pohnut prstom, Norsko aj Ukrajina aj USA mu ponukli nahradu na pokrytie dodavok plynu, len on neschopny to nedotiahol. Kedy sa uz jeho volici preberu a pochopia, ze doplacaju na Ficovu neschopnost??