Zaujíma niektorú z vás tarot, veštenie a biela mágia?
Zdravým vás dámy ja sa učím výklad kariet a chcela by som sa naučiť bielu mágiu . Rada sa poradím a poučím 😉 😉 😉 🙂.
@lujza123 ak chces priklad bielej magie tak liecitelia ktori su sami oklamani...myslia si ze veria v Boha ale na liecenie pouzivaju silu zleho anjela...poznas to podla toho ci ma uctu k Eucharistii...to je liecenie Bozou silou...to je ozajstny zazrak...nikdy nie magia....
lebo magia je zlo...ci je biela alebo cierna....je to iba zlo...
Lucifer najkrajsi anjel, anjel svetla padol a stal sa z neho diabol...stale ma silu liecit...pomoze Ti ..tak ako homeopatia najprv vylieci telo potom Ti znici psychicke zdravie...
je to jednoducha matematika...
beries pomoc od zleho, zadarmo to nebude...davas za to svoju dusu...
anjelov mame...existuju ale nemame istotu ktory je ktory...ten padly totiz nie je jeden...pise o tom Biblia...
si tak duchovne zrela ze rozlisis dobro a zlo...potom si trufas? niekedy ludska hlupost fakt nema hranic...
....aj svatci boli oklamani zlymi anjelmi ...a to bdeli a modlili sa stale ....
,,organizacia : ma temnu minulost....tak ako kazdy clovek ma svoju temnu stranku...pedofili odhaleni v cirkvi boli potrestani...ovela vacsie percento uchylnych ludi vsak zneuziva deti v rodinach skolach...nikdy za to neboli a nebudu stihani.....kriziacke vypravy?.....dnes sa za to ospravedlnili papezi...aj ked pri nich boli zabiti moslimskou odvetou mnohi krestania...politicki vazni...sedeli pre vieru...nikdy im nikto nevrati zdravie...kym komunisti v susednej krajine vyhrali volby...zlocinecky system ktory ostal nepotrestany...
cirkev osocovana v mediach...kto odskodni klamstva ktore na nu vrhaju tien...chrani rodinu chrani zivot...je proti potratom proti atk...ktora sposobuje potraty a neplodnost...chrani zdravie zien a ich uctu...zato je to ,,organizacia"
Je to institucia v ludskom slovniku....
je to Jezisovo dielo On ho zalozil, takze kto je proti cirkvi ...ide proti Bohu...jednoducha matematika...
kto Ta zachrani ked budes zomierat? sviatost pomazania chorych Ti neda liecitel, ani kartarka Ta nevyspoveda...
nezmieri Ta s Bohom tak ako knaz..neuzdravi Tvoju dusu ...kym predstupis pred Boziu tvar...
Ked beries do ust Jezisovo meno...liecil Bozou mocou....tak ako proroci Elias Izaias Baruch Ezechiel....kolko ich v Biblii je..predpovedali buducnost mocou Ducha svateho...nepouzivali pri tom kyvadielka karty ani sviecky, ani ,,silu myslienky"myslienka sa nezhmotni Tvojou snahou...ak sa za niekoho modlis prosis Boha aby konal v Jeho zivote...
zasiahne On a nie Tvoja mysel...to je velky omyl...ved kolko modlitieb vypocutych nebude..jednoducho preto ze to nie je v sulade s Bozou volou...pomoct niekomu mozes len tak ze budes pripravena prijat Jeho volu...nie to co ziadas...lebo my ludia casto ziadame nespravne a hlupo...niekedy aj zazraky ktore od Boha nemame pravo ziadat...
Nemame pravo poznat buducnost pre svoj uzitok...toto je nieco na co nas Boh nestvoril, ak Ti da urcitu citlivost alebo schopnost uzdravovat ..prihovarat sa v modlitbe...potom nikdy nie pre Teba ale len ako sluzbu bliznemu...
Sluzba exorcizmu uzdravovania..odpustania hriechov v sviatosti...je to o Bozej sile ktorou cez povolanych posobi , nie o nejakej,,kinetickej" energii.......cisty blud...beru za to peniaze...obohacuju sa na ludskom nestasti...a doplacaju svojou vlastnou zahubou taka je pravda o lieciteloch...
iste su aj ti co to vsac pochopia a olutuju....
http://mojpribeh.sk/pribeh/olga-stanova-stretla...
Je mi luto....pravda niekedy boli.
