Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
@biela_sova Nepoznám, my sme pomerne veľká dedina. Neviem, o koho sa jedná, ani tie spomínané mená mi nič nehovoria.
Prosím Vás, zametie sa to pod koberec ako x ďalších káuz, kde aktéri mali známosti vyššie
@h2 skoda, tak to tu nechame...mozno sa ozve niekto, kto pozna rodinu malinkej 🥰
mne je seriozne na grc, ked toto citam... som zvedava, ako toto cele dopadne, ale toto sa im nesmie len tak prepiect...
@biela_sova až máš facebook alebo instagram napíš Kristíne Kövešovej, až bude mať rodina záujem, tak ti na nich dá kontakt. Riešila som s ňou inú vec a reaguje rýchlo, pošle na seba číslo...je fakt hrozné, čo sa stalo, ale po zhliadnutí IG profilu 11 ročnej Andreji by som ju malinkou nenazývala..pri založení profilu na soc.sieti by mal byť podmienkou OP
Ta doba speje tam, že zasrane deti 10,11 ročne atď pozerajú sprostosti na netflixe, jak nemenovane serialy kde sa len zabija a vraždí, plus výchova plus to, že sú doma, nevedia už čo od rozkoše akože. A bude to len horšie a horšie. Mám dieťa síce malé ale keby toto spravili môjmu decku. Tak si ich nájdem aj pod zemou a dobijem. Hnus. A takáto generácia nám tu rastie, česť výnimkám lebo sú samozrejme aj slušné výchovné deti. Decko 11 ročné nemá čo byť na fb a socialnych sietiach. A keď tak pod dozorom. Lebo tie socialne siete uz dávno nie sú to čo boli niekedy. A končím proste to je hnus čo sa už deje.
Všetko je o výchove a vzťahoch doma ,budem mat 40 rokov a rôzne zle partie tu boli vždy, drogy a alkohol už vtedy .Mala som perfektný vzťah s mamou a vždy mi doverovala boli sme ako kamošky samozrejme pravidlá museli byť.No toto riešiť v puberte je podla mňa neskoro.Tam sa práve ukáže na akej úrovni je vzťah rodič dieta.Nikdy som ju nesklamala a vždy vedela kde som a skym a takto sme fungovali všetci a nemali sme mobili na to aby nás kontrolovali.Dneska sa deťom venujú rodicia bud príliš alebo vobec.Nikdy som neurobila nič za co by som sa mala hanbiť. Problémové deti sú pomerne väčšinou z problemovych rodín.Poznam pár takých deti osobne a viem ze tam vzťahy doma nefungujú.
Deti v puberte potrebuju voľnosť je to úplne prirodzené ale tiež pravidlá a rešpekt rodiča aby vedeli odkiaľ pokiaľ.
Toto 11 ročne dievca nepokladám ešte za pubertalne a ja napr.by som nepustila dcéru 11 ročnú za partiou starších detí o 4-5 rokov.Mne to príde divne .Co sa týka tých deti co jej to urobili podľa mňa psychopati lebo ja byt tam by som sa nedokázala na to dívať nie to ešte robiť niekomu.Tie decka neboli "ciste" a určite si minimálne museli uvedomiť ze toto nebude bez následkov v takomto veku už by mali byť decka trestnopravne zodpovedne ale na SK sa nebudem čudovať ak im to rodicia povybavuju cez pqvnikov a cele sa to zmetie pod koberec.
pozrela som si aj tento IG profil stop_catcalling_now... a tam zase stories o tom, ako si to ta mala 11 rocna Andrejka zasluzila, lebo im vyliala kofolu a vulgarizmy 5 cenovej skupiny...
ako som uz vcera pisala, vyslovene aj v reportazi bola spomenuta veta:... ked jej fotili pohlavny organ, bola tam...ruka... toto bolo konkretne pre mna prerazenie toho pomysleneho dna ...
cize ano ja sa plne stotoznujem s nazorom, aby boli agresori potrestani, pretoze uz len tato fotka a ze ukazovali intimne partie 11 rocneho dievcatka, ktore dobili do krvi... na tom videu (ktore som nevidela, ale stacili mi utrzky v TV novinach a tie ktore koluju socialnymi sietami)... to dievcatko krici a zavija od bolesti a nikto z nich pritomnych nemal ani kusok empatie a zlutovania, sucitu aby sa jej zastal a povedal, tak teda stacilo.... a to ich tam bolo niekolko... uz len takyto cin je hodny trestu, ved oni maju narusenu psychiku, ked im ani len trosku netrhalo srdce za to, co urobili...
@kristinkakvetinka nemyslim si, ze sa to tak rychlo ututle... chytila sa toho Kristina Kovesova ta ide ako strela, siri sa to socialnymi sietami, jeden z tych utocnikov ma odomknuty profil, ten tam ma tych nenavistnych komentarov az az... na FB obce Miloslavov to absolutne vrie, teraz sa zacinaju ozyvat aj ludia, ktori s nimi mali skusenosti pocas tych dvoch rokov... cize ja si myslim, ze to len tak neprejde a neutule sa...
vsak ta hlavna akterka sama povedala, ze nic z toho nebudu mat lebo jej mama je policajtka... ja si myslim, ze uz len tato konkretna veta vytocila cele Slovensko do nepricetnosti
@lukina20 uvidíme, ja už tu neverím nicomu .Každopádne by mali byť decka v tomto veku trestopravne zodpovedne ,pretože si veľmi dobre uvedomujú co robia len bohužiaľ asi s tým ze im aj tak nikto nič nemôže urobiť ......lebo zákony 😔😒
@kristinkakvetinka úplne s tebou súhlasím. Je nesmierne dôležité aby dieťa malo dobrý vzťah s rodičmi. Má byť formované fungujúcu rodinou a nie rovesníkmi. No ľudí sa čoraz viac rozvádzajú a keď je dieťa v striebornej starostlivosti a rodičia si robia len naprieky, ťažko si s dieťaťom vybudujú správny vzťah.
