icon

Zatajené podmienky výhry v súťaži

28. mar 2025

Ahojte. Zúčastnila som sa sútaže o zväčšenie prsníkov. Klinika je pomerne známa aj má veľmi dobré ohlasy. Nebudem menovať konkrétne o akú súťaž išlo o akú kliniku ide len napíšem svoj postreh. V podstate to vnímam trochu ako nespravodlivé ale budiž.
Ponuku sútaže som si prešla ešte raz a nikde tam nebolo písané nič ohľadom podmienok pre výhru. Bolo treba dať like follow a odoslať formulár. Ani písmeno navyše.
Nuž volali mi že som vhodný kandidát a že som vybraná do užšieho kola kde ostalo len pár dievčat a že šance sú vysoké. Sestrička alebo recepčná bola fakt príjemná a vtedy to bola pre mňa úplne top správa ktorá zlepšila môj deň. Konzultácia prebehla v poriadku bolo mi spomenuté že jednou podmienkou na výhru je byť aktívna na sociálnych sieťach mať sledovateľov a po výhre natáčať obsah na siete a zdieľať to ako video recenziu.
Toto v podmienkach kde som sa registrovala nebolo spomenuté. Naozaj veľa priateľov na sociálnych sieťach nemám nie som žiadna influencerka. Keby to spomenuli hneď nemusela som tam sedieť vyše hodiny a čakať na výsledok. Ja neviem čo si o tomto myslieť? Je to férový postup kliniky? Nie je to výhra ako výhra je to výmenný obchod. Síce by som ušetrila peniaze ale musela by som sa promenádovať polonahata po sockách. Ani neviem či aj keby som verejne známa po internete či by som výhru za takých podmienok vôbec chcela. Ide o princíp... Čiže reálne majú šancu len ženy ktoré čosi znamenajú pre svet na internete a sú ochotné takto sa predať. Nuž neviem, čo si o tom myslite? Či brať to ako daň z výhry? Nie je férové napísať podmienky už pri vyhlásení sútaže? U mňa to klinike rozhodne ubralo na dobrom mene

nyusika
28. mar 2025

je to uplne ferovy oristup kliniky - vyhra je ich reklama.
nemusis byt influencer s vela folowermi - staci proste zdielat premenu

maca1984
28. mar 2025

To ani nie je teda výhra, ako píšeš, je to barter.
Niečo za niečo.
A teda asi obyčajná žena ktorá ako napr.ja instagram sice používam, ale nič na profile nemám, nemá šancu.
Férové by jednoznačne bolo všetky podmienky " výhry " vopred zverejniť.
Nuž, dnes ale " socky vládnu ".
Kto nezdieľa každý prd, neexistuje.

ukgirls
28. mar 2025

keby ti dala klinika opku za niekolko tisic a nic z toho nemala na co by ti to davali? potrebuju recenziu a toto je normalny postup kazdej kliniky ... vymenny obchod ... tiez si sa mohla hned spytat na podmienky ked ti volali po prvy x

autor
28. mar 2025

@ukgirls prihlásila som sa prvýkrát kto mal vedieť ako to chodí? Keby som tušila opýtam sa ale nič tam nemali písané..

autor
28. mar 2025

@nyusika no povedali mi ze treba mať veľa ľudí a aktivity na sociálnych sieťach. Nezverejňujem nič zo svojho života ani nemám komu čiže som im zbytočná

maca1984
28. mar 2025

* podmienkou je byť aktívna na soc.sieťach,mať sledovateľov a natáčať obsah potom.
Nie, to nie je v poriadku
Zapojiť sa teda mohla aj Mara z Hornej dolnej ktorá nemá sledovateľov, nič nezdieľa.
A toto v poriadku podľa mňa nie je.

autor
28. mar 2025

@maca1984 tiež ma to zarazilo mohli to napisat priamo aspon by sa vyselektovali nevhodné kandidátky hneď v začiatku..

maca1984
28. mar 2025

Áno, ak sú takéto podmienky, tak ja, hoci mám socky a využívam ich, ale nezdielam nič, som nevhodný kandidát.

13uzivatelka11
28. mar 2025

Chápem podmienky kliniky, naozaj to nie je lacná záležitosť ta operácia a potrebujú z toho niečo mať, ale máš pravdu, že to mali zverejniť hneď na začiatku

autor
28. mar 2025

@maca1984 tiež si bola teda na konzultáciu?

maca1984
28. mar 2025

Nie

misanthropicdann
29. mar 2025

Určite to nebolo v podmienkach sútaže? Podmienky sútaže niesu uvedené v popise pod fotkou verím ze detailné podmienky sútaže mali uvedené na stránke co je podmienka. Väčšinou ide o niekoľko stranový dokument kde sa docitas vswtko. Väčšina ľudí si však myslí že podmienky sú :LIKE FOLLOW ZDIEĽANIE. Nie to niesu podmienky sútaže

marca12
29. mar 2025

Ved ale to je snad kazdemu jasne,ze takto vyhry na soc.sietach funguju.

mandzula
29. mar 2025

@marca12 jasne, nejasne, podmienky maju byt uvedene, firma sa nema spoliehat, ze ich kazdy pozna.