Zdravotná sestra zo Zvolena - hľadám pomoc!

improvizacia
26. nov 2009

Ahojte Zvolenčanky maminy i ostatné,
od pondelka hladám nejakú zdravotnú či rehabilitačnú sestru príp. niekoho, kto má skusenosti s opatrovaním starších ľudí. Je mi jedno či si aktuálne na materskej alebo zamestnaná ale neviem si dať rady hlavne teraz, ked som tehula a potrebujem pomoc . Preto skúšam i túto stránku, kde som ako buduca mamina v poslednej dobe stále /len v inej téme/.

žijem v Bratislave ale moju strarkú mám v domove dôchodcov vo Zvolene - Sekier. Starká skoro nevidí a hned zabúda ale je na svoj vek 90r pohyblivá a chodiaca. Po minulotýždnovom páde ju zaradili medzi ležiacich v domove - a kedže tam sa nebude vôbec hýbať, tak ju mi v podstate odpísali ☹

Hladám niekoho kto by si chcel privyrobiť a pritom mi veľmi pomôct.
Viem ponuknut 2,90 Euro na hod (cca. 90 Skk) x 3 hod. denne x 6 dní v týždni.

Potrebujem aby ju niekto 6x do týždna navštevoval, pomasíroval jej preležaniny a posadil ju, príp. prebalil ak to bude nutné a hlavne sa s nou prešiel - proste tak aby aspon 3 hodiny do dňa neležala.
Ak si zdravotná či rehabilitačná sestra je to super ale ak máš len skusenosti s opatrovaním starých ludí z minulosti - tiež je to fajn a určite to zvládneš.

Viem, že materská je finančne náročná pre rodinu a možno toto je šanca ako vieš ty pomôcť mne a ja zase tebe.

Spojím sa s každou s Vás ktorá sa mi ozve do internej pošty a nechá na seba kontakt . pripadne by sme sa vedeli hned i stretnuť. Tuto sobotu idem za starkou do Zvolena aby som ju navštívila.

Vopred vam dakujem a dúfam, že tento odkaz tu adminky nechajú.

mariannahenes
22. feb 2011

Som zo zvolena.Som zdravotná sestra.Keďže som sama s malým 3-roč.Chlapčekom,nesmierne ťažko sa mi hľadá práca.12-tky robiť nemôžem.5 rokov som pracovala aj v Rakúsku v rodinách. skúste zavolať ak je to ešte aktuálne.Dáko by sme sa dohodli a porozprávali.

kitulka79
24. feb 2011

@improvizacia
ahoj......ja som tiez zo zvolena a pracovala som v ruzomberku v LDCH.-liecebne pre dlhodobo chorych...cize skusenosti s tymto mam ...... ak nahodou poslem cisielko..0911182274....popripade mozem len zaskocit ak sa tuto predomnou tej kocke nebude dat ....
krasny dnik zelam ......