Zinzino olej
Ahojte,nemáte niekto Zinzino olej ?
@lucina1100 Zinzino je zase ďalší olej, ktorý tu propagujú jeho predajcovia, len preto, lebo ho chcú predať, popri tom sú na trhu kvalitnejšie a oveľa lacnejšie alternatívy než tento MLM olej, dokonca aj s vitamínom E aby nezoxidoval. Obhajujú sa tu množstvom polyfenolov, ktoré vraj tento olej obsahuje, no keď si pozriete koľko ich má, tak zistíte, že kocka kvalitnej čokolády má viac polyfenolov. Celé je to len o marketingu. Keby ľudia videli ich provízie, hneď by pochopili prečo to propagujú. Odporúčam pozrieť video doktora Bukovského, ktorý robil porovnanie rybacích olejov a spomenul aj Zinzino, aj z finančného hľadiska a nezmyslov, čo sa o omega 3 a dávkovaní šíri.
@martinago ja veľmi dobré poznám zinzino a zamňa celé zle. Moj sused bývam blizsko kde je farbrika zinzino a v Nórsku nikto v živote nekúpil ani nekúpi zinzino, takže celé zle🤣🙈
@lucina1100 a hovoril ten sused prečo to tam nikto nekupuje? Asi sa to vozí hlavne tu, lebo Slováci kúpia hocičo ☹
@lucina1100 Z akeho dovodu?
@martinago veď to je mega výroba vo veľkom priemysle, ktorý vyváža do celého sveta. Tak čo z toho môže byť super bez gmo, bez ťažkých kovov a lovené z top rýb v top vodách veď to sa nedá logicky. To píšem za seba, on povedal, že to tam nikto neužíva ani oni nie, že užívajú kvalitnejšie veci a omnoho lacnejšie, kde s peniazmi neni problém, ale čo mohli skúsiť a porovnať tak v kvalite. Viac k tomuto nejdem písať. Zamňa zinzino nie a to píšem z vlastnej skúsenosti
@martinago veď to je mega výroba vo veľkom priemysle, ktorý vyváža do celého sveta. Tak čo z toho môže byť super bez gmo, bez ťažkých kovov a lovené z top rýb v top vodách veď to sa nedá logicky. To píšem za seba, on povedal, že to tam nikto neužíva ani oni nie, že užívajú kvalitnejšie veci a omnoho lacnejšie, kde s peniazmi neni problém, ale čo mohli skúsiť a porovnať tak v kvalite. Viac k tomuto nejdem písať. Zamňa zinzino nie a to píšem z vlastnej skúsenosti
@lucina1100 ahoj q ktorý odporucas ?
@lucina1100 ahoj q ktorý odporucas ?
@zuza00 ahoj zuzka, napíš mi na messenger, lebo ….. Simona Smiešova a mám tam meno Simona ako obrázok

@simona20201309 dobrý den Simonka, prosim napísali by ste mi správu ohladom toho oleja? Lebo ja som už zufala. Ja nevidím rozdiel medzi žiadnym olejom či je drahý či lacný nič. Chcem vedieť vas názor na zinzino. Dakujem