@olejka ano urcite su medzi liecitelmi vseliaky sarlatani a podvodnici, tak isto ako su medzi knazmi aj uchylaci. V boha verim, verim ze je aj diabol......
Len mi to nejde do hlavy ze preco by mal ten kto pomaha ludom a lieci byt posadnuty diablom. A vobec nechapem tym homeopatikam..to ako prirodne lieky su diabolske a napriklad taky Coldrex je dar od boha? Cize ked som chora a zvolim bylinnu alternativu tak sa upisujem diablovy zato ked navstivim lekaren prestanem byt hriesnica?
Ja si myslim ze posadnuty diablom su skor fanatici co vytvaraju hentake bludne stranky kde liecia homosexualitu, odsudzuju vsetko prirodne a podla nich je kazdy co denne neodrecituje 100 x otcenas hotovy zlocinec..dakujem pekne, jedna banda vsivavcov spolu s dalsimi extremistami ako radikalny moslimovia a iny
@lujza123 mne su Tvoje nazory blizke...kedysi som takto tiez uvazovala...myslim ze Ti rozumiem...
pises:,,,,Len mi to nejde do hlavy ze preco by mal ten kto pomaha ludom a lieci byt posadnuty diablom. ""
Lebo je sam oklamany....lieci a nevie cia je ta lieciva moc...nevie od koho pochadza..
,,,,A vobec nechapem tym homeopatikam..to ako prirodne lieky su diabolske """"
O homeopatii som uz pisala v teme Aky je Vas nazor na homeopatika..
Ide o to ze sa homeopatika vyrabaju pretrepavanim v azijskych nadobach...dostava sa tam informacia ktora je viac magiou ako medicinou....to Ti potvrdi kazdy farmaceut...zvysok je len placebo efekt...
teda ked verim ze pomoze a pomoze to ..aj ked je to iba cukor v niektorych ...verim ze je prirodny a neskodny...takisto nie je pravda ze su uplne neskodne...
Niektore homeopatika obsahuju olovo...slinu besneho psa...hadi jed..a podobne,,neprirodzene" dobroty ktore naozaj cloveku neprospeju pri ich davkovani...co je do vymyznutia priznakov choroby...sa mozes vselicim skodlivym aj predavkovat...
ako asi posobi placebo na detoch...ktore nemaju tu informaciu schopnost namysliet si ze ma to vylieci????..jednoducho...posobi magia...u deti uzivajucich homeopatiu bolo pozorovane nepokojne agresivne a uzkostlive spravanie...niekedy aj zle sny a o tom by som vedela pisat roman...
,,,,a napriklad taky Coldrex je dar od boha? ""
Neviem ako si sa dostala ku Coldrexu...to homeopatikum nie je ale ak mas pocit ze toto zlozenie je prirodne...hmmmm...vec nazoru...
Zloženie Coldrex Tablety: Paracetamolum 500 mg, Phenylephrini hydrochloridum 5 mg, Coffeinum 25 mg, Terpinum hydratum 20 mg, Acidum ascorbicum 38 mg (vitamín C)
,,,,Cize ked som chora a zvolim bylinnu alternativu tak sa upisujem diablovy zato ked navstivim lekaren prestanem byt hriesnica? ""
Ked navstivim lekaren a kupim si nieco o com nemam informacie ...tak nie som len hriesnica😀 {v setci su tak papez ako knazi ...vsetci ludia co hrdo drhnu denne kostolne lavice...vsetci sme len hriesnici}
ale neinformovana...naivna....nemudra....hriesnica 🙂
,,,Ja si myslim ze posadnuty diablom su skor fanatici co vytvaraju hentake bludne stranky kde liecia homosexualitu, odsudzuju vsetko prirodne a podla nich je kazdy co denne neodrecituje 100 x otcenas hotovy zlocinec..""
Posadnuty moze byt aj fanatik co denne chodi do kostola...to urcite. ak to robi z vypocitavosti a mysli si ze je lepsi ako ti co to nerobia .teda to robi pysne...tak jednoznacne ....
Co sa ruzenca tyka ak toto myslis tym 100x otcenas...
sama som sa cudovala...aka jednoducha modlitba a vyspely veriaci clovek verklikovanie nepotrebuje...ma vyssi stupen a to je Biblia...ale opak je pravdou...prave v ruzenci je cela Biblia a ked k nej nemas pristup ...si v nudzi ako siahnes po pomoci ak nie tym co je take detinske a jednoduche.....a le ako zachrana velmi ucinne...
