Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
@nelicefo ďakujem 🙂
a kukni, tu boli ešte rovné zuby 😀
tak, frajer už cestuje smer Ba 🙂
a musím povedať, že fešáka si mladá vybrala 😉 😉 😉
@mimikyky super reklama,Milan ked bol este babatko cca 6m robil reklamu na Sebamed-kamoska fotografka si ho pozicala,bolo to zaujimave vidiet ako sa nieco take fotí 😀 .Zuby už neriesime-Milan mal fixný skoro dva roky a dodnes ma zuby precitlivene,ani jablko neodkusne 😠 ,tak Michalovi som uz nedala a ani Marekovi nedam.Inak fakt to bola palka aj strojcek aj kontroly a nedaj boze ak sa mu nieco zlomilo v ustach -aj kliestami som strihala aby si usta nepodriapal 😠
@titkovamiriam fíha, tak moja Lujza kúše jablko aj teraz bez problémov, a ja jej nadávam!!! nech si dáva bacha!!
a dnes sa diktorke zle lepili zámky, nechceli držať, dva prerábala, jeden dokonca nedorobila, že na kontrole, lebo stále slintala mladá 😠 kto vie, prečo asi??? žeby preto, že za dverami sedel mládenec 😀 😀 😀
decká ponatáčali veru kopu reklám, orange,T-mobile,tatrabanka.... a robíme komparz do seriálov 😉 od septemba by mali jeden začať vysielať 😉
ale mladý bol v pohode, boli aj tu, pekne sa napapal, boli v parku...malému sa páčil 😉 😉 to bolo prvý krát čo sme tu mali "chlapa" 😀
doteraz len Denis vodil baby 😀
tak to moji by nesli ani za svet ,Milan mohol hrat vo filme,,Nedodržaný slub,,no nedal sa ukecat a potom ked mal film uspech lutoval ze nebol v komparze 😉
ahojte kočky 🙂
ako dnes?? nevaríte sa vo vlastnej šťave?? ja som s mladou doobeda hodinu a pol kosila dvor 😠 😠
mám zpečený ksychtík 😀 😀 a tie mozoléééé
Ahojte kočky 🙂
@mimikyky No bože ako čítam vy ste rodinka úžasných (samoška v dobrom zmysle slova) 🙂 No počkaj už to začne 😅 😀 😀 každý mesia iný čávo 😎 😝 😀 😀 😀
Ja sa vôbec nevarím,klíma,ventilátor...🙂 A ja som letný človiečik-teplomil.....môže byť aj 40°C a mne to je jedno a pripadá mi to ako 30°C 😀 😅 🙂)))
Cafte!fuuu ja sa varím v práci no potom hura k vode 😉
@titkovamiriam supeeeeeeeeeer...užite si to..🙂
ja som tiež teplomil a jazero mame 10min peso od domu tak co ine sa da v tomto teple robit 🙂 Michal je v Chorvatsku a že tam je este viac teplo 🙂
@titkovamiriam My zajtra v noci odlietame do Bulharska,vraj je tam priemerne 28°C 😝
ufff to je teplo, a poobede mi treba ísť s deckami k zubarovi 😝
@nelicefo syn je unesený 😀 😀 sestra asi menej lebo ma radsej hory ako lezanie pri vode 😀 😀 😀
@titkovamiriam 😀 😀 aha....😀 tak tvoja sestra je ako mm 😀 😀
mne je teploooo 😠 😠 😠
dnes mi jedna pani zahlásila, citujem "a Ľuba ako pribrala, akú má veľkú ritisko!" tak som sa veľmi zahambila, a od soboty-mám narodky 😉 mením systém fungovania!!!
teraz mladá dovarila krupičnú kašu, môže len kašovitú stravu, no a nedaj si 😀
@titkovamiriam a vieš že ani oblečko tuším neberiem?? 😀 😀 😀 (samoška to nutné hej) Ale vraj sa tam dobre nakupuje a za super cenu. 🙂 mňaaaaaaaaam....dala by som si 😝 😎
kočky,kde ste všetky??? u nás toľko nového, a tu nikto 😢
ja tu, už sa nám to kráti...škola, škôlka...to bude kolotoč
čafte!Veru veru už to začne od pondelka,ale inak ja som rada-nemám malého školáka tak pohoda-školka aj stredna 🙂 -trochu viac sa teraz pomínalo penazí na skolu no to uz je augustova klasika 🙂

@mimikyky Aha,no tak to už je super,či? 😅 a ďakujem