icon

Zaverečné práce

bubinocka
28. feb 2017

Ahojte.ma niekto skusenost s touto strankou?
www.zaverecneprace.sk
dakujem za vsetky komenty.🙂

warholette
28. feb 2017

@bubinocka akoze si chces dat od nich robit pracu alebo sa pre nich zamestnat?

bubinocka
autor
28. feb 2017

@warholette urobit pracu

gn0924
12. nov 2020

@bubinocka ako sa to skončilo? Rozmýšľam aj ja nad nimi poprosiť ich o pomoc 🙂

anonym_eaa591
20. dec 2025

Dobrý deň, chcel by som všetkých upozorniť na podvodné praktiky portálu zaverecne-prace.cz/sk, objednal som si u nich kvantitatívnu časť diplomovej práce, vzhľadom na to že som nestíhal a mal zdravotné problémy, reklamovali a tvrdili že dodávajú kvalitnú prácu, jasne komunikujú a vysvetľujú čo tam robili, vždy dodržujú deadline a posielajú prácu vždy po častiach a všetci čo si dali cez nich robiť prácu, tak prešli. Moja skúsenosť s nimi bola presne opačná, dohodnutý deadline na odovzdanie kompletnej práce od nich bol po vzájomnej dohode na dátum 05.12.2025, odovzdanie diplomovej práce školiteľke bolo do deadlinu 15.12.2025 – ani do tohto dátumu neposlali word s kvantitatívnou časťou. Veľká časť súborov boli dummy súbory s veľkosťou 1kb, posielali veľa excelov, v ktorých dokopy nebolo poriadne nič vypracované pričom sme sa explicitne dohodli, že školiteľka odo mňa vyžaduje nejaký programovací jazyk. Školiteľka mi otvorene zdelila, že excel netoleruje čo som im povedal, a za to som si aj poriadne priplatil. Pythony čo poslali, boli dokopy cca 5 pythonov, avšak dokopy nemali oveľa viac ako 200 riadkov, čo samozrejme na technickú časť diplomovej práce na Masarykovej univerzite nestačí. Raz mi dokonca poslali zip v ktorom bol jediný súbor priečinok a ten bol úplne prázdny takú srandu si zo mňa robili ale v texte stále písali ako by bolo všetko v poriadku (je vidno, že to neurobili po prvýkrát). Najhoršie na tom je že z ich strany mali dodať word zo 40 stranami, čo vôbec nedodali. Čo sa týka komunikácie, na väčšinu dotazov mi ani neodpovedali, stále si išli svoje a ani ma neupozornili na nové skutočnosti typu meškania v odovzdaní práce alebo zmene spracovateľa. Iba dvakrát prestali s tým divadielkom čo celý čas hrali že je všetko v poriadku, po vyvinutí značného nátlaku z mojej strany a to tiež len admin reagoval. Spracovateľ ma neustále naťahoval, že to odovzdá, pričom v poslednej správe pomenoval moju diplomovú prácu ako úloha a neskôr dizertačná práca čiže vôbec ani nevedel o čom píše. Toto všetko prebiehalo v ich portáli, kde nad celou komunikáciou boli presne zadané podmienky vrátane deadlinu, avšak predtým keď vznikala objednávka bola komunikácia s koordinátorom, s ktorým som komunikoval cez mobilný telefón a aj cez mail, pričom ako sa blížil záverečný deadline a moje sťažnosti sa kopili, som bol z týchto kanálov úplne odstrihnutý (odkázali ma na ich portál), kde spracovávateľ skoro celý čas hral svoju hru, a jediný admin mi odpovedal pod nátlakom ako som uviedol vyššie a to tiež aj admin hral svoju hru, že nič sa nedeje a že ja som ten drzý. Hrali sa na hluchého, slepého, čiže ma totálne odstrihli ale moje peniaze už mali. Keď sme dohodovali objednávku, pani koordinátorka so mnou ochotne volala aj v nedeľu viackrát, dokonca veľmi rýchlo komunikovala cez mail. Na konci keď bolo jasné že to už nestíhajú dodať, tak postupne koordinátorka prestala komunikovať, odkázala ma cez ich portál a prestala mi dvíhať. Všetky správy mám nafotené aj nahrané na videu kde je vidieť čierne na bielom ich prístup. Je pravda, že tie svoje súbory naschvál pomenovávali k veci aby vyzerali kredibilne avšak prerátali sa lebo v poslednom maily 14 decembra napísali, že prácu ešte pošlú (word čo nedodali) ale neposlali. Plus z komunikácie je jasne vidno, že nereagujú na dotazy ale aj, že meškali. Čiže ani tie ich dummy súbory neochránia ich podvod. Hocikto bude chcieť ochotne mu tieto dôkazy zašlem.