Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
@maciatkolulu Nepovažujem ten protest za legitímny nástroj a dôvody som už spísala vyššie. Ale tiež nechcem byť, ako vravíš "pacifista", ktorý neustále ustupuje pred agresorom. Naopak, súhlasím, že šikanu je nutné potláčať už v zárodku. A to sa bohužiaľ nedeje. Nemáme žiadny národný koncept boja proti šikane. Oči pred problémom zatvárajú aj učitelia (aby sa riaditeľ mohol chváliť, že na jeho škole žiadna šikana nie je?), tak ako chceme, aby sa s problémom vedeli biť deti? Od koho sa to majú naučiť?
@maciatkolulu ano, presne sa stotoznujem s tvojim nazorom. Velmi dobre, ze to zhromazdenie pred domom dotycnej malej zrudy bolo. Absolutne nemam zlutovanie s takymito bezcitnymi individuami, vobec. Oni mali zlutovanie s ich obetou? @annm81 Tu sa spominalo, ze protest mal byt pred ministerstvom ci co - to teda nechapem preco? Ved politici vidia, co sa deje, sleduju spravy - tak aj bez toho, aby sa protestovalo konkretne pred ich budovou - vedia, vidia a - slovami nasej milej pani prezidentky - citlivo vnimaju - ze ludmi tento pribeh silno pohol a je velky dopyt po jeho spravodlivom vysetreni (ktore nebude marit a zametat pod koberec vplyvny rodic - ako je to, zial, na Slovensku zvykom). Nech sa uz protestuje pred budovou akoukolvek. Ked bude mat nejaky kandidat v programe jasne body na riesenie sikany v skolach a pojde razantne po nich - ma moju pozornost a moj hlas. A predovsetkym: nie nejaky politik moze za to, ze dotycna tyranka je taka, aka je, mozu za to v prvom rade jej rodicia, takze miesto zhromazdenia bolo idealne zvolene. Politici za to mozu len sekundarne, okrajovo - ano, mohli by zlepsit legislativu a pravidla na pracu s detmi v instituciach, ale keby rodicia tychto malych tyranov boli co k comu, nikdy by sa toto riesit nemuselo... Alfa a omega je vychova v rodine - ak je dieta normalne vychovatelne bez psychiatrickych diagnoz... Akekolvek omacky okolo toho su blbost. Napriklad aj ked do toho niekto zatahuje pandemiu, zavrete skoly atd. By som sa vsadila, ze henti mali smradi by boli rovnako agresivni, ci uz by boli skoly otvorene alebo nie. Ci mi chce niekto nahovorit, ze keby nebola pandemia, tak sedia doma nad knihami namiesto sikany? Akurat nesikanuju v skole, sikanuju inde... Raz ked je niekto normalny, nema v sebe agresiu, ma aspon elemenarny cit, sucit, dobro v sebe, zmysel pre to, co je o.k. a co uz je hrubo cez - nestrati to vsetko kvoli zavretym skolam ci kruzkom a nezmeni sa z normalneho dietata na besniacu bestiu... Proste len vyhovorky, ospravedlnenia, brat ohlad na zlocincov, aby sa im chudacikom nejako neublizilo??? No iste! Stacilo.
@annm81 ja chapem tvoj postoj, ze nasilie plodi len násilie. Ze netreba brat spravodlivost do vlstnych ruk ale nechat to na sudy. Ale fakt sa čudujes, ze ludia nemaju doveru v stat, spravodlivost, sudy? Ved toto je nonsens, co sa na slovensku deje, a nemyslim kocnera a nezakonne vazby, myslim osobnu skúsenosť, ked ti rozsudok zo sudu dojde po 2 mesiacoch... Zeby zato mohla slovenska pošta?
Ludia vyjadrili, ze maju dost schovavania sa za papalaske funkcie, nic sa deje, lebo matka policajtka... Netvrdim, ze je to spravne, ale ked ludia zatlacia, aj sa konecne nieco bude diat. Inak by sa zase vykrutili nejakym paragrafom...
Nema niekto nove info o pripade?
@stevvvka dvaja chlapci skončili v diagnostickom centre, hlavná "hrdinka" obvinená.
@naobedbuduspagety vďaka
@naobedbuduspagety iba obvinená? A je doma?

@annm81 pri dnešnej anonymite sa nečudujem, keď ma raz niekto dvojročné dieťa dajme tomu, alebo 6-8 ročne nerieši co sa deje nedeje v tejto vekovej skupine, povacsine sa nestretava s rodičmi takto starých deti, nerieši ich problémy. Plus vyššie spomínaná anonymita a je výsledok, že netušia ľudia. Plus to môže byť samozrejme nafúknuté, ale to nemá nič spoločne s tým, že je to odsúdeniahodný čin a rodičia hlavnej akterky sa zachovali ako hovada. Kebyže to nie je vážne, asi by mali vyučovanie ako v bežné dní. Teraz sa, myslím teda zisťuje co sa vlastne dialo. Vieš koľko detí je ticho, lebo sa hanbi? A ticho tolerujú sikanu??? Kebyže ti doslova niekto dodrbava systematicky dieťa, ver tomu, že riešiš a nečakás, si nahnevaná a nebola by si taky pacifista. Každopádne nie som za nejaké verejné lyncovanie, ale v tomto prípade, pardon, nič zlé sa tam nedialo, akurát ukázali, že fakt stačilo. A bodaj by to pomohlo aspon pár deťom na tej skole. A naopak, aby sa druhý haranti zlakli. Pretože šikana nie je ojedinelý stav a ako je trestná, väčšinou tým, že rodičia obete vezmú dieťa do druhej školy, super nie? Neva, že musí dochádzať atď. Nejaký spratek proste ukáže moc a rodina je bezmocná. Lebo ako to dokázať, všakže, tak ze dobiju dane dieťa? Vyborne👋👋👋👋. Malý je prvák, prišiel mi domov s tým ze mu spolužiak nadával, stuchal doňho a učiteľka si to nevšimla. Tak som napísala dosť ostrý odkaz pani učiteľke, že pokiaľ sa to nezmení, budem to riešiť ako sikanu, odpísala do minúty, vystrašená, hneď v ten deň, išli rodičia na koberček. Mladý muž sa môjmu ospravedlnil a mame kľud. A to sú fakt malé deti. To treba podchytiť a vychovávať, lenže to už je výnimka, lebo dieťa má práva, dieťa nesmie dostávať zákazy, dieťa smie všetko...vid modrý konik
Ajhla výsledok.