@kristinkakvetinka aj zakony sa daju posuvat. A pod tlakom verejnosti mozno dostanu "ten exmplarny trest" (a mozno znizia hranicu trestupravnosti). Podobne si tym presli aj ine krajiny...
@jamatkaroka ja som rozvedená a viem o mojej dcére viac ako rodičia deti z kompletných rodín. Dokonca aj o ostatných deťoch viem všeličo o čom ich rodičia ani netušíš. Takže takéto paušalnizovanie je úplne smiešne. Ja mám s dcérou otvorený vzťah a napriek tomu, že má komplikových 13 rokov zdôveruje sa mi skoro so všetkým.
@vevesh Nie som si istá, či by to bol dobrý nápad. Existujú oprávnené dôvody, prečo sa mladiství súdia inak ako dospelí. Možno keby šlo o decká, čo za pol roka dosiahnu plnoletosť. Ale tu sa hovorilo o 15, 16 rokoch. Nemajú myslenie dospelého človeka. Ak sa preukáže, že sú naďalej nebezpeční pre spoločnosť, potom by mali byť umiestnení v špecializovanom zariadení. Ale to najprv musia preukázať odborné posudky.
@annm81 Ty sa ich nejako zastavas cely cas a aj ich rodicov. V Anglicku bol pripad 10-rocnych chalanov, co utyrali a zabili 2-rocneho chlapceka. Obaja po odpykani trestu dostali novu identitu. https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_B... Jeden z nich skoncil opakovane vo vazeni, bol nasilnik cely zivot. Nemilosrdny trest pre tieto hovada.
@mircalla Kde sa ich zastávam? Máš problém pochopiť písaný text? V jednej diskusii som vysvetľovala, že konanie otca by nasledovalo veľa rodičov a podložila som to konkrétnymi faktami a konkrétnym názvom toho psychologického javu. Aké fakty máš ty?
Tu som zas spomenula, že na mladistvých sa vzťahujú iné tresty ako na dospelých a že je to opodstatnené. Aké fakty máš proti tomu systému?
Tiež som spomenula, že najskôr tá hlavná aktérka má psychopatické črty a že by to mal posúdiť odborník.
O dievčatku a jeho možnej vine som sa ani nezmienila, na rozdiel od mnohých iných. Naopak som sa pýtala, či jej bude poskytnutá odborná psychologická pomoc a odsúdila som tých, čo sa ukájajú na jej nešťastí s plnou hubou falošného súcitu.
Máš k tomu nejaké vecné poznámky, či si sa len našla v tom dave, čo si s radosťou (ktorú ani sami sebe nepriznajú) pozerala na video nahého zbitého dieťaťa? Pripadne si z nejakých podivných dôvodov mala potrebu zdieľať fotky páchateľov?
O tom prípade z GB viem. Čo si mi ním chcela povedať? Lebo ja som sa jasne vyjadrila tak, že ak odborníci posúdia, že sú tieto deti pre okolie nebezpečné, mali by stráviť zvyšok života v primeranom zariadení.
@annm81 je pravda, ze mladistvi nemaju niest plnu zodpovednost - co akceptujem, nevedia zhodnotit plne situaciu. Pochopim pri deliktoch ako uzitie travy, ukradnutie alkoholu/cigariet v obchode, navadzanie na kriminalny cin deti a podobne aferky. Tu zneuzivaju zivu bytost v priamom prenose (ziadna empatia pri kriku obete, nulove nic a este vyrok, ze mama policajtka, nic z toho nebude...).ALE aj pri tyrani a vrazdach sa udeluju vynimky, kde aj napriek veku su mladistvi sudeni ako dospeli. Myslim, ze tento pripad by bol dobry adept. I ked momentalne sa tu vyvinula kybersikana, tak asi toto bude aj zadostucinenie...
@annm81 samozrejme, ze hlavne akterka ma psychopaticke crty... aka by bola normalna reakcia v 15tich, kebyze jej 11 rocne dievca omylom vyleje kofolu? alebo by ju nedajboze rovno tou kofolou obliala... 15 rocna by sa odula, velkomozne by odkracala domov, par dni by mozno sedela doma zduta, neodpisovala na messenger a skor ako by nastupili do skoly, by cela tato burka prehrmela a zase by boli kamosky ako keby sa nic nestalo...
@mircalla presne tak... nulova empatia, ked tam kricala bezvladna, niekde som citala, ze klamali aj zachranarovi, ked tam prisla sanitka, ze to oni nie, niekto iny ju tak dobil...
doteraz sa nikto neprisiel ospravedlnit...
pozrela som akurat story Kristiny Kovesovej, vraj uz pripravuje reportaz, ocividne takychto utokov bolo viac, rodicia si uz otvaraju usta. takze som zvedava, co vsetko este vyjde napovrch

@kittykat22 tá psychologicka hovorila, že môžu možno dostať 2 r aj to silno pochybuje.Max pôjdu na liečenie možno tie drogy bola iba marihuana závislí asi nebudú, pochybujem, že aj na alkohole.Trocha ich povlacia po psychológoch spravia posudok,
pár razy príde sociálka odsťahujú sa, lebo tam nemôžu zostať bývať a všetko pôjde do stratena.Obec si spravila hrozne meno.Otec je bývalý pracovník NAKA mama policajtka