Zdravíte v čakárni?
Zdravíte v čakárni ked prídete alebo odídete od lekára?
@andreatytler Len tvoja domnienka, ničím nepodložená
Akoze nicim nepodlozena?
Mas tu nazor od 200 roznych ludi, ktori ti potvrdili ze tieto dva vyroky su parafrazy toho isteho.
Citujem teba: "len nevidím zmysel nadväzovať kontakt ked nemám dôvod"
Citujem seba: "ludia ti nestoja za to aby by si nimi nadviazala kontakt ak z toho nemas ty prospech".
Ty seba vnimas ako slusnu milu osobu, ktore "iba" nema zaujem o druhych.
Oni ta vnimaju ako sebecku drzanu, alias nevychovane tela.
@andreatytler Ale ja som to nenapísala, len ste si to tu niektorý domysleli
@dominikamacakova nie, len ti dostatocne neboli vstepene zaklady slusneho spravania. Sorry, ale mne je ozaj z takchto nazorov dost smutno, lebo sa denne stretam s ignoraciou a aroganciou a cudujem sa, kde sa podelo slusne vychovanie. Ked je tu niekto schopny pridavat kvantum obhajujucich prispevkov toho, ze je v poriadku byt neslusny, lebo mne to tak vyhovuje a mna slusnost obtazuje…
autorka, pozdrav Ti nekáže rozprávať sa s inými. Podľa Tvojich reakcii tu, sa mi zdá, že sa nudíš a odpovedáš otázkami ako malé decko.
@madla60 Ja reagujem na komenty 🙂
áno, ale otázkami.
@madla60 A prečo by som nemohla?
@evamarek77 úplne súhlasím...aj keby to tu trvalo dva týždne tak táto žena po 30 ke ako ste napísali to nepochopí nikdy 🙈😂amen
@petricka22 tak bohužiaľ, ale to treba mojej mame povedať 🤌
Ano vsetci si to tu domysleli.
Nikto tu nerozprava o tom ze ta poznaju a vedia aka si, ale o tom ako ta vnimaju. Aky dojem budis.
Dojem si o tebe ludia urobia na zaklade najmensieho detailu ako napriklad pozdrav.
A 200 ludi tu ma o tebe dojem ze si nevychovane tela. Neodzrkadluje to pravdivo tvoju povahu? Ako si maju ti ludia o tebe vytvorit tu spravnu predstavu ked sa spravas ako antisocial?
Aj ked vojdeš do kravina tak krava povie buuu
Neznašam takýchto ľudí,čo nevedia čo je slušnosť,to aj ku lekarke do ordinácie vojdeš bez pozdravu?
@mnamko K tomu som sa vyjadrila
Dnes čerstva skúsenosť z čakárne u lekára. Traja mladí muži bez pozdravu, starý dôchodca pozdravil. Takže popri výchove deti k pozdravu, vychovávajte rovno aj manželov. Česť výnimkám. 😉
@zmrzlinka2021 ano a samozrejmostou je pridat k pozdravu aj usmev
@dominikamacakova tak sa pouc z jej chyb 😉
@dominikamacakova dospelý človek sa už vie rozhodovať sám ako sa bude chovať k ostatným, bez ohľadu na vychovanie v detstve..
@petricka22 odkážem jej, že ako matka zlyhala 😀
@jana_eyre_2 presne tak 😉
boli sme raz dávno na pár dní u kamošky v Nemecku, v malom mestečku. Keď sme prvý raz išli na prechádzku po bočných uličkách, zdôrazňujem- bez tej kamošky, zdravili nás radom ľudia čo nás stretali. Bolo to milé a vraj to tam u nich je bežné, že sa zdravia aj tí čo sa nepoznajú.
V podstate si neviem predstaviť prísť medzi ľudí ako teliatko a len tak sa zaradiť. U mňa je to automaticky, ak niekam vchádzam, tak zdravím, keď odchádzam, zdravím. Ako zareagujú ľudia, je ich vec. Keď človek vojde do kravína aj tá krava povie mú. To vravievala moja svokra. 😉
Krasny priklad mam z nasej skolky. Ludia sa tam rano ani poobede skoro nezdravili, ale zopar nas vytrvalo zdravilo a zdravilo. No a cuduj sa svete, zrazu sa zdravia vsetci, aj dvere si podrzia, aj usmev si vymenia... a deti opakuju a zdravia tiez.
@bluesun77 ale je mi to veľmi zvláštne prečo nezdravili, prečo niekto s tým má zasadný problém, ja si neviem predstaviť žeby ma niekto pozdravil a ja by som sklopila oči a išla ďalej, veď by som sa cítila trápne :/
Ano, ale vacsinou len steny odzdravia 😀

@autorka ja nemam