icon

Žena odsúdená za terorizmus

1. mar 2023

sledujete ten pripad Slovenky vo vazbe?Co si o tom myslite?
velmi smutne, ze VS vzdelana zena bola asi tak pod vplyvom muza, ze takto dopadla.
citala som iba par clankov ako na nu vlastne prisli?sledovali ich dlhodobo?
myslite, ze zila v takej komunite, ze jej to prislo normalne, alebo s jedlom rastie chut a strach nemala, alebo...ma vobec zena v takej krajine s muzom moslimom sancu sa vzopriet?

Strana
z2
autor
1. mar 2023

@annm81 som si myslela, ze tam kde sa narodili nedocitala som sa zatial kde to bolo a bolo ich miesto pobytu.Kazdym prispevkom sa clovek nieco uci.

zmrzlinka2021
1. mar 2023

@mamula20 to nie je o Tom či je človek Slovak alebo nie, alebo kresťan alebo moslim.

Slovensko je plne takých narusenych ľudí a hlavne nezabudnú zdôrazňovať, za Boha, za národ.

namornicka
1. mar 2023

Teraz je chalan v decaku a o rok ho odtial poslu “do zivota” aby sa zaradil do spolocnosti. Neviem si toto predstavit a neviem koho mam viac lutovat, ci to “decko”, ktoremu niekto znicil zivot alebo ludi s ktorymi sa stretne a nedajboze im ublizi.

liusa82
1. mar 2023

ja zas nechápem čo to má akože s Vš vzdelaním.Osprostieť môže hocikto.Alebo sa dá na niečo zlanáriť ani nevie ako a spraví volovinu.Myslím teraz všeobecne.Lebo velmi sa vyzdvihujú všade vš vzdelaní ludia aj ja ju mám a to nemám odbor z hornej dolnej.Ale nedela by som nikdy ani za seba ruku do ohňa.Nikdy nevieš ako komu prepne

0silvia0
1. mar 2023

@liusa82 ja tiez nechapem to spomenutie vš... Vyssie iq a schopnost urobit vš nezarucuje, ze clovek je celkovo "mudry"

liusa82
1. mar 2023

@0silvia0 čo som si všimla tak často v témach tu na mk spomínajú vš niektoré.Ako keby to bolo záruka väčšieho rozumu alebo čo🙂Nechápem ani ja veru

Strana
z2