Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
Ozaj kočky...u nás ide do hustého...tá moja babuľa už 2 mesiace frajera...dáko dlho im to funguje 😀 chudák chlapec...ale nie....len naša je také tornádo 😀 😀 no som zvedavá čo z tohto vznikne(samozrejme v dobrom) 😀
@nelicefo a co irris ja ze co tu nikam nepise co sa jej stalo
a michal to mal paradne prva sutaz a hned medzinarodna 🙂 zatial foto nemam dufam ze budu
a skolske lasky su aj tak najkrajsie!!!!
@titkovamiriam No v jednej témičke nám jedna baba písala že je v nemocnici.Že keď sa vráti nám to musí ona sama napísať. NO odtedy žiadne info nemáme tak nevieme 😔
@nelicefo fuuu no dufajme ze nic važne ☹
ahojte kočky 😉 prečo sú zase prázdniny 😠 😠 😠
@titkovamiriam Verím aj ja 😉
dobry vecer,vedel by mi niekto poradit peknu basen,alebo proste nieco s cim mate dobru skusenost,ze učitelia boli spokojní na Hviezdoslavov Kubín pre 5.ročník? 🙂 vopred dakujem
ahojte ženušky. poradte mi prosim lebo začinam byt zufala. moja dcéra 12r začala vyhlôadávat spoločnosť deviatakov na škole a veru nie s velmi dobrou povestou. prvý krat ma nato upozornila triedna pred asi tromi mesiacmi. dostala zakaz internetu a pravidelne som ju kontrolovala s kým chodi von. nachvilu sa to skludnilo a mame to tu zas. ☹ ja už neviem ako na nu ist. už jej spolužiaci mi pišu že ich to trápi lebo im na nej zalezi. ako jej mam vysvetliť že nie je vhodné sa stretávat s takýmito ludmi. prosííím ja naozaj neviem ako na nu ist. ☹
@bv_alexandra Podľa mňa to môže byť začínajúci problém. Som učiteľka na ZŠ a presne takéto prípady občas riešim. Určite nie je správne, ak sa dcére vidí v tých horších typoch detí. Neviem, aký vzťah máte, či sa viete alebo sa dcéra chce s tebou dôverne porozprávať. Ak áno, môžete si spraviť babský večer (akože o ničom nevieš) a spraviť si kartičku svojho vysnívaného - napísať klady, zápory svojho "chlapa" - ty manžela, ona svoj idol. A potom tému rozviť, lebo kladná vlastnosť - je pekný - neznamená byť dobrý, milý.... a pravidelne s ňou viesť rozhovory, často spolu robiť veci, chodiť spolu po vonku, po obchodoch.
Inak, odporúčam knihu Poškoláci od Gabriely Futovej - ako sa výborná žiačka triedy zabuchla do najväčšieho týpka školy a na konci pochopila, že on jej za to nestojí, že je to somár a chcela sa vrátiť k svojmu predošlému životu.
@malapepka dakujem krásne za tvoju odpoved. neustále sa s nou rozprávame či už aj alebo partner. o hodnotách v živote a pod. už som naozaj z toho zúfala. nikdy som jej nič nezakazoval, mali sme otvorený vztah aj o chlapcovi ktorý sa jej páčil sme sa rozprávali ako baba s babou snazila som jej vysvetlit veci okolo dopsievania a pod. vzdy jej hovorim ze sa môže na mna s čímkolvek obrátiť no začina mať predomnou tjanosti. ☹
myslím si že vela robi internet a všetko to začina pisanim si. no zákazom tiež nic nevyriešim. ☹
hm. tak jsem z toho na budku. máme o jednoho doma míń a o pokoj víc. Míša se dneska stěhoval - za láskou, čeká je nový život. A já tu bulim, piju červené a přemýšlím, jaké to bude - až přijdou "na návštěvu", až si vezmou Petu jenom na výlet, až .....rozum a srdíčko nějak nespolupracují, se obávám 😢 😢 😢
@berenika39 Jéé, to je hezký-až skoro pláču s tebou-asi ty těhotenský hormony 😉
Já mám prtě úplně malinké, ale letos o Vánocích jsem si říkala, že to strašně rychle uteče-když už s námi na Vánoce nebude.....jsem prdlá! Je super, že máte takový vztah-a to se mohl odstěhovat i dřív. Tak teď hlavně dobře vycházet se skorosnachou, víš že vztahy budují hlavně ženský!
@garfie A. je hodná holka, nechávám tomu volný průběh, když chtějí, jsou u nás, já se jim nikam necpu🙂.
Ale je to divný - ten vyklizený pokoj, Peta je z toho zmatenej, je zvyklý vždycky ráno Míšu budit, hudlaj se spolu, a ted tam není. Hned zítra ho Míša vezme k nim, zatím jen mezi krabice, ale aby věděl, kde je, že je kousek, že je tam s A., kterou Peta miluje a tak. Tak uvidíme, jak to poběží...život, no. Ale je mi divně, to tedy jo.
tato tema uz vymrela?

@titkovamiriam Wow super. 🙂 teda...🙂 gratulujem. 🙂