Zháňam nechtárku na termín do Silvestra
Uprav príspevok
@k1k1na vravim obch.centrum....nasla som ze Avion 😉http://www.nailbar.sk/kontakt.html
@jeennyv nezmysel. Chodila som k vietnamcom (ti vacsinou robia nechty) niekolko rokov na gelove nechty a bola som absolutne spokojna, ziadna plesen, polovicne ceny v porovnani s nasimi manikerkami.
@smilla_jaspersen tvoja skusenost...na nechty chodim 8 rokov a nechtarka menila svoju vybavu kvoli nim niekolkokrat, prisli jej tam zeny s riadnymi plesnami od cinanov a radsej aj to co sa da dezinkovat vyhodila....a pracovala som v tejto oblasti viem svoje..ak mas ty iba pozitivnu skusenost je to super pre teba....
@k1k1na Vieš, takú sadu mám aj ja. Dokonca aj s dvd, že ako treba vytvoriť pekné nechty. Lenže keď som si vytvorila nechtíky, viac ako 2 týždne nevydržali. A veľakrát ani toľko nie. A nespomínam to, že sa mi vkuse moje vlastné nechty sa lámali, a boli strašne mäkké. Viem, že moja nechtárka používala gél laky Crystal, tie sú však drahé. A zase investovať do toho ...
Teraz mám 2 mesiace svoje nechty bez gél laku a mám ich silnejšie. (aj dĺžka nechtov je už celkom super). Lenže ide Silvester a naozaj rozmýšľam, či si dať obyčajný lak+ nejaký ligotavý, alebo si lepiť opäť niečo umelé. A to iba pre 1 deň, hmm ...

@k1k1na keď ti nikto nevie spraviť, tak si skús kúpiť umelé nechty a nalepiť si. Pravdepodobne to budem aj ja tak riešiť. 😉