icon

Žehlička na vlasy verzus kulma

izkaa
12. jún 2013

Ahojte, každá to poznáte, chceme byť krásne a upraviť sa pekne a k tomu nám slúžia títo pomocníci.
Už 2 týždne surfujem po nete, lebo mám poukážku do nayu a tak si chcem kúpiť buď žehličku na vlasy alebo kulmu. Chcela som remington žehličku, ale každú , čo som pozrela nemá ionizáciu a neviem, či to treba.
Ak máte skúsenosti, poradte mi akú žehličku na vlasy alebo kulmu? Ako ste spokojné?
Veľmi Vám vopred ďakujem za Vaše príspevky 🙂
P.S: a ešte mi odporučte dobrý prípravok na vlasy pred žehlením, je dobrý aj ten od syossu?

Strana
z2
ewelin83
12. nov 2018

Ja mám žehličku Remington. Som spokojná. Kupovala som cca tri roky dozadu v Nay

damoska
26. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak poznáš ten gif, tak aj so žehličkou na vlasy si spraviš pekne vlnky

12romi34
27. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

že gif. DOma mam žehličko krepovačku a použivam na stridačku. Pravda je, že už mám aj ja v rukach ten gif a aj so žehličkou na vlasy si viem spravit pekne lokny

Strana
z2