Život bez kámošiek
tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.
@mimikyky http://www.libex.sk/krem-na-dukat-buchtic-30g/p...
@stanca22 Jarko je môj syn, a aj manžel sa volá Jaroslav... no musím vyžehliť, a vyvesiť prádlo a upratať... 😝
byvam na dedine,takze denne chodim k babke,mamke,ku krstnej,na ulici sa stretavam s kamoskami,ale vonku sa mi akosi nechce.ak by mali deti,tak ano,bola tu jedna,ale odstahovala sa,ja sama niesom v podstate som denne vonku ja sa bojim iba o drobca,je kamaratsky,ale nebola situacia zeby bol bezomna,boli sme aj kuknut v skolke,ale znova-bol tam somnou takze bol okej,a on ked zacne plakat....fuuuuuuuha,pocut ho na kilometre,a to neprehanam.odmalicka ked place,tak poriadne,teraz ma nieco ako ,,puberu" odvrava,nezdravi sa nikomu....ale bude mu tam lepsie,konecne medzi detmi,inac baby,ako je lepsie,davat ho len do obeda alebo do tej pol 4tej?babka mi pomaha ale predsa je uz starsia...a maly je jak šarkan,beha,skace,nespi poobede,no akoby som mala 10deti 🙂
@matkaasebko vidim ze aj tvoj sebastianko je ,,spachtoš"....moj spal minimalne a ma toolko energie,kde sa v tom malom telicku to berie.takze ma 7mesiacov?a zubky?este mu nerastu?
ahojte 😀 ja kamosky aj mam, ale nejak nemam s nimi fyzicky kontakt,kedze byvam s malou uplne mimo ako byvaju oni...sem tam sa stretneme, ale nie je to to prave orechove 😒
@stanca22 bývame vo veľkom byte v strede Pezinka,medzi rodinnými domami, a máme krááásny dvor s vlastnou záhradkou, samopostaveným velikánskym ihriskom,altánkom,bazénom...........tým nechcem machrovať, jasné 😉 😀 iba som tým chcela, že je tu super 😉
a decká zvládam, bo musela som 😠 keď bolo najhoršie a preto sú oni taký samostatný, aj varia už, aj o malého sa postarajú...........
dokonca už u nás pravidelne prespáva aj moja nastávajúca nevesta 😀
@sendi aj ja furt uvazujem odkial ju ma..bo mne oci padaju od unavy a on vyskereny ako slniecko na hnoji....noo uz mame 2 zuby, dnes nas chytili hnačky tak hadam pôjde niekde 3 uvidime....ty už ma Sebka aj zapisaneho v škôlke?
baby všetky čo mate staršie dieta ako ja...:D viete mi poradit?moj krpan je nauceny zaspavat len a len na ciciku ci cez den alebo v noci, no ok cez den sem tam zaspi na prechadzke v kočiary abo v autosedačke ale to len na chvilu...ale o to nejde chcela by som vediet ci to tu niektora poznate a ako ste dieta naucili spat bez neho...bo cca. od 1 roka by som chcela prestat kojit a zda sa mi byt najvyssi cas sa to zacat ucit...a dudlom to nepojde bo ten mi hned vypluje..dakujeme
@stanca22 tykáme si, ona bude mať o chvíľu 19je staršia od mladého,ale sú spolužiaci
@monkula, dúfam, že v skutočnosti nevestou nebude,teda nevestou môjho syna Denisa 😉 ale ináč je celkom fájn 😀
@sendi, @matkaasebko nedávate red bull ??
@maranat tak isto aj ja s kamoškami...a ked som s nimi tak normalne tam nemam co robit bo sa rozpravaju len o tom kde a ako sa opit ist na zabavu a tak....
@matkaasebko poznám 🙂 moji všetci spali len na cecku a s ceckom v puse 😀 a dudel? ee ani jeden a ani za svet!!!! traja najstarší sa naučili krásne zaspávať samy v postely, privreté dvere, a spali od 20-8hod, a tento krpec krpetý čumí do bedne aj do 22:30 a spať ani za nič, a ráno vyspatý do ružova a bez problémov vstáva do škôlky 😝
preto sa pýtam, lebo ja mám niekedy pocit, že tajne slope red bull 😀

@mimikyky no veď to, nám to už tiež nestačilo... a ten krém vyrába Amylon, ja to kupujem v jednote, ak máte....
@stanca22 ale hej, varím, deti milujú čokoládovy s jahodovým kompótom a máme aj domáci černicový, tak to ľúbim ja a Jarko...