Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
@mircalla Napísala som, že z pár informácií na nete nemôžme súdiť, či je otec arogantný hajzel, alebo úprimne verí, že jeho dcéra tej druhej pomáhala. A položila som to konkrétnym termínom z psychológie, keby si to niekto chcel pozrieť. Máš nejaký výskum, ktorý popiera tieto fakty? Alebo máš odborný posudok na otca, že to jasne vieš rozlíšiť? Nikde som nepísala o tom, že otec je svätý... Len nemienim posielať ľudí do väzenia na základe pár informácií zo sociálnych sietí. Nie som vyšetrovateľ, ani psychiater ani sudca.
Napísala som, že nie som presvedčená, že by mali byť súdení ako dospelí. Keby si čítala s porozumením nie slepým hnevom, všimla by si si výraz neistoty v mojom vyjadrení.
@matabb73 som rada že u teba je to iné, no aj tak si stále myslím že striedavá starostlivosť je pre dieťa to najhoršie
@lukina20 Ibaže možností je viac. Pokojne žiadny psychopat byť nemusí a jej reakcie sú následkom alkoholu. Podľa toho sa potom odvíja aj udelený trest. Alkohol, zvlášť v jej veku, by bol príťažujúca okolnosť. Naopak, ak by to uhrali na psychickú poruchu, potom bude jej trest miernejší.
@annm81 ako si aj ty sama napisala... nie som psychiater ani psycholog, ani sudca...
ale jedna vec mi neda... a to si myslim, ze neda nikomu, kto si tuto kauzu aspon raz precital...
preco sa malej Andrejke doteraz nikto neospravedlnil? pretoze aj toto si myslim, ze bude organy cinne v trestnom konani zaujimat.
a takisto ked dojde na lamanie chleba, tak tu vytiahne neadekvatnu reakciu otca.
@jana_eyre_2 Úplne s tebou súhlasím, toto sa nedá hodiť iba na " takú dobu".
V týchto konkrétnych teanegeroch je niečo zvráteného...keď boli schpni toto spravili.
A čo sa týka dcéry tých policajtov...tak tu by som očakávala, že dievča pôjde príkladom.
To, že ju za tento čin jej rodičia ospravedlňujú...dobre, že z nej nerobia hrdinku, čo "mladej" zachránila život...tak to je fakt neospravedlniteľné.
Robia presný opak toho, čo by mali
Môžu očakávať, že ich dcéra bude podobné prúsery robiť opäť...keď jej kryjú chrbát.
Nechápem...čo jej matka robí u polície, keď si nevie spraviť poriadky s vlastnou dcérou
Toto je fakt hanba.
@annm81 otec je vraj judr a tiež bývalý policajt(za inštitúciu predchádzajúcej NAKA), takze zrejme veľmi dobre vedel, ako si obhajovať dceru.
Ta Ela mala už viac problémov v minulosti. Nechápem, že rodičia neriešia to , že pije možno fetuje, napadá deti, ale radšej to ututlavaju donekonecna. Ona už dávno mala sedieť u psychiatra a na lieceniach. Nie aby jej spravili zle, ale naopak pomohli.
Neviem si predstaviť, že by som bola raz jej spolužiačka, alebo kolegyňa jej mamy, rodina. Ja by som jej to dala pocítiť vzdy. K takým ľuďom už sa nedokážeš správať normalne
@nikyball tak ona hovorila ze matka to vyzehli. Zjavne rodicia nemaju zaujem riesit svoju dceru smerom pomoci. Radsej vsetko vyhladia. To je skvely pocit, mat v zlozkach policajtku ktora zakryva trestne konanie dcery a foter byvaly clen NAKA, ktory ma drzat hlavnu ochrannu ruku na obcanmi. To by som rada videla este fotku tej matky ktora udajne vsetko zmetie zo stola. Bolo by fajn vidiet ten policajny vykvet.
no polícia to celé vyšetruje ako lúpež.
Ženy, čitam túto diskusiu a neverím vlastným očiam, čo sa to deje... Ja mam 10r.dceru, keby sa toto stalo mojej dcére, ja a manžel by sme šli aj cez mŕtvoly, čiže to ok... Ale to, že tam akterkou mala byť dcéra policajtky.. No neviem... Ta žena, ta policajtka, sama by mala dat výpoveď v zbore s tým, že nezvládla svoju dcéru vychovať tak, ako sa jej patrí, podľa svojej osobnosti, a ak je aj ona taka osobnosť, tak potom porušuje tiež prísahu, ktorú pri vstupe do zboru dala... Ja som policajtka, a nedaj Bože, že budem dačo také musieť riešiť so svojimi deťmi, lebo to by bolo na hanbu naviac mne samej, ako som to vychovala svoje dieťa! 🤦♀️ (tu asi ani ta "kolegyňa" nema hanby).. Ja neviem, či som vôbec dobre urobila, že som sem prispela, ale až do plaču mi je, ako sa svet zmenil
Už ste to čítali?!
Policajti začali trestné stíhanie vo veci LÚPEŽE 😡
@zuzi0911 foter s matkou uz idu prvu ligu tahania za tie spravne spagaty
@kittykat22 ale ved sú videa... Tak ako môžu toto poprieť!?
@zuzi0911 ako vidis, tak je to mozne.
Začína mi to tým "poťahovaním nitiek" pripomínať kauzu Judita
@zuzi0911 ale včera bol v TN nejaký právnik a ten sa vyjadroval, že je viac skutkov pod akými to môžu vyšetrovať a jeden z nich bola lupez
Ja nie som právnik, ale na to, aby šlo o lúpež, by jej museli niečo vziať pod nátlakom, hrozbou atď.. Krádež, ale na nej.. A co jej vzali? Tie 2€,co si nechala na vlak späť, ako to bolo niekde spomenuté, že ich mala pri sebe? Alebo ak sa o to pokúsili, to by bolo "lúpež v štádiu pokusu".. V každom prípade, dúfam, že sa ešte niečo iné ukáže a ze sa preukáže pravda..
Aši si idem pozrieť správy na nete.. Nech som viac v obraze...
@habibim ani ja, ale ma to zaujalo, tak som pozrela a precitala par linkov, "aby som bola v obraze". Video naozaj nie je pre citlive povahy a pri vyjadreni otca🤮🤮🤮. Ja by som za toto ako rodic ziadala, aby boli odsudeni ako plnoleti+ trest pre rodicov....i ked moj muz by ich na mieste zabil, keby taketo nieco sa stalo nasej dcere...ako hovori, chranime si nase deti, nie preto, ze su bezmocne (ci kvoli nabozenstvu) , ale ked my si deti dobre vychovame a stretnu takezo zrudy nevychovane, ako ich nasa vychova ochrani...
To, ze to vysetruju ako lupez je snad zly vtip
V inej diskusii, mi jedna odpisala ze : lúpež je vyššia trestná sadzba môže dosiahnuť až 12 rokov... Ublíženie na zdraví je priestupok a trestná sadzba je 6 rokov...
Jednoznacne treba odsudit danych agresorov. Nakolko to udajne nebol ich prvy pocin, znamena to, ze naberali na odvahe robit horsie a horsie veci. Uz su len krocik od toho, aby niekoho zo srandy dobodali.