icon

Zaujíma nás ešte vojna na Ukrajine?

29. dec 2023

Baby rozmýšľame este nad tou vojnou na Ukrajine ? Čítate aktuálne dianie ? Mňa to stále nejak sužuje keď čítam čo sa deje a že Putin už ma v hlave vojnu s NATO. Kedy tomu už bude koniec boze

medda_beda
30. dec 2023

@sisaka Akože ja tiež nechcem všetko pripisovať ku vakcíne lebo na to by som potrebovala mať výsledky ešte pred očkovaním, ale viem, že po 3 dávke Pfizer prvé 2 som mala iné tak do nejakých 2 týždňov som dostala covid, ale ten mi ukázal pcr test, antigén mi nikdy nič neukázal.Viem, že to bol covid lebo mi bolo divne takže jeho existenciu nespochybňujem.Divná bolesť hlavy, nával horúčavy bez teploty.
Dostala som ho vtedy keď okolo mňa už pomaly všetci boli po.Bola som v priamom kontakte s ľuďmi ktorí boli pozitívni, ale zistili to neskôr.
Až pfizer ma zložil tak, že ma bolela ruka, dostala som horúčku, bolelo ma celé telo ešte na ďalší deň, ale bolo to písané v papieroch.
No a potom to začalo.Moja imunita bola v totálnej prdeli.Každá pliaga sa na mňa nalepí.Prvý bol covid.
Rozhádzaný cyklus ktorý sa upravil.
Neplodnosť tiež neviem pripísať k vakcíne lebo neviem aké mal manžel výsledky pred očkovaním a ani to odkedy mám ja problém so zrážanlivosťou.
Zvažovala som Astru a potom som videla správach, že spôsobuje zrazeniny potom, že nie.
Nikoho nezaujímalo aký má človek zdravotný strav, či žena neužíva HAK či človek nemá hematologický problém.
No prišlo mi to ako pokus, omyl, ale za svoje rozhodnutie si zodpovedám sama a nikoho som do očkovania nenútila.
Rodinný príslušník po očkovaní bol pozitívny non stop, potom rakovina a nakoniec už mu telo prestalo spracovávať minerály.Telo to nezvládalo.

Záchranár mi povedal ako sa falšujú dáta, na testovaní boli aj tí čo tam neboli.Chorí boli tiež neexistujúci.
Ale samozrejme, že ľudia boli aj reálne na pľúcnej ventilácií a naozaj boli chorí ľudia nakazení covidom.

Viac sa už však očkovať nedám vakcínou u ktorej nie je známe čo spôsobí.Mám dosť aj bez toho.

andigab
30. dec 2023

@naja94 ak sa zamyslím nad tvojim duševným stavom, to je argumentácia ad hominem? Nejako sa ti to pletie. Osobnú integritu si spochybňuješ sama tým, že si až nekriticky presvedčená, že máš jedinú a ozajstnú pravdu a správny názor. Tohto sa ozaj múdri ľudia štítia.
Rovnako sa nenechám stiahnuť do diskusie plnej tvojej zadubenosti. Urážaš tu každého, kto ti nepritakáva, toto je úbohé. Tvoje argumenty, že rusofil a lebo Fico už vychádzajú z módy.

andigab
30. dec 2023

@medda_beda na pľúcnej ventilácii úmrtnosť 9/10. Navozili nové ventilátory s 260 stranovými návodmi na použitie, ktoré nik nečítal. Kolegov otec, 55, hospitalizovaný na covid, po 4 dňoch umiera na nemenovanú baktériu. Šéfov svokor proti svojej vôli očkovaný nasilu do ramena. Tiež je už mŕtvy.
V rodine príbuzní po vakcíne omnoho viac chorľavejú, rozhádzaná imunita. Problémy s cyklom podivné veľa žien.
Po vakcíne proti HPV vírusu obe dcéry známej lekárky neplodné.

lenkasarka
30. dec 2023

@andigab ako nasilu očkovaný ? Kto ho prinútil a ako?

naja94
30. dec 2023

@andigab
Nejako sa tu zbytočne zavzdušňuješ... možno by si urobila lepšie, keby si urobila analýzu vlastnej psychiky, než tej mojej ;)

andigab
30. dec 2023

@lenkasarka nechcel žiadnu vakcínu, sestričky ho spacifikovali a čosi mu pichli. Keď sa pýtal čo to je, nemá to riešiť, oni vedia čo robia.

