Záujem o kúpu pozemku, no nikto sa nám neozýva
Ahojte možno sa to sem nehodí ale keď sa niekto nájde kto ma skúsenosti tak mi nechajte prosím koment našli sme z manželom v našej dedine pekný pozemok na výstavbu domu má ho vo vlastníctve Bratislavský pozemkový fond poslali sme geod.plan povolenie z obecného o výstavbe všetky papiere a od decembra žiadna odpoveď nič nemá niekto skúsenosti ako dlho sa čaká dosť nám to súri volali sme tam ale oni sami nevedia že ako to bude trvať dlho
@dubek no pokial viem, tak SPF predava pozemky iba za nejakych podmienok, napr. vymenou za iny, ak je to v ramci vseobecneho prospechu, dialnice atd.. teda ak nie si nejaky mafos s politickym napojenim..vid co sa deje v PPA teraz.. popripade su tam neznami vlastnici a spf to iba spravuje..
https://pozfond.sk/prevod-a-vecne-bremeno/preda...
Viem, ze jedna kocka,, tupisala, tusim, ze 5 rokov to riesili,, nakoniec,, to nechali tak,,,nenasli spolocnu,, rec,,,
Ti vážne? Mala som si to zisťovať skôr keby som vedela hľadala by som tiež inde 😏😏 neviem teraz ako ďalej
Ak je to "pole" ako píšeš, tak asi ťažko stavať, veď orná pôda sa musí preklasifikivat na stavebný pozemok aby si dostala povolenie k stavbe,....o zmenu druhu pozemku sa žiada na pozemkovovom úrade a nehovorím ešte o tom co ukazuje uzemny plán. Do toho by som nešla....

Pozemok nie je vas a mate povolenie pre stavbu? To sa mi nejak nezda..inak so Slovenskym pozemkovym je to na riadne dlho..preco to nie je obecny pozemok? Je to nejake pole?