Zaujímali ste sa o prokrastináciu?
Venoval sa tu niekto téme prokrastinácia? Že keď treba urobiť niečo dôležité, tak zrazu všetko iné menej dôležité je akože treba nutne vybaviť a potom na tu dôležitú úlohu ostane len minimum času? Čo je za tým? Ako sa toho zbaviť?
Tak to si potom myslím, že sa to už nezmení a treba skôr zmeniť prístup sama k sebe. Tiež som podávala skôr nadpriemerné výkony vždy pod tlakom atď, keď som mala na niečo čas, tak sa to vlieklo.
Ja som to uvádzala aj ako svoju pozitívnu vlastnosť na pohovoroch atď, takže sa dá na to zmeniť pohľad. :D
Samozrejme, nie, že všetko nechávam na poslednú chvíľu. Ale skôr tak, že sa viem vynájsť, pracovať pod tlakom, že som kreatívna a viem vykľučkovať, keď nastane problém.
ja som presla na MAMBI a predtym som kupovala momenteeczech. Zistila som, ze ked sa mi diar okrem funkcnosti paci, tak ho puzivam radsej. Ale nie je to nieco co nosim do spolocnosti alebo prace 🙂 mam ho pre vlastne potesenie. Teraz mam kolekciu rongrong od mambi a som z neho cela prec 🙈🤣
@kittykat22 to je na mňa trochu sladké 🤣 ale milé zároveň 😍
@nominativ jasné,každá minca má dve strany. V nepredvídateľných situáciách, pod tlakom, som majster (a tiež túto kartu vyťahujem na pohovoroch), ale na kompletku iba takto fungovať je otras. Na mojom poslednom pracovnom pohovore bol prítomný aj psychológ, ktorý mi presne takéto otázky dával, takže možno vedia čo som zac 😃
uplne s tebou suhlasim 😅 preto to nikam nenosim 😂
@nominativ ja tiez mam maximalne vykony pod tlakom, ale to je rozdiel si nieco nechavat na poslednu chvilu. Boli situacie v praci, ze toho bolo enormne vela a dlhodobejsie, bolo treba robit kazdy den nadcasy a fakt, ze rychlo a ekeftivne. Keby som si to odkladala, tak som v keli. Cize podla mna takmer kazdy podavaj naj vykony pod tlakom, ale nie kazdy sa vedome pod ten tlak dostava, i ked niekedy sa tomu neda vyhnut.
@mircalla to si nemyslím. Sú aj ľudia, ktorí pod tlakom nevedia robiť, ale to je jedno. Super ako to máš, aj ja by som presne toto chcela
Vacsina, ja priznavam tiez, ze ak mam moc casu, ide mi to ako lekvar, najma v praci, zatial co pod tlakom idem ako pila

@kittykat22 Moleskine daily planner 2021 🙂 Teraz stale pouzivam ten z 2020. Nejake random volne strany. Lebo som sa dlho nedokopala k tomu, si kupit novy 😂