andigab
30. dec 2023

@naja94 nikoho neurážam, nespochybňujem. V tom máš čo doháňať.
Základom slušnej komunikácie je slušnosť a rešpekt. Ten mi u teba chýba.

naja94
30. dec 2023

@andigab
prosím, kde som koho urazila? Nazývam snáď niekoho príspevky gáganím ako Ty?

medda_beda
30. dec 2023

@andigab Z rodiny mal pri úmrtí určený dôvod smrti, že bol onkologický pacient.Realita?
Už nebol.Príčina smrti bola iná.Pohadzovali si ho ako ping pongovú loptičku, nikoho nezaujímalo, že môže zomrieť.
Pritom stačilo urobiť jednu vec a ešte by žil.
Kvôli covidu mu odkladali liečbu, operácie až sa nakoniec prišlo na to, že ešte aj tá rakovina bola diagnostikovaná zle a keď sa vyliečil tak prišiel ďalší problém.

Takže popíše sa hocičo ako dôvod úmrtia.

andigab
30. dec 2023

@naja94 nikde som nepísala, že naja94 gága. Reagovala som na príslovie o gágajúcej trafenej husi.

andigab
30. dec 2023

@medda_beda škoda každého jedného takto strateného života. Čo za očkovanie odmeňované lotériou?
V práci odmena 309€ tým, čo sa zaočkovali. Je mnoho takýchto príkladov.
Kto koho diskriminoval?

hiro
30. dec 2023

@andigab "na pľúcnej ventilácii úmrtnosť 9/10" A? Co tym chces povedat? 10% ludi co ju potrebovalo tak prezilo. Bez nej by sa zadusili a bola by umrtnost 10/10. Este aj pozostali dezolatov sa teraz stazuju ze sa k nej nedostali a preto ich pribuzni zomreli.

andigab
30. dec 2023

@hiro teda ak ju potrebovalo len 10% ľudí, volili nenapojiť nikoho a prežilo by možno 9/10. Vychádzam pri stanovení hypotézy z tvojich tvrdení.

naja94
30. dec 2023

@andigab
Ale ale ale... niekto nám tu maže vlastné príspevky... To je ten rešpektujúci a slušný spôsob diskusie?
Ja napríklad nemám potrebu nič "svoje" mazať 😉

andigab
30. dec 2023

@naja94 kde si tam ty spomínaná?

hiro
30. dec 2023

@andigab Ako? Co? :D Ak by ich nenapojili tak zomrie 100% ludi co ju potrebovalo.

kristiii
30. dec 2023

@medda_beda lenže toto bola taká lotéria z každej strany...ja som napríklad nejaký čas váhala a dva dni predtým, než som bola rozhodnutá dať sa zaočkovať, doniesol covid syn zo školy, následne som ho schytala ja. Ja podobne ako ty problémy s cyklom, syn asi 10 krát do roka chorý (dovtedy tak raz do roka), proste znížená imunita, zhoršené alergie. Jasné, nikto netuší, aké reakcie by nastali po prípadnom očkovaní. Možno horšie, možno slabšie..Ale tváriť sa, že ak by bolo tak a tak ... bolo by to lepšie či horšie..

naja94
30. dec 2023

@andigab
Ale veď nejde o to, či to patrilo mne... patrilo to nejakému tvojmu názorovému oponentovi... A teda, je to v príkrom rozpore s tým, ako tu seba samú označuješ za tú zmierlivú, rešpektujúcu a slušnú... nič viac, nič menej... resp. menej pokrytectva, viac sebakritiky ;)

andigab
30. dec 2023

@naja94 nie, bolo to k prísloviu, že trafená hus zagága ... Dodala som" a gága poriadne." To zn. že ju počuť parádne. Nemám potrebu útoku na, použijem Tvoj výraz, osobnú integritu.
Bez pokrytectva.
A nič som nezmazala, stojím si za tým, čo píšem.

naja94
30. dec 2023

@kristiii
Presne ako hovoríš, bola to obrovská lotéria a nikto nevedel, ako by dobre spravil... lenže tu sa to zvrhlo na úplne šialenstvo - nakoniec tu vraj lekári kántrili ľudí tým, že ich napojili na pľúcnu ventiláciu a očkovaním tiež chceli ľudí vyhubiť 🙈 bože, bože...
My sme tak zakonšpirovaný národ... My si fakt nezaslúžime nič lepšie, len to čo máme...

