Zdravenie a nezdravenie

26. júl 2023

Ahojte,zamýšľam sa,stalo sa mi viackrát pri nejakých ľudoch,že neodzdravia.Poviem si,tak ok,očividne som pozdravila,nahlas ,aj pozeral na mňa a neodpovedal.Dalsi raz teda nezdravom toho človeka,zato on má ako prvý a po čase zas takto.Ako to oni si asi neuvedomujú,alebo to robia schválne,ale štve ma to už.Stava sa Vám to tiež?Ako mne by bolo blbé neodpovedat na pozdrav a áno,keď len si niekto nevšimne,beriem.Ale toho sú prípady,že pozdravim zreteľne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. júl 2023

Snáď ste to pochopili,trocha kostrbato som to vysvetlila.

autor
26. júl 2023

@elizabet173 veď keď je to tak,že si nevšimnú,beriem,ale to som už písala.

unicornlady
26. júl 2023

Ale áno, stáva sa mi to. Pokiaľ ma neodzdraví nejaký cudzí človek na dedine, tak to neriešim. Ľudia sú rôzni. Resp. áno, môže sa stať, že človek je zamyslený (avšak ak je nadviazaný očný kontakt, tak vidí, že zdravím)
Pokiaľ je to ale niekto známy (napr. baba, s ktorou sme počas školy mávali spoločnú cestu vlakom a zvykli sa rozprávať atd.. či nebodaj bývalá spolužiačka zo školy.), tak tam si pomyslím, že asi im narástlo ego tak silno, že si myslia, že sú niečo viac. Lebo pri niektorých ľuďoch som si všimla, že je to pravidelne a nedeje sa to iba pri mne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
26. júl 2023

Nestáva sa mi to, ale to bude tým, že ja sa poväčšine neodzdravim, ale to preto že som mimo, myslím na xyz veci a nejak ma netrkne kým mi neskočis pred oči 🙂

bloger
26. júl 2023

Stáva sa to podľa mňa každému. Ale je úžasné ak sa niekto usmeje a tiež pozdraví. S toho mám radosť.

hendikep
26. júl 2023

mam takeho suseda , dcere sa vzdy prihovori da jej napr. cukrik ( ma 4 roky ) a mne sa ani neodzdravi 💁🏼‍♀️a to ideme popri sebe s dcerkou … a potom dve namosurene susedy co sa pozdravia len cez zuby az po mojom pozdraveni ale tie ma maju v zaludku lebo deti robia v panelaku hluk :D

anonymanonym
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lizatko1009
26. júl 2023

Ano ale ja keď pozdravím suseda a ani bu a ani mu, stretnem ho druhy x napriklad výťah ako dnes a znova nič, tak ja potom sprosto pri odchode múúú telco a mysli si co chceš a vyser si oko nestyda😂 neznasam to. Aj susedy deti sa nevedeli zdravit a ja s mojim sme ich to naučili, par x stačilo bucat priamo do toho tupeho výrazu.

autor
27. júl 2023

@lizatko1009 veď presne.Ja nebucim😆,aj keď niekedy by to bolo namieste.Ja už skrátka viac nepozdravim,keď som si istá,že môj pozdrav a mňa šije dotyčný registroval.No ďalší raz pozdraví ten človek prvý a ja teda odzdravím,lebo ja proste zdravím.No a zas sa teda nejaký čas zdravíme a potom to ten človek opäť urobí.Ako tiež mi to vadí,veď je to len pozdrav,nech má deň akýkoľvek.

autor
27. júl 2023

Ono nepozdraviť sa ako prvý,to mi nevadí práve aj kvôli zamyslenosti,náladám,situáciám,ale neodzdraviť je hrubosť.