icon

Zbité a opité dievčatko

5. jan 2022

Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...

autor
5. jan 2022

@sasitimi17 to bol obrovský krok vedľa radšej mal mlčať ako dať taky koment

sasa1310
5. jan 2022

áno je to dobré, ale ako som písala vyššie, všetko by to išlo aj bez výpovede tej malej. Čo mne príde ako nie moc šťastné rozhodnutie

mimka1402
5. jan 2022

To nie je dobou, podobne veci sa diali aj 10r dozadu, osobná skúsenosť, verím hlavne, že tomu dievčatku pomôžu psychológovia.. Len sa obávam, že akteri nebudú potrestaní..

husky25
5. jan 2022

@sasa1310 dobre je že nabrala odvahu a otvorene o Tom rozpráva, môže jej to pomôcť aj dobuducna, nebude sa trápiť vnútorné a dusiť to v sebe , aj keď ujmu určite na zdraví mať bude , a je fajn že sa to rieši, tie decká vraj zbili už viac detí, len. Škoda že to muselo zájsť tak ďaleko, policajti vraj tie decká poznajú sú volaní k nim často, aspom podľa toho čo písali mnoho rodičov

maciatkolulu
5. jan 2022

Podľa popisu, to neboli detičky, čo cestujú za štúdiom, všakže... Kebyže majú prísnu výchovu asi nie sú v partii a presne o to ide, garanti s výchovou, že "chudá dieťa má prava" na slobodný prejav a takto to vyzerá. Naopak decká, či sa vychovávajú, normálne, majú hranice, majú zákazy, príkazy, áno tie cestujú a vedia čo a ako, ale rozhodne v 16.tich netlcu iné deti a nechlastaj po uliciach. Aspoň v mojom okolí nie a všetko sú to decká, čo mali a majú normálnu, rozumnú výchovu a nie to co tu už dlhšou dobu sledujem z toho vyrastajú tieto právamu sa ohanajuce monstra

sasa1310
5. jan 2022

@husky25 vieš čo, pozrela som si na fb TN markíza. V komente sú nicky na instagrame tých čo jej to spravili. Po tých komentároch čo tam majú od cudzích ľudí, by som sa vôbec nečudovala, keby ako následok skočili všetci pod vlak. Chápem, že sú zodpovední a riadne. Ale na to je súd a nie, že teraz bude aj hon na nich. Akcia a a ešte horšia reakcia.

kittykat22
5. jan 2022

tak tu mate vyjadrenie otca jednej z utocnicok a spravte si obraz same. Spytajte sa samej seba, ci keby ste reagovali rovnako 🙄🙄 A potom sa mozeme bavit, preco utocnicka je taka, aka je ... pretoze mozno doma vidi model, ze vsetko prejde - staci nieco tvrdit a ostatni na to skocia.

sasa1310
5. jan 2022

@kittykat22 ako som písala vyššie, príde mi divné, že 11 ročné dieťa vie, že to bola vodka. Mám o niekoľko rokov staršieho syna a neviem rozoznať alkohol veru. Kto s alkoholom nemá skúsenosť, jednoducho nevie

Inak toto môj muž povedal ako prvé po prezretí správ o 17tej, len či si tá malá najprv sama nelogla, keď vedela, že vodku do nej lejú..

annm81
5. jan 2022

@sasa1310 Úprimne, súdy sú často na takýchto ľudí krátke. Veď aj tu sú informácie, že sa jednalo o dlhodobo problémové deti. Samozrejme to musí mať svoje hranice, ale zásade je "lynč" na sociálnych sieťach taká novodobá klietka hanby.

nikyball
5. jan 2022

@sasa1310 🤦veď asi videla čo do nej idú liat. Či len ty s mužom by ste boli v tom že je to Kofola?

emminka
5. jan 2022

@sasa1310 keby matka nešla do telky,tak by sa to ututlalo....ja by som tie svine vyvesila aj s fotkami a menami všade, aby sa nemohli skryť za svojich "fotrovcov".... mám dcéru 16 ročnú a Bohu vďaka za to aká je...nikdy nepotrebovala "zapadnúť "... keď spolužiaci začínali s cigaretami s alkoholom, radšej nešla...najprv som ju sama posielala vonku,nech nie je doma sama, že potrebuje tráviť čas s rovesníkmi... až potom mi porozprávala že prečo nechce ísť , skrátka nevidí zmysel v tom čo robia...a už dávno som ju pripravila na to, že svet je aj krutý a zvlášť v tejto dobe, keď má každý mobil a keď pod nátlakom aj najlepší kamarát dokáže podraziť...a že sa toto môže stať že ju niekto natočí....a videla teraz tú reportáž a vyjadrila sa že takto by nedokázala nikdy ublížiť a môžem byť na ňu hrdá, lebo vždy keď sa aj u nich v triede stalo niečo čo sa jej nepáčilo dokazala sa dotknutého zastať aj za cenu toho že na ňu zazerali... vždy bola na strane dobra a aspoň viem že som ju vychovala dobre... má dosť rozumu na svoj vek a myslím že puberta bude kľudná...vieme si všetko vykomunikovat a to je dôležité...

sasa1310
5. jan 2022

@nikyball no po takej opici, keď následne grcá krv, a je úplne mimo, má veľmi dobrú pamäť, keď si ešte pamätá (dievčina, ktorá v živote nepila a teda berme to tak, že nemá so žiadnym alkoholom skúsenosť a nevie, ktorý je aký) že do nej liali vodku.