naja94
30. dec 2023

@andigab hádam sa tu nebudeme doťahovať, čo si tou psychoanalýzou mojej osoby chcela dosiahnuť ;)

kristiii
30. dec 2023

@naja94 veď toto, nová situácia, nové obavy..to je za mňa prirodzené..však kto túži byť "pokusný králik", ak mu nejde práve v tejto chvíli o život. Ale tie predzvesti o úmrtiach do pár mesiacov po očkovaní, boli aj na mňa priveľa..

naja94
30. dec 2023

@kristiii
Pritom očkovanie ako také má obrovskú budúcnosť pre liečenie neurologických, onkologických a rôznych iných chorôb... je to výdobytok modernej doby a budeme z neho ešte obrovsky profitovať... teda moderný svet bude profitovať... lebo Slovensko sa chce vrátiť do stredoveku evidentne... veď buďme ostražití, hlásme vedľajšie účinky, ale preboha, nezvaľujme všetko na vakcíny...

medda_beda
30. dec 2023

@andigab Tak chválabohu u nás sa nič také nedialo.Rešpektovali sme nariadenia, neočkovaní sa testovali čo bola totálna hlúposť lebo Covid som mohla mať aj ja očkovaná, ale v práci nás nedelili na dobro a zlo.

medda_beda
30. dec 2023

@kristiii Mne len liezlo na nervy to nútenie do očkovania.Veď kto chce nech sa dá ak chcú ľudí prinútiť tak nech ich najprv pošlú na vyšetrenia.
Mám kopec ľudí okolo čo sa zaočkovať nedali aj čo sa dali a nikto nikoho o ničom nepresviedčal.
Keby som z toho mala následky je to môj problém, ale keby to ohrozilo moju rodinu tak by som si to vyčítala celý život.
Covid roznášali všetci.

cafelatte
30. dec 2023

@naja94 takže vlastne ani sama nevieš ako to je.

naja94
30. dec 2023

@cafelatte
Už si si prečítala niečo o Euromajdane? Asi nie... Inak by si vedela, že Ukrajina rozbiehala snahy o integráciu do európskych štruktúr oveľa skôr ako v roku 2022.

Ak chceš ísť niekam rozsievať pochybnosti o Ukrajincoch vo vojnovom konflikte, mohla by si prísť aspoň s minimom určitých poznatkov o podstate toho sporu, nie strieľať do vetra... Na žiadnu moju protiotázku si neodpovedala, len si kládla ďalšie a ďalšie nezmyselné otázky, takže naozaj nemám chuť s Tebou viesť ďalšie nezmyselné debaty... aj tak si sem prišla so svojim vlastným cieľom, tak len smelo do toho... ja Ti pri tom nemusím a ani nechcem asistovať...

andigab
30. dec 2023

@naja94 neanalyzovala, pýtala som sa, aby som mohla začať analyzovať. Tiež si mi neodpovedala.

naja94
30. dec 2023

@andigab
Zámerný odklon od témy k osobe oponenta fakt nepovažujem za práve šťastný spôsob vedenia akejkoľvek konfrontácie... zvlášt, ak ma vôbec nepoznáš a varíš z úpnej vody ;) tak sa na moju psychoanalýzu vykašli, lebo sa môže stať, že to viac prezradí o Tebe ako o mne 😉

medda_beda
30. dec 2023

@naja94 Ja by som sa ťa chcela spýtať po pozretí tvojho profilu či by si mi skopírovala aspoň jedno doslovné vyjadrenie Chmelára, že podporuje napadnutie Ukrajiny, zabíjanie ľudí.
Doslovne poprosím zneznie vety kde hrdo ospevuje aké je super vraždenie ľudí.

Lebo nech čítam ako čítam tak sa opakuje ako papagáj a nikde som nevidela, že by sa tento človek takto vyjadril v akomkoľvek príspevku.Kto ho označil za rusofila boli zase médiá.Mnohokrát spochybňoval Putina, nestotožňoval sa s jeho názorom a činom.Na čo poukazuje sú viaceré strany konfliktov.

Lebo mám pocit, že ty vlastný názor ani nemáš.Ty si len niečo prečítaš v nejakom denníku a považuješ to za obrovskú pravdu.Pre tvoju zaujímavosť do denníkov sa dá napísať kadečo, keby som chcela tak tam budem mať článok.
Keby tak označili tvojho suseda tak ty tomu uveríš bez toho, že by si si jeho názor vypočula.

Cítiš sa byť nad vecou, ale vlastný názor skutočne nemáš.Len zdieľaš totálne somariny ktoré ti ponúka internet.