Zaujatý a neobjektívny profesor na vysokej škole
Ahojte žienky-študentky aj vyštudované. Stretli ste sa niektora s tým, že vás profesor vyhodil v polovici skusky s tym, ze uz od zaciatku vas chytal za slovicka, ponizoval , nadaval do hlupakov, lajdakov a klamarov? Dal mi od zaciatku vediet, ze mi skusku neda, aj keby som sa rozkrajala. Pri tom, pocas semestra sme spolu nemali ziaden konflikt. Je známy tým, že nenavidí ženy- 3razy rozvedeny. Ustnej skuske predchadzala pisomna priprava- nieco ako statnice to bolo. Potom sa pristupovalo ku skuske-kde som sa musela drzat toho, co som napisala, respektive citat po sebe. Stale do mna rypal, nadaval mi, zosmiesnoval ma (skuska prebiehala este pred doktorantom a dalsimi 20 studentmi), spochybnoval zdroje, z ktorych som citala, vraj som si vymyslala pojmy, ucila som sa z nejakych cudzich "vycucov" co niekto zavesil na net a podobne. Realita bola taka, ze som s aucila len z jeho prednasok, co zavesil na skolsky server ako studijny material, co som mu aj povedala. Prikazal mi priniest moje poznamky, priniesla som mu moje, 40stranove, co som pisala rukou (tak sa mi najlepsie uci) ten clovek uz nevedel, na com ma ma potopit. Tak nasiel chybu v zapoctovej praci a na zaklade nej mi povedal fx, ze mam ist. Ta praca nebola predmetom skusky, nasledujuci den pustil jedneho chalana, co bol so mnou v time na vypracovani a mal tam tu istu chybu. Dal mu A. Viete, mam dve male deti (1 a 3) nemam zaujem sa s niekym v skole handrkovat, vzdy som sa snazila na skusku pripravit a urobit ju na prvy termin ( co sa mi pri ostatnych siestich aj podarilo). Kvoli skuskam, som bola unavena- menej casu na deti, a manzel si bral volno v praci. Proste nemala som dovod pripravu podcenit a byt lajdak. Na tuto konkretne som sa ucila 2 tyzdne -kazdy den 3-4 hodiny, vzdy ked deti zaspali. Silno zvazujem podat staznost, dokonca ju mam aj napisanu, len som chcela pocut vas nazor a ci ste uspesne pochodili. Moja poziadavka na konci ziadosti je, aby niekto kompetentny presiel moju pisomnu pripravu, ktoru musi mat profesor archivovanu a objektivne , nezaujato ju zhodnotil a zaniesol mi vyslednu znamku, aku si zasluzim. Viem, ze mam este dalsie 2 terminy, ja nemienim toto ponizovanie znova znasat. Po prichode domov, som sa jednoducho zosypala. Na skuske som bola slusna,podakovala sa za fx, pobalila sa, pozdravila a odisla. Uvedomujem si, ze neposobim napohlad submisivne , ale to nebol dovod, aby sa ku mne jeden dospely "studovany" clovek takto spraval. Posledna vec, nebola som jedina, ktorej rozdupal dostojnost a nie jedna odchadzala s placom z triedy. Dakujem za vase nazory a ak s tym ma niekto skusenot, budem vdacna, ak sa o nu podeli.
tento pánko profesor je psychopat. to je celé.
a nad takým sa nevyhráva. od takého sa uteká 😝
jediná výhra nad psychopatom je totálna ignorácia.
viem, že v tomto prípade to máš ťažšie, keďže je "jediný" odborník, čo mu nesmierne hladká jeho ego.
takých treba ľutovať. plytkí, bezcitní ľudia. vyhrať nad nimi nemá byť cieľom protivníka. ich treba nechať žiť v ich zlobe.
kto ponižuje druhých, sám bol ponižovaný a sám je vlastne trosečník. zrejme preto tie jeho tri ženy od neho zdupkali.
ver, že ti fandím a chápem ťa 😉
Zažila som vyučujícího, co skusal jedneho studenta od 8 do 13.30 aj tak ho vyhodil... Bohuzial toto sa stava,ono niekedy sa takto robia aj sita- skus dalsi termin a hrdost bokom, tuto ti nepomoze...
No baby dakujem za podporu, vsak pockam ako to bude na tej komisionalke. Po podani staznosti, uz by bolo fakt zvlastne ist ku nemu vobec nieco skusat a ani nechcem.
