Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
no u nás to bolo pestré, prvá som odišla do školy ja a potom syn a dcera odviedli drobcov do školky, malá strašne vyvádzala, ale syn ako profík to zvládol...(ved podobné cirkusy robil on tri roky 😝 ), potom dcera išla tiež na začiatok školy po vytvorení nejakého účesu s kamarátkou 😕 (prevrátené oči)
U nas to je Marek v novej skolke,Michal v druhaku a Milan na pomaturitnom 🙂 .Starší rovno zo skoly k jazeru ved sme mali 32st.
Ahojte kočky,kde ste všetky? ☹((
užívame si letný víkend! 😉
@titkovamiriam My sme si dnes užili dníček.Rozlúčili sa s letom,grilovaciou sezónou,oslávili moje a bambuľkyne meninky 😉 teda ešte ľudia sedia na dvore,ale akási som prechladnutá aj s bambuľkou,tak sme sa tu vnútri usadili 😅
A kočeny čo škola? Zvládate to? Lebo moja má ešte asi stále prázdniny 😅 😝
Moji mali v piatok riaditelske tak si nechali doma aj Mareka 😀 😀 😀 ,inak pohoda,na skolu sa nemozem stazovat!!!!!
@titkovamiriam Super teda. Naša mala min. týždeň v piatok lebo bol v TT jarmok,tak im dali riaditeľské. Ale teraz v piatok nemali.Ale mali sme od štvrtka náštevu,tak to bolo pre ňu utrpenie byť včera v škole 😀 Ale hold,škola je dôležitejšia,aj tak oni boli ešte niečo v piatok doobeda vybaviť.
No naša prestúpila na novú školu,a tam su dosť popredu s učivom,tak stále ju vozíme na nejaké doučovanie a tak.Už nie len jej z toho kvalitne hrabká ale aj mne. 😅
@nelicefo tak to verím-prisposobevat sa novemu to teda nieje nic moc 😠
@titkovamiriam No ona už do tej školy chodila,ale potom sme sa sťahovali ale to čo tu je sa ani školou nazvať nedá tak sme ju radšej dali späť,ale to vieš tu je škola 100 rokov pred opicami,takže všetko doháňame aspoň takto formou doučka,aby potom na vyučku nebol problém 😔
prepana tak to asi musite dost cestovat ci to nieje daleko?
@titkovamiriam No my bývame v okrese PN ale chodí do TT do školy a ja tam pracujem.Máme to cca 20 km,čiže každý deň je to dosť.Ale malá si aspoň v aute zdriemne 😅 A doučko a krúžky to má vrámci TT tak to sa presúvame iba po meste,tak to je pohodička. 😅
@nelicefo
@titkovamiriam
ahojte kočky 🙂 ja som sa tu neukázala, nestíhala som. Denis ma pripravil o posledné kúsky síl, o poslednú nádej že sa oplatí dať v živote ešte druhú šancu, no totálne ma odrovnal, som veľmi sklamaná, nešťastná...
Pos.al si život, a riadne ☹ 😠
Aj moja baletka mala v piatok voľno, majú veľa mimobratislavských v škole, preto.
Pomaly si zvykám na krpca, sem tam ho ešte nespoznám medzi deckami 😀
My tu máme Vinobranie, kopa ľudí, horror. Lucie mla na víkend u nás kamošku z Ba, a teda mladá sa riadne musela včera odviazať, lebo celú noc a doobedie vracala, a teda asi jej doma nezožerú, že jej nič nieje a že nepila 😀 😀 A tak ma napadlo, čo asi robí moja dcéra keď ju pustím na noc 😠 😠
Malý našťastie nieje moc náročný na kolotoče, tak sa tam nemusím pretláčať 😀
nelicefo, máš krásnu dcéru 😉
@nelicefo bol s kamarátmi vonku, a jeden z nich dostal úžasný nápad zbiť bezdomovca, a dokonca mu vraj niečo aj zobral...Denis bol pri tom, čiže spolupáchateľstvo pri lúpeži obzvášť závažným spôsobom...ten chalan ho bil nejakou bejzbalkou či čím, no a mladý si samozrejme tiež buchol, čo som zistila po týždni klamania keď mi tvrdil, že on je svätý... advokát by ma stál cca 1500€, hneď na šupu prvý krát si pýtal 500...no a ja ich jednoducho nemám, takže 7rokov?? a jeho to nejako ani ne.ere!!! tvári sa akoby nič 😠 😠 😠
@lussy23 vieme len o jednej, že je na nete
ostatné máme len doma nahraté 😉 a napr. toto je z natáčania seriálu Zlomok sekundy STV1
@nelicefo no, je to veru husté 😠 ani existovať sa mi nechce ☹ ON je polovica môjho doterajšieho života 😢 ON bol pri tom vždy,keď nás bývalý mlátil, mňa znásilňoval, jeho tĺkol, a vraj "maminka, ja nedovolím nikdy nič také, nikdy nikomu neublížim, neboj" ...viem, reči malého decka, ktoré mi volávalo sanitku, policajtov...ale on je slušný chalan, len bývalý ho kŕmil rečami "nebuď baba, nebuď sračka, buď chlap" tak Denis aby nevyzeral ako bulo ťuťko, tak nerozmýšľa..........nechcem ho obhajovať, nie, lebo som zistila, že od 30.8 ma opakovane klamal o tom, čo sa vtedy stalo.. VEĽMI to bolí!!!! 2týždne zháňania, zisťovania, obvolávania... tých sĺz.....už NEVLÁDZEM mám 4 deti, čo ma ešte čaká????????????
som tretí krát vydatá, každému chlapovi som dala viac šancí,neskôr som oľutovala, že ich nemalo byť toľko......ale že syn mi takto ublíži 😢 😢 😢
každý večer zaspávam, a rozmýšľam, či sa vôbec chce ráno zobudiť sa
@mimikyky bože moja drž sa!!!!!Vidím že maš to veľmi veľmi tazke!!!!ako sa hovorí male deti male starosti a velke....
Ja som vzdy mala strach ked pred par rokmi Milan inklinoval ku,,kotlebovcom,,cakala som kedy ho niekto zmlati kedy on zmlati niekoho -ci mi ho privezu policajti alebo budu volat z nemocnice....a pritom z domu nema vobec ,,rasisticku,mensinovu,protihomosexualnu ,,a pod vychovu.My sme taka liberalna rodina-ži anechaj žiť!...No našťastie z toho akotak vyrastol...teraz bojuje proti drogám 😉 /inak des co ich je na stredných školách/

Ahojte tak my dnes večer odlietame domov 🙂
A prajem krásny školský rok! 🙂