icon

Zdravíte v čakárni?

4. mar 2023

Zdravíte v čakárni ked prídete alebo odídete od lekára?

Strana
z12
dadis
6. mar 2023

@autorka ja nemam

autor
6. mar 2023

@andreatytler Len tvoja domnienka, ničím nepodložená

andreatytler
6. mar 2023

Akoze nicim nepodlozena?
Mas tu nazor od 200 roznych ludi, ktori ti potvrdili ze tieto dva vyroky su parafrazy toho isteho.
Citujem teba: "len nevidím zmysel nadväzovať kontakt ked nemám dôvod"
Citujem seba: "ludia ti nestoja za to aby by si nimi nadviazala kontakt ak z toho nemas ty prospech".
Ty seba vnimas ako slusnu milu osobu, ktore "iba" nema zaujem o druhych.
Oni ta vnimaju ako sebecku drzanu, alias nevychovane tela.

autor
6. mar 2023

@andreatytler Ale ja som to nenapísala, len ste si to tu niektorý domysleli

petricka22
6. mar 2023

@dominikamacakova nie, len ti dostatocne neboli vstepene zaklady slusneho spravania. Sorry, ale mne je ozaj z takchto nazorov dost smutno, lebo sa denne stretam s ignoraciou a aroganciou a cudujem sa, kde sa podelo slusne vychovanie. Ked je tu niekto schopny pridavat kvantum obhajujucich prispevkov toho, ze je v poriadku byt neslusny, lebo mne to tak vyhovuje a mna slusnost obtazuje…

madla60
6. mar 2023

autorka, pozdrav Ti nekáže rozprávať sa s inými. Podľa Tvojich reakcii tu, sa mi zdá, že sa nudíš a odpovedáš otázkami ako malé decko.

autor
6. mar 2023

@madla60 Ja reagujem na komenty 🙂

madla60
6. mar 2023

áno, ale otázkami.

autor
6. mar 2023

@madla60 A prečo by som nemohla?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mon8060
6. mar 2023

@evamarek77 úplne súhlasím...aj keby to tu trvalo dva týždne tak táto žena po 30 ke ako ste napísali to nepochopí nikdy 🙈😂amen

dominikamacakova
6. mar 2023

@petricka22 tak bohužiaľ, ale to treba mojej mame povedať 🤌

andreatytler
6. mar 2023

Ano vsetci si to tu domysleli.
Nikto tu nerozprava o tom ze ta poznaju a vedia aka si, ale o tom ako ta vnimaju. Aky dojem budis.
Dojem si o tebe ludia urobia na zaklade najmensieho detailu ako napriklad pozdrav.
A 200 ludi tu ma o tebe dojem ze si nevychovane tela. Neodzrkadluje to pravdivo tvoju povahu? Ako si maju ti ludia o tebe vytvorit tu spravnu predstavu ked sa spravas ako antisocial?

mnamko
6. mar 2023

Aj ked vojdeš do kravina tak krava povie buuu
Neznašam takýchto ľudí,čo nevedia čo je slušnosť,to aj ku lekarke do ordinácie vojdeš bez pozdravu?

autor
6. mar 2023

@mnamko K tomu som sa vyjadrila

oli18
6. mar 2023

Dnes čerstva skúsenosť z čakárne u lekára. Traja mladí muži bez pozdravu, starý dôchodca pozdravil. Takže popri výchove deti k pozdravu, vychovávajte rovno aj manželov. Česť výnimkám. 😉

bluesun77
7. mar 2023

@zmrzlinka2021 ano a samozrejmostou je pridat k pozdravu aj usmev

petricka22
7. mar 2023

@dominikamacakova tak sa pouc z jej chyb 😉

jana_eyre_2
7. mar 2023

@dominikamacakova dospelý človek sa už vie rozhodovať sám ako sa bude chovať k ostatným, bez ohľadu na vychovanie v detstve..

dominikamacakova
7. mar 2023

@petricka22 odkážem jej, že ako matka zlyhala 😀

dominikamacakova
7. mar 2023

@jana_eyre_2 presne tak 😉

lubike
8. mar 2023

boli sme raz dávno na pár dní u kamošky v Nemecku, v malom mestečku. Keď sme prvý raz išli na prechádzku po bočných uličkách, zdôrazňujem- bez tej kamošky, zdravili nás radom ľudia čo nás stretali. Bolo to milé a vraj to tam u nich je bežné, že sa zdravia aj tí čo sa nepoznajú.
V podstate si neviem predstaviť prísť medzi ľudí ako teliatko a len tak sa zaradiť. U mňa je to automaticky, ak niekam vchádzam, tak zdravím, keď odchádzam, zdravím. Ako zareagujú ľudia, je ich vec. Keď človek vojde do kravína aj tá krava povie mú. To vravievala moja svokra. 😉

bluesun77
8. mar 2023

Krasny priklad mam z nasej skolky. Ludia sa tam rano ani poobede skoro nezdravili, ale zopar nas vytrvalo zdravilo a zdravilo. No a cuduj sa svete, zrazu sa zdravia vsetci, aj dvere si podrzia, aj usmev si vymenia... a deti opakuju a zdravia tiez.

eliskadad1
9. mar 2023

@bluesun77 ale je mi to veľmi zvláštne prečo nezdravili, prečo niekto s tým má zasadný problém, ja si neviem predstaviť žeby ma niekto pozdravil a ja by som sklopila oči a išla ďalej, veď by som sa cítila trápne :/

senta_sofia
18. mar 2023

Ano, ale vacsinou len steny odzdravia 😀

Strana
z12