Nevim, kto to presne z vas pisal: "hrdost bokom" viem, ze mozno vyletim zo skoly, ale mne to za to stoji. Hnusilo by sa mi podpisovat Ing pred menom, keby sa mam nechat ponizovat. Od mojej dcery by som take nieco nikdy neziadala, aj keby jej platim denne studium. Tot tolko.
@amairim si presne moja krvná skupina
tu nejde o hrdosť, ale o princíp
akože nechať sa deptať zakomplexovaným človekom, ktorý má potrebu budovať svoje ego ponižovaním druhých, to by som nedala ani ja. nie pre hrdosť, ale pre to, že nikto nemá právo ma ponižovať, posmievať sa mi a deptať ma, aj keby mal rovno zlý deň. je dospelý, je "pedagóg", má ísť vzorom a vedieť sa ovládať
presne. o titul nejde, ten sa dá získať aj inde 😉
Ahojte zienky, zdravim vsetky, ktore mi fandili, podporovali ma, ale hlavne tie, ktore hned rezignovali a radili sklonit hlavu.
Ozyvam sa az teraz, ked mam po vsetkych peripetiach. A bolo to ako detektivka....
Tak som sa rozhdola tu staznost nakonic podat, kde som vsetko do detailov rozpisala. Pripojila potrebne prilohy, vytlacila dvojmo a dohodla som si rande s prodekanom fakulty. Isla som osobne, postou, alebo mailom mi to prislo take, ze to nemyslim vazne a ze som bojko.
Staznost vybavena, prevzata, bolo mi prislubene v preiebehu vyucby letneho semestra komisionalne preskusanie inymi odbornikmi (termin som dostala az teraz na zaciatku skuskoveho) Tyzden na to ma kontaktovala spoluziacka z denneho studia s tym istym problemom, poradila som jej a tak sme sa stazovali hned dve. ona komunikovala zase s inym prodekanom, cize sme zapojili hned dvoch (ten tiez uz o mojej staznosti vedel- strasne fajn clovek mimochodom)
MEdzicasom sme mali byt pozvane na komisionalne presetrenie kde sme mali odkomunikovat staznosti a snazit sa situciu co najviac priblizit. Bol pozvany aj dotycny profesor, ale na inu hodinu. Cuduj sa svete, nam dvom sa pozvanka nedorucila (mala prist mailom a aj postou- uz som zacala byt paranoidna, ked som sa to dozvedela) . Tak som sa ozvala prodekanovi, ze co sa to deje? Si viete predtavit, ako neseriozne sme obe posobili- ani jedna sa nezvala, neprisla a ani sa neospravedlnila. A zistilo sa, ze pani, co to mala na starosti, to postou neposlala vobec a mailom na adresu vsak ku ktorej nemam pristup.
Tak nam dali nahradny termin-minuly stvrtok sa konal. Tam som povedala vsetko, na co som si spomenula aj ohladom spravnia sa na prednaskach pocas vyucby a podobne.
Dnes som mala komisionalnu skusku, ktoru mam uspesne za sebou. Formou ustneho preskusania 4 skusajucimi. Bolo to narocne, ale nie tak, ako skuskovat s tamtym panom.
Po skuske som mala moznost porozpravat sa s prodekanom, ze ako sa to bude riesit, ci nam len zalepia oci, usta znamkou a bude dalej klud. PRislubil, ze nie, ze toto je dlhodoby problem, ale ked sa nik nestazoval, nemali to na akom podnete zacat riesit. Cize to pravdepodobne nebolo zbytocne!!!!!!
Z coho sa velmi tesim. Este nam aj podakovali, ze sme nabrali odvahu a podali staznost seriozne. ziadne listocky do black boxu.....
Musela som sem napisat zaver, pretoze som presvedcena o tom, ze takyto problem (bohuzial) neriesim prva a ani posledna a je treba sem dat aj pozitivny koniec.
Prajem vam vsetkym pekny den. Ja ho budem mat dnes urcite a nie je to preto, ze vonku je 28 stupnov 😀

Cau, ako to dopadlo?Pardon, ale ten profak musi byt strasny "zakomplexovany"curak…Byt na tvojom mieste prejdem na inu skolu a dam nanho staznost…A "poriadnu"….!