Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
áno je to dobré, ale ako som písala vyššie, všetko by to išlo aj bez výpovede tej malej. Čo mne príde ako nie moc šťastné rozhodnutie
To nie je dobou, podobne veci sa diali aj 10r dozadu, osobná skúsenosť, verím hlavne, že tomu dievčatku pomôžu psychológovia.. Len sa obávam, že akteri nebudú potrestaní..
@sasa1310 dobre je že nabrala odvahu a otvorene o Tom rozpráva, môže jej to pomôcť aj dobuducna, nebude sa trápiť vnútorné a dusiť to v sebe , aj keď ujmu určite na zdraví mať bude , a je fajn že sa to rieši, tie decká vraj zbili už viac detí, len. Škoda že to muselo zájsť tak ďaleko, policajti vraj tie decká poznajú sú volaní k nim často, aspom podľa toho čo písali mnoho rodičov
Podľa popisu, to neboli detičky, čo cestujú za štúdiom, všakže... Kebyže majú prísnu výchovu asi nie sú v partii a presne o to ide, garanti s výchovou, že "chudá dieťa má prava" na slobodný prejav a takto to vyzerá. Naopak decká, či sa vychovávajú, normálne, majú hranice, majú zákazy, príkazy, áno tie cestujú a vedia čo a ako, ale rozhodne v 16.tich netlcu iné deti a nechlastaj po uliciach. Aspoň v mojom okolí nie a všetko sú to decká, čo mali a majú normálnu, rozumnú výchovu a nie to co tu už dlhšou dobu sledujem z toho vyrastajú tieto právamu sa ohanajuce monstra
@husky25 vieš čo, pozrela som si na fb TN markíza. V komente sú nicky na instagrame tých čo jej to spravili. Po tých komentároch čo tam majú od cudzích ľudí, by som sa vôbec nečudovala, keby ako následok skočili všetci pod vlak. Chápem, že sú zodpovední a riadne. Ale na to je súd a nie, že teraz bude aj hon na nich. Akcia a a ešte horšia reakcia.
@kittykat22 ako som písala vyššie, príde mi divné, že 11 ročné dieťa vie, že to bola vodka. Mám o niekoľko rokov staršieho syna a neviem rozoznať alkohol veru. Kto s alkoholom nemá skúsenosť, jednoducho nevie
Inak toto môj muž povedal ako prvé po prezretí správ o 17tej, len či si tá malá najprv sama nelogla, keď vedela, že vodku do nej lejú..
@sasa1310 keby matka nešla do telky,tak by sa to ututlalo....ja by som tie svine vyvesila aj s fotkami a menami všade, aby sa nemohli skryť za svojich "fotrovcov".... mám dcéru 16 ročnú a Bohu vďaka za to aká je...nikdy nepotrebovala "zapadnúť "... keď spolužiaci začínali s cigaretami s alkoholom, radšej nešla...najprv som ju sama posielala vonku,nech nie je doma sama, že potrebuje tráviť čas s rovesníkmi... až potom mi porozprávala že prečo nechce ísť , skrátka nevidí zmysel v tom čo robia...a už dávno som ju pripravila na to, že svet je aj krutý a zvlášť v tejto dobe, keď má každý mobil a keď pod nátlakom aj najlepší kamarát dokáže podraziť...a že sa toto môže stať že ju niekto natočí....a videla teraz tú reportáž a vyjadrila sa že takto by nedokázala nikdy ublížiť a môžem byť na ňu hrdá, lebo vždy keď sa aj u nich v triede stalo niečo čo sa jej nepáčilo dokazala sa dotknutého zastať aj za cenu toho že na ňu zazerali... vždy bola na strane dobra a aspoň viem že som ju vychovala dobre... má dosť rozumu na svoj vek a myslím že puberta bude kľudná...vieme si všetko vykomunikovat a to je dôležité...
@sasa1310 Tak myslím, že aj na videu je jasne co dievčina pila, plus asi sa o tom bavili keď to do nej dávali. Kričali tam cez seba, takže to tam muselo zaznieť a ja tiež som ako dieťa vedela ako alkohol vyzerá lebo rodinné oslavy apod. Nemuselo mat predtým skúsenosť. Ale i keby chcela ochutnať, tak nič z toho nie je ospravedlnitelne...
A keby skočili pod vlak... No bude to znieť hnusne, ale ak sa vedia takto zachovať a niekoho dobit pomaly na smrť tak takých ľudí by ozaj malo byť čo najmenej.
@sasa1310 No, neviem ale ak ich stretla triezva a proste kým ju opili vedela o co sa jedna keď to mali v rukách a neviem ak mali nejakú fľašu často aj v obchode apod proste vieš z fleku ze priesvitný alkohol povazujes za vodku. A, keď si nepamätás niečo tak to je už v čase keď človek pije alkohol, respektíve si myslím, že vnímala len mala rozosttene vnímanie a pamäť, akp veľa ľudí po alkohole
@kittykat22 pridávam pokračovanie toho komentára otca akterky
@sasa1310 ona vôbec nemala opicu píšeš piate cez deviate a dohady.Zvrcala krv, lebo ju zbili a tiekla jej krv z nosa.Ked odpadla zľaklo sa jedno dievča a volalo sanitku ostatni chceli povedať, že ju našli už opitú a zbitu a poliali mobil alkoholom a zapalili.Obet žiadnu sestru nemá ako pise otec.To kolko by mala mať promile, aby mala okno a nepamätala si čo do nej liali?
@katkati tie deti sú z bežných rodín žiadni asociali
@sasa1310 Ja ti vravím, ako som to vnímala ako dieťa. 😄 Keďže ako 10 ročná som pomáhala na svadbe atď niečo priniesť na stôl, tak som vedela rozlíšiť, veď deti nie sú hlúpe a dnes na internete aj mne abstinentovi vybieha reklama na alkohol... To by som neriešila a ako vravím čítať už vie, takže si to vedela prečítat kým to do nej davali..
Ty poznáš dôverné ten prípad?lebo teraz keď človek číta pohľad otca....tak

@sasitimi17 to bol obrovský krok vedľa radšej mal mlčať ako dať taky koment