Život na MK
Len taká úvaha...čím to je, že ženy čím majú viac domácich pomocníkov, tým menej stíhajú?Je to soc.sietami?vidím tu denne mamičky, ktoré majú viac detí a sú tu celé dni na Instagrame na FB vsade.Vesaju tu týždenne desiatky fotiek o každom prde🙂myslíte, že sú ľudia osamelí, keď potrebujú zdieľať svoj život, deti s cudzími ľuďmi, alebo im chyba pochvala, záujem, alebo aký je dovod?Preco je toľko vyhorenych žien sme slabšia generácia?prečo ženy utekajú od materstva a radšej dajú deti do jaslí, škôlok a utečú do práce.Kde sa stala chyba, že ženy nebavia vlastné deti?je to veľkými očakávaniami?tým, že peniaze hybu svetom a byť doma sa stalo podradnou úlohou a kto nemá meeting a call nie je zaujímavý?Len tak premyslam
Ahoj, tak ja napíšem za seba , že mne MK veľmi pomáha, keď sa potrebujem vypísať, podporiť a tak....každý MK ohovára, ale ja som tu našla kopu super žien...❤️

@oli18 Prepáč kde si zobrala zarábanie cez sebapropagáciu? To je úplne mimo. To chceš tvrdiť, že tie mamičky na tom zarábajú? Nájdi mi niekoho kto im za to platí. Ja som reagoval na túto zvláštnu úvahu. Občas žena musí pracovať. To neznamená, že je zlá matka. Tá materská nemusí vždy stačiť.