Žijú niektorí ľudia vo virtuálnej realite?
Dnes mi na instagrame vybehlo, ze poziadal svoju partnerku o ruku. Jovinecka sledujem, ale ine insta ,,celebrity" idu mimo mna :D a tak som si precitala par komentarov. Ako gratulacie od znamych pochopim 🙂 ale aby im tam nezname zeny pisali, ze placu, ako keby to bola ich sestra/brat, nepochopim :D to vazne ludia takto ziju virtualnou realitou? Prislo mi to smiesne proste, lebo mna by nikdy nenapadlo chodit takto vypisovat cudzim ludom, ze och, aka si krasna, och aky mas uzasny zivot :D lebo dobre vieme, ze realita na insta a realita realna je odlisna :D a nie, nezavidim :D iba to je taky moj vyplod dnesny :D
@victoriab a presne preto každý druhý mladý človek trpí depresiou a úzkosťami. Choré
Ja ich chápem, tie ženy myslím.
Síce jeho len okrajovo vnímam kto to je, ale napríklad sledujem 2 influencerov z nášho mesta, ktorí žijú "paralelný" život s našim (sme rovnako vekovo, rovnako sme sa zasnúbili, svadba, mali chlapcov,...) a často som im napísala o všeličom, vždy odpíšu, poradia, zasmejeme sa,...
Takže ak dajú nejakú happy správu, tak som reálne za nich šťastná a ak smutnú, tak súcitim s nimi (aj som pustila slzičku, som emocionálna sračka od pôrodu 😂). A to som ich v živote nevidela na živo.
To vsetko len preto, ze Zasnubenie Jovinecka je spolocenska udalost roka 🙈😂😂
@sissy27 si agresivna a reagujes stylom baba z krcmy nauplne nevinnu otazku? Ten problem budes mat zrejme ty 🙂 nie je normalne, aby niekto reagoval agresivne na bezni diskusiu
Agresivna a stylom “baba z krcmy” ? 😅 vies, ja do krcmy nechodim, tak nemam odkial vediet, aky tam maju baby styl 🤷♀️ kazdopadne ak to takto vnimas, tak si bud precitlivela alebo som len proste trafila do cierneho 🥲
@biba_18 autorka sa tu anonymne navaza do cudzich zien ktore jej naozaj nic neurobili, dokonca ani svoje komentare neadresovali jej, napriek tomu ma potrebu ich okydavat tu. Ale to je ocividne v poriadku, lebo ved ich nepomenovala otvorene, len si z nich utahuje, ze? 🙄
uz Nesledujem, video sa ku mne dostalo, a tiez som komentovala. Jednoducho KRASA🙂 Japonsko, posvatne miesto, dokonca jej top miesto .. mal to pripravene, zlaty to chlap. Nikomu neublizili, len pozdielali lasku , a ze to niekoho dojalo, a co ako? Narozdiel od teba, ktoru gesto lasky dviha zo stolicky, a hladas podobne frustracie ako ty, na ohovaranie 🙂

Nemam insta, ich sledujem na cestovatelskych vlogoch na yt, ale toto som si vdaka tebe pozrela a tiez som si porevala. Keby si pozriem 1438 takych videi denne, tak pri kazdom revem. Mna vela veci dojima a videa obzvlast. Ked ich neikto sleduje denne, proste sa s nimi stotozni, zrazu ma pocit, ze su kamosi. Ja som si to vsimla na sebe, sledovala som sajfove vlogy a milovala som ich. Vdaka nim som si ich s veronikou fskt oblubila. Raz sme boli v blave a videla som ich na ulici a normalne som mala chut ich pozdravit, lebo som mala pocit, ze ja ich poznam. Proste blbost. Ale tak je to tak, ty si vybudujes k tym ludom virtualny vztaj. Zial. Kto vie, ci v budivnosti toto nebudu jedine vztahy, co ludia budu mat.