Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
aktualne sa do toho obul uz aj pan Zilinka, citala som Dennik N...
myslim, ze lady sa pohli...
@kristina284 to je druhý účet o ktorom hovoríš.
strasne vela uctov sa na jej meno zrazu vytvorilo... niektore si fanpage, niektore si hatepage, v jej mene je asi ja neviem kolko uctov, ci 10 ci kolko...a vobec nie je prehlad kto je, kto sa za nu vydava, alebo je to ozaj ona sama, alebo sa niekto nudi, ale podla sposobu vyjadrovania a gramatiky to bude dieta ... mozno aj ona sama, ale tak v 15tich by mala ovladat kde napise Y a kde makke I...
velmi nechutna hra sa teraz rozohrala na IG
@zuzi0911 chvíľu nad tebou som zdieľala tieto screeny, to nepíše tá mladá, ale nejaké sprosté decko čo sa na tej kauze chcelo asi pobaviť.. tento profil z ktorého bol písaný komentár sa dnes už hrá na podporu pre obeť a odsudzuje Elu, hlavnú aktérku, zaujímavá taktika ako "pomôcť " obeti, vypisovať provokačné komentáre v mene hlavnej aktérky..
@lukina20 tak frajerka si za to moze sama a este si k sebe moze prizvat svojho tatka/mamku ktori si mysleli - mozno stale myslia, ze ludia nemaju mozog. Ze oni niekde potiahnu za spravne konce, nakvakaju nieco na facebook a vsetci si poslusne sadnu. Mne to pride celkom vtipne 🍿🍿🍿 Ako hovorila moja mama. Co ste si navarili, to si aj zjete 😀
@kristina284 vymazala som to teda...
@lukina20 ja si myslím, že mladá ma minimálne tvrdý príkaz sa nevyjadrovať, nikde a k ničomu. To je prvá rada každého právnika nevyjadrovat sa.
Je strašné čo sa stalo a vinici si zaslúžia spravodlivý trest. Ale ten hon na čarodejnice čo sa rozpútal nie je o nič lepší.
Spoločnosť už dávno považuje za správnych tých agresívnych a ospravedlňuje ich konanie. A naopak oznámenie čohosi nesprávneho sa považuje za odsudeniahodné bonzactvo.
A aj toto je výsledok.
Ako sa môžu rodicia pri opakovaných incidentoch ich dieťaťa tváriť, že ono neviniatko nepochopene okolím.
Ako niekoho napadne natáčať agresiu na mobil a ešte sa zabávať na tom? A všeobecne ospravedlňovať agresivitu ako takú? Keď vyhráva ten čo viac vrieska a búcha päsťou.
A na druhej strane ak tam bol niekto (na pluske písali vek detí 12 až 14) kto sa tam pritrafil a sam bol v šoku, čo sa deje. Neublizoval nenatacal, ale ani nevolal pomoc, proste zmrzol, fakt si zaslúži rovnaký trest? Nemyslím.
Som za poriadne vyšetrenie, každému nech je určený jeho podiel a podľa toho trest.
Ale vyhrážky a manipulácia z jednej či druhej strany nie sú v poriadku.
@janage no ved prave preto si myslim, ze ak jej pravda a ma jej otec pred menom tie krasne 4 pismenka JUDr... tak preco to on vobec sam komentoval? a mal potrebu vypisovat na socialne siete, kde vlastne este aj sam priznal, ze videl vypovede akterov, obhajoval svoju dceru a vysluzil si akurat tak medialny lync od vsetkych komentujucich...
ano ten medialny lync je hrozny, ja sa bojim, ze vsetka nahnevana mladez sa teraz zomkne a budu mat potrebu sa pomstit a stane sa este nestastie...
akurat dnes sme sa bavili s kamoskami, co poznam od gymnazia, ze co sme my robili v takom veku na socialnych sietach... no vtedy ficalo si postovat pesnicky s videoklipmi na FB... este aj status ked sme boli nahnevane sme pisali opatrne, lebo vsak co ak by sa o tom dozvedela triedna...
@lukina20 podla mna sa otec dotycnej vyjadril so svojim "pribehom" kvoli tomu,lebo dufal,ze jeho "verzia" bude doveryhodna pre zvysok naroda. Netusime kolko krat to uz takto otecko robil. Ak neboli dokazy vsetci stichli lebo tu bola aj ina verzia. Tak urobil aj teraz to co robil x krat predtym, len podcenil socialne media, nahnevanost ludi,ze mu šplechli do ksichu co si o jeho dcere,vyjadreniach myslia. Daro ma JUDr. v tej chvili mu to nepomohlo ked mu ludia vypisovali co chceli,tak sa vymazal sam.
Nič nikoho na svete nemôže zahanbiť tak, ako vlastne dieta rodiča... Tu je aj tento prípad a môže mať aj JUDr. aj pudr aj neviem co este, za nič sa neskryju pred tymto
@sasa1310 asi bola najprv triezva...asi keď pijete a nie ste opitá ako delo tak si to pamätáte.. až potom nastáva"okno" a do toho momentu si pamätáte..s to že tie svine do nej liali potom ešte všetko a do toho ju bili to je neospravedlniteľné....ale karma si ich nájde a raz to čo spôsobili tej rodine pocítia na vlastnej koži...
videli ste toto?
https://www.extra.cz/mlada-agresorka-v-miloslav...
