icon

Zažili ste rozlúčku s blízkymi po smrti?

1. nov 2024

V tieto sviatocne dni, ked spominame na nasich blizkych, ktori tu uz nie su - zazili ste niekedy, ze sa s vami prišli rozlucit mrtvi po smrti, resp. ine zazitky tohto typu? Ako to prebehlo?

Strana
z2
jaond19
29. nov 2024

Otec zomrel v auguste. Mal len obrad a potom ho prevazali do ineho okresu na "cakacku" na kremaciu.... Ked som prisla so sestrou k nam domov po obrade, rychlo chystat nejake obcerstvenie pre rodinu ktora mala prijst, z nicoho nic sa otvorili silno vchodove dvere, idu nam tazko otvarat, mame tam nieco zlomene - prievan to nemohol byt,bol horuci den s bezvetrím, vsetky okna boli pozatvarane kvoli horucavam, stali sme na chodbe potichu a pozerali na seba, prebehol nam "mraz po chrbte", zapalila som mu hned sviecku... Nic viac sa u nas nedialo. Za to u mamy v byte, kde otec nestastne skonal, uz padli 2 garniže v noci, 3x sa zapol vypnuty spotrebic a pes stekal v noci na otcove kreslo, kde sedaval len on. Nie som veriaca v nabozenstvo, ale ani popierajuca veci "medzi nebou a zemou".... Snad to boli len divné náhody, urnu vsak ma mama doma, neviem ci nasiel otec pokoj, zomrel den pred 60tkou, necakane, vela veci nedopovedanych a nevyriesenych....

pimpulienka
24. jan 2025

@drahomirrra veď to máte tiež znamenie

anonym_62fd59
23. sep 2025
@marca12

Ano,stali sa nevysvetlitelne javy. Tie ma skor vystrasili. Ale parkrat sa mi prisnilo z mrtvymi a to ma ukludnilo. Ked mi zomrela teta v mladom veku po tazkej chorobe,tazko som to niesla. Po par tyzdnoch sa mi s nou snivalo,ze ma objimala a utierala mi slzy,aby som uz neplakala,ze ona sa ma dobre a aby som to odkazala aj ostatnym. Dodnes mam z toho sna zimomriavky. Ked zomrela babka,tiez sa mi s nou casto snivalo a vzdy bola usmiata,to ma tiez ukludnilo. Mne sa casto sniva. Napr.ja si neviem vysvetlit,ze v noci sa mi s niekym sniva a na druhy den sa dozviem,ze je mrtvy. Uz sa mi to stalo viackrat. Ci je to rozlucka,neviem,ale je to zvlastne pre mna.

@marca12 Aj mne.

Strana
z2