Zbor pokánia a svätosti - sekta ?
Ahojte máte skúsenosti s touto pre mňa novinkou ? Počujem o tom prvýkrát a podľa ich prejavu je to podľa mňa len strašenie ľudí. 🙄 Poprosím nejaké skúsenosti. Nerozmýšľam nad tým aby som tam prestúpila ❗❗❗ verím v svoje. Len ma zaujíma váš názor
Tiez pocujem o nich prvy krat, ale pozrela som si ich stranku a poviem ti, ze zbory/cirkvi, ktore glorifikuju svojho vodcu ( v ich pripade akehosi dr. Owuora) su vacsinou sekty. Dalej tam uvadzaju, ze ich prorok mal tu cest hovorit s Janom Krstitelom, Eliasom, Mojzisom a Danielom. To akoze tiez neni biblicke. S ludmi (prorokmi) moze rozpravat jedine vecne zivy Boh a mesias Kristus - nikto iny. Dalej sa tam uvadza, ako ich "prorok" privodil z neba dazd. V pisme sa pise, ze toto presne budu cinit falosni proroci. Cize moj nazor - najskor to vyzera na sektu.
Ahoj je veľmi dobre že veríš...Ale veríš v čo ? Predpokládam teda že nieake poznatky máš. Tým pádom vieš aj že samotný diabol verý a vie dokonca že Boh Ježiš existujú.
Ale viera nestačí a z viery nikto nebude zachránený !!! A nie nestraším ťa ..Prečítaj si nový zákon...
Odporúčam prečítať ( Ján 14:6) 🙂
Ešte niečo čo je sekta?? Sekta je združenie...
Príklad ... chodíte do kostola klaniate sa sochám v kostole a Boh jasne píše niečo o tom. ( 2. Mojžišová 20: 4)
A ďalej ( Exodus 20-3-5)
@sunny8
Samozrejme, že to nieje žiadna sekta 3 roky som členom tejto cirkvi a môžem potvrdiť že sa nejedna o žiadnu sektu ale jedna sa o skutočnú cirkev Pána Ježiša Krista. Veľa chromých , slepých a hluchých boli uzdravenych iba v jedine v tejto cirkvi čo v žiadnych iných cirkvách nevidím žeby bol niekto uzdravený napr. rakoviny z 4.stupňa nielen pár ľudí ale masívne množstvo uzdravení . Konečne cirkev kde sa hovorí skutočne práve evanjelium .
Ahoj je veľmi dobre že veríš...Ale veríš v čo ? Predpokládam teda že nieake poznatky máš. Tým pádom vieš aj že samotný diabol verý a vie dokonca že Boh Ježiš existujú.
Ale viera nestačí a z viery nikto nebude zachránený !!! A nie nestraším ťa ..Prečítaj si nový zákon...
Odporúčam prečítať ( Ján 14:6) 🙂
@lucinka2016
(Ján 3:16 )Veď Boh tak miloval svet, že dal svojho jednorodeného Syna, aby nezahynul nik, kto v neho verí, ale aby mal večný život.
Rimanom 4:3: "Veď čo hovorí Písmo? „Abrahám uveril Bohu a počítalo sa mu to za spravodlivosť.“"
Rimanom 4:5: "Kto však nepracuje, ale verí v toho, ktorý ospravedlňuje bezbožného, tomu sa jeho viera počíta za spravodlivosť."
Rimanom 5:1: "Keď sme teda ospravedlnení vierou, majme pokoj s Bohom skrze nášho Pána Ježiša Krista."
Rimanom 10:10: "...lebo srdcom sa verí na spravodlivosť, a ústami sa vyznáva na spásu."
Rimanom 10:17: "Tak teda viera je z počutia, a počutie je skrze slovo Kristovo."
Rimanom 11:20: "Dobre, pre neveru sa odliali; ale ty sa na nich nestavuj stálou vierou. Buď opatrný, aby si aj ty nebol odňatý."

jednoznačne.
Z ich oficiálnej stránky: Zbor Pokánia a Svätosti, v ktorom je Boží muž Prorok Dr. Owuor v čele, je dnes ohromný globálny Zbor po celej tvári Zeme, pokrýva všetkých šesť kontinentov, zahŕňajúci aj Austráliu a Nový Zéland.
MISIA – príprava Nevesty Baránkovej na príchod MESIÁŠA
VÍZIA zrodenia sa ohňa v srdciach veriacich na SLOVENSKU, s naliehavosťou presadiť Kráľovstvo nášho BOHA a JEHO SYNA JEŽIŠA KRISTA na Slovensku, skrze pokánie, spravodlivosť a Svätosť. ( Zjavenie Jána 11:15)
MANDÁT – pripraviť Nevestu Kristovu ( Cirkev Kristovu ) na Slovensku, prehlasovať a oznamovať čoskorý príchod MESIÁŠA
HNUTIE – medzidenominačný pohyb, šíriť prebudenie Ducha Svätého, predzvesť návratu KRÁĽA všetkých kráľov, nášho PÁNA JEŽIŠA KRISTA – Joel 2:28-32
Mne stačilo prečítať si tieto "body".