,,,,dakujem pekne, jedna banda vsivavcov spolu s dalsimi extremistami ako radikalny moslimovia a iny""
Nemas zaco...zaujimave ze kazdy nadava na moslimov...pritom ti su viac veriaci ako my krestania...oni sa za svoju vieru nehanbia , naozaj ju ziju ,kym v krestanskych krajinach a v zapadnej europe celkove je legalny potrat a eutanazia...proti prikazaniu Nezabijes.
Moslimom zakazuju obliekat si burky hoci iba dodrziavaju svoje zakony dobrovolne a hrdo ...aka xenofobia...aky sovinizmus...ake diskriminujuce pokrytectvo...aka nesloboda v ,,slobodnych" krajinach...
a homosexualita je prirodzena? registrovane partnerstva to je vyspelost v zmyslani?ved je to ocividne klamstvo...uplne pomylenie.. ... tento svet je naruby....Pravda sa povazuje za starodavnost a prezitok a stokrat opakovane klamstvo sa v mysleni ludi stava ich pravdou...
Mne neda sa neozvat ked vidim ako niekto robi tu istu chybu ako ja...
homeopatia a alternativne duchovno skodia ludskej dusi..nie kazdy reaguje hned a rovnako citlivo...niekedy sa prejavi to poskodenie vo forme psychickych problemov az po dlhsej dobe...
Ale uz viac nebudem upozornovat a robit yo seba fanatika......kazdy na to musi prist sam,
pekny den Ti prajem😉
@olejka myslela som fanatikov, v ziadnom pripade nechcem odsudzovat ani si robit posmesky z veriacich ludi, poznam ich dost uplne normalnych, tolerantnych s ktorymi sa da o viere porozpravat bez toho aby namiesto samostatnej odpovede recitovali pasaze z biblie.....dokonca som poznala aj zopar moslimov, vsetko fajn ludia..hovorim o extremistoch, o takych co siria nenavist koli svojmu nabozenstvu, nepripustaju nic ine ako ich nabozenstvo
Pre mna je duchovno a ako si to nazvala alternativne duchovno dokazom existencie boha. Pre mna je to prave bozska energia ktora vie liecit, sny, vidiny, tusenia ktore nam odhaluju bududcnost, objasnuju pritomnost, telepatia vnimavost, schopnost doslova si pritiahnut ludi a veci do svojho zivota, vidiet auru a vediet spravne pracovat s energiou, astralne cestovat.....sila mysle je neuveritelna, vezmi si ludi ktory vedia chodit po horucich uhlikoch, rozbitom skle, sediet zabaleny v mokrej plachte v - 10, citat zo zavretymi ocami a vela vela dalsieho..
toto je ten duch svaty, ta bozska cast kazdeho z nas. Je to dar, to co clovek dokaze. Je to to co nas robi vyssimi duchovnymi bytostami, kazdy ma boha v sebe, celu pravdu a vedomie a ked je vnimavy dokaze vsetkemu porozumiet, nepotrebuje na to citat bibliu ani koran ani nic..cirkev si vymysleli ludia a aj cele to bububu upalovanie bosoriek, vymysleli si to preto aby ovecky chodili do kostola a sypali peniazky..a hlavne moc nerozmyslali
A ano mozu tieto veci aj ludskej dusi skodit, ked je clovek nerozvazny, napriklad aj liecitelia ked sa moc vysilia, daju prec moc energie nemaju ju kde nacerpat a potom mozu nastat psych. problemy...ale je to normalne, nic diabolske
@olejka a este ti skusim nieco napisat k tomu tvojmu pribehu co si sem dala link o pani eve a jej pokusoch
U nej prislo pravdepodobne k vycerpaniu, nespravnemu pracovaniu s energiami a to co ju naucila babicka vobec nemusela byt biela magia
Dam ti priklad ..na nete sa da najst kopu bludov..napriklad ze milostna magia, v klude ju oznacia ako bielu a napisu tam nejake akoze kuzlo ze zapali sviecku, napisat meno vyvoleneho na papierik, spalit ho nad svieckou a odrapotat nieco naucene typu chcem byt s tym a tym
Ked to zacne robit niekto kto nema ani sajnu o tom ako veci funguju tak budto to bude uuplne zbytocne (nebude sa vediet dostatocne sustredit) ale pokial mu to pojde je to este vacsi pruser lebo toto je typicky priklad ciernej magie, ovplyvnovania vole druheho cloveka....a pri takychto veciach je samozrejme ze sa to danemu cloveku vrati..cize nie diabol ho posadne..posadne(znici) on sam seba
@lujza123 pises,,,,pre mna je duchovno a ako si to nazvala alternativne duchovno dokazom existencie boha. Pre mna je to prave bozska energia ktora vie liecit, sny, vidiny, tusenia ktore nam odhaluju bududcnost, objasnuju pritomnost, telepatia vnimavost, schopnost doslova si pritiahnut ludi a veci do svojho zivota, vidiet auru a vediet spravne pracovat s energiou, astralne cestovat.....sila mysle je neuveritelna, vezmi si ludi ktory vedia chodit po horucich uhlikoch, rozbitom skle, sediet zabaleny v mokrej plachte v - 10, citat zo zavretymi ocami a vela vela dalsieho.. ""
Lujza,
alternativne duchovno....myslela som tym existenciu inych bozikov...vychodne nabozenstva...energie ktorymi si clovek privlastnuje nadprirodzenost...nemozu mat s pravym Bohom nic spolocne....toto nie je Duch svaty....
