Život bez kámošiek
tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.
pridavam sa a hned nas je tu viac...:Dčim začneme ako prvym?
aj ja sa rada pridám 😉
aj ja sa pridam
pridavam sa 😝
tak ja sa tu teda ako prva pochvalim..:D drobec dneska konecne na obed spapal 150 g prikrmu...bodaj by to tak ostalo...
pridávam sa... 😅
Ale nas tu je😀 Ja cosi o sebe popisem, ale az ked sa MM vrati z prace a vrazim mu maleho, lebo dovtedy sa nedaaaa:-P
@paela No aj ja sa pridávam, život bez kamošiek máš názov, čo nemáš kamošky ale zato máš rodinku? Ja síce nie som tehotná ale mám manžela a nemám kamarátky žiadne s ktorými si môžem pokeciať ... tak ak chceš, rada tiež 😉 🙂 Napríklad, čo si dnes varila, čo cez voľný deň robkáš, bývaš tu na tomto fóre často? Máte s manželom nejaké spoločné hobby?
ja sa tiez kus predstavim.. s manzelom sme si zacali prerabat st. rodinny domcek, cele volne chvile sme tam travili a makali, aby sme sa tam mohli nastahovat a odvtedy sme sa s manzelom stali "samostatnymi jednotkami".. byvame na dedine, kde su vacsinou len stare tetusky.. a od decembra si uzivame zivot v trojici 🙂 ... len keby cloveku nebolo tak smutno samej cez den, mm pracuje az do vecera
@stanca22 tak ja som akurát dopiekla domáce dukátové buchtičky, na tomto fóre bývam veľmi často, a čo robím, keď mám voľno? Snažím sa učiť, alebo hrám s deťmi Dostihy a sázky, chodím so synom na tréningy, proste stále niečo..
Rada čítam.... 😉 Práve som dočítala Maria Puza - Rodina
ahojte babenky,ja mam skoro 3r chlapceka,,caka nas skolka,mam kamosky ale akosi sa mi nechce chodit von,nemaju deti a tie kt maju deturence,s nimi sa velmi este nepoznam....maly pojde do skolky,ja snad do roboty a neviem si to predstavit.....3roky stale spolu a teraz nas caka riadna zmena 😉 len nech si maly zvykne,a potom vsetko bude v poriadku!
ja som tiež pred chvíľou dopiekla dukátové buchtičky, dcéra sa vrátila zo školy, a veru sa potešila 😀
inak ja som tiež stále sama doma, a dokonca niekedy , keď sú doma všetky decká, som neviditeľná 😀 😀 😀
@sendi ja mam s robotou už teraz nočne mory a to mam ešte 2 a pol roka pred sebou....ale určite to zvladnes...
@monkula Aj ja rada čítam knížky, milujem ich 😉 Tiež dnes sa chystám ísť piecť, len čakám otca, kedy mi dovezie nákup, ešte si má čo to vybaviť po ceste 😖 Ja cez voľný čas píšem knihy, bude raz možno so mňa tajná spisovateľka 🙂 😀 😉 Deti nemám, snažíme sa už dobré dva roky a pól ... dva roky som na UPSV , tu si nikde nezoženiem prácu, kde bývame, toto leto plánujeme prerobiť spodok chalupy, s manželom máme spoločné hobby, motorku, tak jazdíme, prerábame, opravujeme a tak, vždy je čo robiť, keď si čosi vymyslíme ... muž od rána do večera v práci, tak tu som celé dni sama domka, varím, pečiem, upratujem do kola ... s rodičmi sa ako často navštevujete?
@matkaasebko 🙂 tak budem musiet,nemam nba vyber kedze financne to nieje bohvie co kedze pojde do skolky a tu nemam az tak vela moznosti,ale verim ze sa nieco najde.ako len ubehli tie 3ročky,paaanenku!vsak len teraz som ho porodila a uz ide do skolky.ak to tam zvlasdne bude najstastnejsia
@mimikyky A čo sme sa dnes dohodli s tými buchtičkami?
ja som vždy kupovala, ale raz som nezohnala, ani len vianočku, tak som skúsila upiecť doma a deti mi zakázali kupovať ich, tak ich teraz musím piecť...
Ale je to lepšie, aj chuťovo, aj je toho viac, než v tom mini sáčku, a hlavne viem, čo tam dávam 😀 😀 a zohnala som v obchode prášok na krém na dukátové buchtičky, je to vynikajúce, lepšie, ako puding.. 😉
@sendi ide to velmo rychlo...fakt si to človek ani neuvedomi zachvilen skôlka pak škola...hmm nam rychlo ubehia hlavne ked maly zaspi..predchvilou zaspal a už je hore...to tych 15 minut ubehlo...

@paela pridavam sa, skupina ako stvorena pre mna😉