@kittykat22 to dievcisko tak skoro nos z domu nevystrci.. Ja osobne by som tam nešla , ale dúfam, že ju to riadne podusi, aby si uvedomila, že nieje nadclovek..
@kittykat22 úžas 🤦🏼♀️ Odsudzujú jej spravanie a robia podobne zverstvá 🤦🏼♀️
@terezia323 úplný stredovek...
@kittykat22 videla, veľmi zlý krok ľudí, toto ukazovanie sa pred jej domom môže všetko skomplikovať 😔…nezalezi čo sa stalo, bohužiaľ zákony nepustia a stále sa bavíme o “maloletej”🙄, rodičia budú mat priestor to otočiť, akú ma ona teraz psychickú ujmu z verejnosti a nátlaku ľudí, vyjde z toho ona ako obeť a dostane smiešny trest ak vôbec nejaký. Celé zle…
@luckamjar pises blbosti. Mlada za zadkom s matkou aj fotrom zametali a podporovali jej spravanie pretoze si mysleli, ze im vsetko prejde. Zjavne neprejde. A je to dobre. Pretoze justicia ju moze chranit ako chce a rodicia sa mozu snazit ako chcu zabranit spravodlivosti. Obcania jej to nezabudnu. Nerob si iluzie ze je jedina ktora masti deti a jej rodicia nemaju paru v nasom state, ktori za detmi zametaju. Mozno sa po tomto incidente 2x niekto rozhodne co bude robit a co bude zametat.
@kittykat22
@marianeta baby, ja s vami súhlasím, myslím, že nečítate s porozumením. Nikoho neobhajujem, take zverstvo sa ani obhájiť nedá, jasne že akákoľvek ujma bude hraná, ale ak bude hraná dobre s podporou tých “úžasných” rodičov tak práve falošne zhodnotenie jej psychického stavu sa môže odzrkadliť na menšom treste. Ale tak rada sa budem mýliť.
Ja si myslim,ze je dobre,ze sa tam ludia zišli ( pred ich domom) nebali sa ukazat,ze uz tej rodiny maju plne zuby. A mozno aj kvoli tomu to policia zacala riesit viac.
Policia v prípade z Miloslavova rozšírila trestne konanie okrem lúpeže aj za úmyselne ublíženie na zdraví na chránenej osobe a výtržníctvo formou spolupáchateľstva.
Aj práve vďaka úsiliu Nikki Fridrich sa podarilo nájsť advokáta. „Akurát odchádzam od Andrejkinej maminy, utekám domov ďalej s Rebekou oslavovať narodeniny,“ povedala Nikki Fridrich. Kritikou verejnosti si prešiel aj výber právnika, vzhľadom na to, že pán advokát Para v minulosti zastupoval napr. Pavla Ruska, Mariána Kočnera a iných. „Mne je úplne jedno koho pán Para zastupoval, je to jeho práca, je to špička, slovenská špička v trestnom práve. Ako jediný špičkový právnik sa sám ozval, že bude prípad riešiť „pro bono“. Je jasné, že sa to chcelo ututlať, je jasné, že to je porušenie toľkých zákonov, že až. A ďalšia vec, naliať do 11-ročného dievčaťa 2,6 promile, je život ohrozujúce,“ vyjadrila sa Nikki Fridrich na Instagrame.
Ja som naozaj zvedava aky trest dostanu. A dufam,ze dany pravnik ( nech zastupoval kohokolvek predtym) vyrube pre tu mladu šťandu pekne trest, aby jej spadol hrebienok.
@timing A ja súhlasím, to zhromaždenie proste povedalo aktérke Ele a jej rodičom "máme toho dosť".
A na druhej strane, je správne aby sa ten prípad premietal iba na sieťach, v médiách? Ale osobne nikto nič nemôže, lebo to by bolo nekorektné, agresívne, stredovek...však maloletá, ešte jej spôsobí niekto traumu.
Ale ona si dovolila oveľa horšie veci a nebála sa nimi verejne ani pochváliť.
Teraz vidí, kam s tým zašla a čo získala.
A jej rodičia asi tiež potrebujú okúsiť kus toho " pekla" s ňou, aby si uvedomili, či im stojí za to opakovane žehliť podobne prúsery.
@cajomila áno a aký príklad dávajú svojim deťom tí protestujúci? Napríklad ten pán čo tam hojdal tým lanom na obesenie? Ako baby písali vyššie násilie plodí len ďalšie násilie.
Nerozumiem tej demonštrácií.
O čom to bolo?
Odrazu sa všetci ideme tváriť,že sme teatrálne proti šikane,lebo na IG či v telke sa niekto známy vyjadril,že je to zle?
A doteraz šikana nebola,lebo sme mlčali ako voš pod chrastou v duchu hesla- je to ich problém,nemiešame sa,ži a nechaj žiť?
Už začnime používať rozum.