.existuju senzibily...intuitivne vnimavi alebo nadpriemerne empaticki ludia..ano maju ten dar...to este neznamena ze su bohmi....toto je schizofrenia...
skus a pocitis ten rozdiel
http://sk.gloria.tv/?media=405343
chcem sa zbaviť predvídania smutných udalostí ☹ ☹ ☹ aby som sa oslobodila z pod náručia satana .
@selecta22 Vies kebyze nemam svoju vlastnu zlu skusenost...ani neceknem...kedysi som tiez vsetkych anjelov mylne povazovala za dobrych...pozoooooooor, fakt ked je to anjel....Boh ich stvoril dobrych...ale niektori padli...treba si davat pozor...aj svatci sa nechali popliest...mylit sa je ludske..
Ja som jasnovidka.Robim aj bielu magiu.Napriklad mam napoj lasky, vrat sa ku mne je to keltske, nepodvadzaj ma a ine rady.Kuzla robit mozes.Jasnovidectbo musis mat v sebe.Je rozdiel kartar co rozlozi kary.A ten co ma oci ako ja kuka aj detaili .Priklad typ tvare, vlasy vek postava vaha vyska.nepisem podrobnosti praca.Ked pracu s cim co sa nachadza v jeho ololi priklad je casnicka .Je tam bar pult..cize tam je rozdiel detaili ...Ale chcela som napisat.Je to aj tak až urobis chybu pri bielej magii a zle otaca sa v neprospech.Prikla dnapoj lasky zle sa urobi ale s chybami a nebude lasky ale nenavisti.Rady tazko povedat kazdy si ich drzi ako recept na cocka kolu ci sacherovu tortu.
Baby velmi.ma zaujala tato tema...mam skusenodti s jasnovidkou aj kartarkou co vestila aj z dlane...obe mi.povedali veci ktore ma sokovali..vedeli veci z mojej minulosti...ale nezhodli sa v jednom.jasnovidka povedala ze uz viac deti nebudem mat..a vestica mi povedala ze budem..som.v rozpakoch..neviem comu.mam verit...obidve boli take rozhodne...
Ahojky, neviem za kym si bola, ja zijem v cechach, a tez mam takove stejne problemy ako kazdej jeden clovek. Ted sem spoznala, opravdu moc dobreho ludoveho lecitela ktery ma opravdu nadprirozenu silu primo, z nebe. A muzem vam ho odporucet, pomuze vam opravdu co se tika ve vsem. Najdete ho na internetovej stranke pod nazvem, ludovy lecitel peter z bardejova, taky aj na netu.
Doporučuji ke shlédnutí následující video - velmi mě oslovilo -
https://www.youtube.com/watch?v=VuOly15BnAI- není důležité, zda bílou magií získáváme něco dobrého - je to od zlého, tak to nemá dlouhého trvání a zlo může proniknout do našeho života a začne nás ničit třeba na jiném poli. Video je o léčitelce, která má se zlem hlubokou osobní zkušenost.
@olejka vas pribeh je naozaj zaujimavy. Mam urcite problemy. Nedalo by sa nejako skontaktovat? Aj ked 11 rokov je naozaj vela, ale je to naliehave. Dakujem

http://www.kristus.sk/okultizmus/ ......ze homeopatika su zle lebo cloveka odradzaju od modlidby ha ha haha ha ....to co je za uchylnu stranku ????