nikyball
5. jan 2022

@sasa1310 ty máš argumenty ako Sidor , otec tej psychopatickej eli. Vy bezne neviete z čoho ste sa opili?

sasa1310
5. jan 2022

@emminka mám rovnako staré deti a rovnako zmýšľajúce ako tvoja.

sasa1310
5. jan 2022

@nikyball my vieme čo pijeme a čo si nalievame, keď si raz za čas niečo dáme. Na to narážam. Lebo alkohol poznáme a vieme rozoznať. Čo evidentne dieťa 11ročné by nemalo vedieť. Moje deti nad 16 rokov nevedia čo pijeme a môže byť aj flaška na stole.

mimka1402
5. jan 2022

@sasa1310 Tak myslím, že aj na videu je jasne co dievčina pila, plus asi sa o tom bavili keď to do nej dávali. Kričali tam cez seba, takže to tam muselo zaznieť a ja tiež som ako dieťa vedela ako alkohol vyzerá lebo rodinné oslavy apod. Nemuselo mat predtým skúsenosť. Ale i keby chcela ochutnať, tak nič z toho nie je ospravedlnitelne...
A keby skočili pod vlak... No bude to znieť hnusne, ale ak sa vedia takto zachovať a niekoho dobit pomaly na smrť tak takých ľudí by ozaj malo byť čo najmenej.

nikyball
5. jan 2022

@sasa1310 veď asi videla fľašu , počula čo pijú, bolo to na videách ty čo si už naozaj mimo?
Ak by tam nebolo to jedno dievča čo zavolalo sanitku, tak predpokladám, ze by to skončilo ako s Violou

sasa1310
5. jan 2022

@nikyball no mne to príde veľmi zvláštne. Že si to aj pamätá. Človek po riadnej opici si väčšinou nepamätá nič.
@mimka1402 to je neospravedlniteľné. Len ma to tak zaskočilo, že keď sa jej pýtali povedala priamo bez akýchkoľvek pochybností "vodku" 11ročné dieťa. Pre mňa zvláštne

katkati
5. jan 2022

@cyberk Môže to byť úplne naopak. Videli alebo pocítili násilie na sebe doma. Absolútne nie je iste, ze to boli rozmaznané deti. Skôr sú to gény. Ale tak, či tak, sú to hyeny, urobili to dobrovoľne a je to neospravedlnitelne.

mimka1402
5. jan 2022

@sasa1310 No, neviem ale ak ich stretla triezva a proste kým ju opili vedela o co sa jedna keď to mali v rukách a neviem ak mali nejakú fľašu často aj v obchode apod proste vieš z fleku ze priesvitný alkohol povazujes za vodku. A, keď si nepamätás niečo tak to je už v čase keď človek pije alkohol, respektíve si myslím, že vnímala len mala rozosttene vnímanie a pamäť, akp veľa ľudí po alkohole

nikyball
5. jan 2022

@sasa1310 vlastne by si ani nemala pamätať čo jej robili? Či to si môže? Hľadáš nepodstatné veci. Aj keby sa opila sama, nemali žiadne právo robiť jej to čo robili a viac ti k tomu nemám čo povedat

sasa1310
5. jan 2022

@nikyball nepochopila si, tak ma neoznačuj. Nikde nepíšem, že mali na to právo.

mimka1402
5. jan 2022

@kittykat22 pridávam pokračovanie toho komentára otca akterky

sasa1310
5. jan 2022

@mimka1402 ty vieš z fleku, že priesvitný alkohol považuješ za vodku. Ale 11ročné dieťa určite nie, pokiaľ s ním nemá skúsenosť.

autor
5. jan 2022

@sasa1310 ona vôbec nemala opicu píšeš piate cez deviate a dohady.Zvrcala krv, lebo ju zbili a tiekla jej krv z nosa.Ked odpadla zľaklo sa jedno dievča a volalo sanitku ostatni chceli povedať, že ju našli už opitú a zbitu a poliali mobil alkoholom a zapalili.Obet žiadnu sestru nemá ako pise otec.To kolko by mala mať promile, aby mala okno a nepamätala si čo do nej liali?

nikyball
5. jan 2022

@mimka1402 nakoniec dobre ,že to natáčali, kde jeho pankhart vysmiaty od ucha k uchu jej vyzlieka tričko a bije ju. Pomoc vyzerá inak. Lebo inak by sa asi dobila mala sama

autor
5. jan 2022

@katkati tie deti sú z bežných rodín žiadni asociali

mimka1402
5. jan 2022

@sasa1310 Ja ti vravím, ako som to vnímala ako dieťa. 😄 Keďže ako 10 ročná som pomáhala na svadbe atď niečo priniesť na stôl, tak som vedela rozlíšiť, veď deti nie sú hlúpe a dnes na internete aj mne abstinentovi vybieha reklama na alkohol... To by som neriešila a ako vravím čítať už vie, takže si to vedela prečítat kým to do nej davali..

mimka1402
5. jan 2022

@nikyball Veď práve. To je asi jediná výhoda v tomto celom...

oktoberka
5. jan 2022

Ty poznáš dôverné ten prípad?lebo teraz keď človek číta pohľad otca....tak