icon

Život bez kámošiek

paela
27. jan 2011

tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.

Strana
z7
pia22
27. jan 2011

@paela pridavam sa, skupina ako stvorena pre mna😉

matkaasebko
27. jan 2011

pridavam sa a hned nas je tu viac...:Dčim začneme ako prvym?

mimikyky
27. jan 2011

aj ja sa rada pridám 😉

00vladka00
27. jan 2011

aj ja sa pridam

lenkage
27. jan 2011

pridavam sa 😝

matkaasebko
27. jan 2011

tak ja sa tu teda ako prva pochvalim..:D drobec dneska konecne na obed spapal 150 g prikrmu...bodaj by to tak ostalo...

monkula
27. jan 2011

pridávam sa... 😅

pia22
27. jan 2011

Ale nas tu je😀 Ja cosi o sebe popisem, ale az ked sa MM vrati z prace a vrazim mu maleho, lebo dovtedy sa nedaaaa:-P

stanca22
27. jan 2011

@paela No aj ja sa pridávam, život bez kamošiek máš názov, čo nemáš kamošky ale zato máš rodinku? Ja síce nie som tehotná ale mám manžela a nemám kamarátky žiadne s ktorými si môžem pokeciať ... tak ak chceš, rada tiež 😉 🙂 Napríklad, čo si dnes varila, čo cez voľný deň robkáš, bývaš tu na tomto fóre často? Máte s manželom nejaké spoločné hobby?

monkula
27. jan 2011

@stanca22 ale ostatné si teraz ale zasklila 😀 😀

stanca22
27. jan 2011

@monkula Prepáč, neuvedomila som si to, aj Ty mi na moje otázky môžeš odpovedať, ja si rada s každým pokeciam 🙂 😉

lenkage
27. jan 2011

ja sa tiez kus predstavim.. s manzelom sme si zacali prerabat st. rodinny domcek, cele volne chvile sme tam travili a makali, aby sme sa tam mohli nastahovat a odvtedy sme sa s manzelom stali "samostatnymi jednotkami".. byvame na dedine, kde su vacsinou len stare tetusky.. a od decembra si uzivame zivot v trojici 🙂 ... len keby cloveku nebolo tak smutno samej cez den, mm pracuje az do vecera

monkula
27. jan 2011

@stanca22 tak ja som akurát dopiekla domáce dukátové buchtičky, na tomto fóre bývam veľmi často, a čo robím, keď mám voľno? Snažím sa učiť, alebo hrám s deťmi Dostihy a sázky, chodím so synom na tréningy, proste stále niečo..
Rada čítam.... 😉 Práve som dočítala Maria Puza - Rodina

sendi
27. jan 2011

ahojte babenky,ja mam skoro 3r chlapceka,,caka nas skolka,mam kamosky ale akosi sa mi nechce chodit von,nemaju deti a tie kt maju deturence,s nimi sa velmi este nepoznam....maly pojde do skolky,ja snad do roboty a neviem si to predstavit.....3roky stale spolu a teraz nas caka riadna zmena 😉 len nech si maly zvykne,a potom vsetko bude v poriadku!

stanca22
27. jan 2011

@lenkage Aj môj muž pracuje od rána do večera a človek je celý deň sám, len si vymýšľa stále dačo, len aby sa nenudil ... že?

mimikyky
27. jan 2011

ja som tiež pred chvíľou dopiekla dukátové buchtičky, dcéra sa vrátila zo školy, a veru sa potešila 😀

inak ja som tiež stále sama doma, a dokonca niekedy , keď sú doma všetky decká, som neviditeľná 😀 😀 😀

matkaasebko
27. jan 2011

@sendi ja mam s robotou už teraz nočne mory a to mam ešte 2 a pol roka pred sebou....ale určite to zvladnes...

stanca22
27. jan 2011

@monkula Aj ja rada čítam knížky, milujem ich 😉 Tiež dnes sa chystám ísť piecť, len čakám otca, kedy mi dovezie nákup, ešte si má čo to vybaviť po ceste 😖 Ja cez voľný čas píšem knihy, bude raz možno so mňa tajná spisovateľka 🙂 😀 😉 Deti nemám, snažíme sa už dobré dva roky a pól ... dva roky som na UPSV , tu si nikde nezoženiem prácu, kde bývame, toto leto plánujeme prerobiť spodok chalupy, s manželom máme spoločné hobby, motorku, tak jazdíme, prerábame, opravujeme a tak, vždy je čo robiť, keď si čosi vymyslíme ... muž od rána do večera v práci, tak tu som celé dni sama domka, varím, pečiem, upratujem do kola ... s rodičmi sa ako často navštevujete?

stanca22
27. jan 2011

@sendi Neboj, nejako to zvládnete 😉 Držím pršteky ale v Tvojom prípade by som aspoň raz za čas šla s nimi vonka ak máš čas sem tam, bo je to dosť kruté byť sám a bez kamošiek na pokec, či pre Teba to nie je až také hororové?

sendi
27. jan 2011

@matkaasebko 🙂 tak budem musiet,nemam nba vyber kedze financne to nieje bohvie co kedze pojde do skolky a tu nemam az tak vela moznosti,ale verim ze sa nieco najde.ako len ubehli tie 3ročky,paaanenku!vsak len teraz som ho porodila a uz ide do skolky.ak to tam zvlasdne bude najstastnejsia

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Tak sa im privtri 😉 🙂 😀 Čo Ty na to?

monkula
27. jan 2011

@mimikyky A čo sme sa dnes dohodli s tými buchtičkami?
ja som vždy kupovala, ale raz som nezohnala, ani len vianočku, tak som skúsila upiecť doma a deti mi zakázali kupovať ich, tak ich teraz musím piecť...
Ale je to lepšie, aj chuťovo, aj je toho viac, než v tom mini sáčku, a hlavne viem, čo tam dávam 😀 😀 a zohnala som v obchode prášok na krém na dukátové buchtičky, je to vynikajúce, lepšie, ako puding.. 😉

stanca22
27. jan 2011

@sendi Neboj, nájde si kamošov a bude super, je priateľský, nie? Či je skôr taký utiahnutejší?

stanca22
27. jan 2011

@monkula Ale aj puding Vám varievaš nie?

monkula
27. jan 2011

@stanca22 ako nám, nechápem... Na dukátové dávam ten krém, to je v prášku ako puding, len je to lepšie.. a puding variím s ovocím a tak...

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 som neviditeľná,aby nemuseli pomáhať 😀 😀 😀 alebo keď robím krik, a dávam príkazy 😀

@monkula no,asi 😉 mne sa neoplatí kupovať, keď je tu toľko hladných krkov...vlastne, ani už nie
ten prášok teda vyskúšam na budúce 😉

stanca22
27. jan 2011

@monkula No však Tvojej rodinke 😉 🙂 A sebe, predsa nie? 😀

matkaasebko
27. jan 2011

@sendi ide to velmo rychlo...fakt si to človek ani neuvedomi zachvilen skôlka pak škola...hmm nam rychlo ubehia hlavne ked maly zaspi..predchvilou zaspal a už je hore...to tych 15 minut ubehlo...

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Aha, v tom prípade by si mohla s nimi utvoriť dohodu, pomožte mi a ja sa s Vami zahrám, či o Teba v hre nestoja, sú samostatné v tom?

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 tak ten ja doma musím robiť minimálne z 2 litrov, aj kašu krupičnú..keď sú doma na víkend všetky decká,a o koláčoch ani nehovorím 😠 1plech max na 24hodín 😀

Strana
z7