icon

Zjavenie čiernej mačky

lilka5555
19. jún 2023

Ahojte,možno Mi bude niekto vedieť poradiť. Zjavila sa mi čierna mačka zvnútra na parapete asi 2sekundy. Už som mala zjavenia vždy keď niekto umrel v minulosti. Je tu niekto komu sa to stalo tiež? Možno to nemá žiadny význam ale skúsim

zuzikak
19. jún 2023

co skusis ? Ze ti napisu, ze ano je to tak ? Alebo ze je to kravina . Pockaj a uvidis a nebudes musiet uvazovat hypoteticky 🙂 Nepises kde byvas, na akom poschodi byvas. Nemoze byt pravdepodobne, ze tak macka vie vyliest hocikedy ? Nezabudaj na to, ze si to mozes kludne spajat uplne zbytocne. Ludia v nasom okoli zomieraju a nemusi to mat nic spolocne s mackou.

cheeta
19. jún 2023

Dovolím si upozorniť ešte na zvláštny "posun" vo výkladoch rôznych symbolov v závislosti od...krajiny, kontinentu a pod. Čierna mačka u nás nie je symbolom smrti, alebo teda ja o tom neviem.

z netu:
Nositeľ šťastia v Anglicku
V Anglicku sa verí, že "čierny kožúšok" prináša šťastie – najmä ženám. Napríklad anglické príslovie hovorí: "Ak má žena čiernu mačku, o nápadníkov nebude mať núdzu.“

Mimochodom, v britskom Midlands sa čierna mačka považuje za dokonalý svadobný dar, pretože neveste prináša šťastie a večnú lásku.

mandzula
19. jún 2023

@cheeta presne tak, je to o pohlade na vec - my mame cierneho kocura a je taky mily, ze ked ho vidim, automaticky sa usmievam a mam pekny den.🙂

lilka5555
autor
19. jún 2023

@mandzula mne sa ta mačka zjavila nie vonku ale vnútri na mojej parapete. Bola to vidina ta mačka tam v skutočnosti nebola

svokrinjazykmonika
19. jún 2023

@lilka5555 tak v tom prípade by si mala navštíviť odborníka. Psychológ alebo psychiater.

mandzula
19. jún 2023

@lilka5555 ale ved x-krat sa nam mozu zdat rozne veci, ktore nemusia byt pravda, staci nejaky vhodny uhol, nejake svetlo, tien...

divokykonik
19. jún 2023

Mne sa pravidelne zjavuje čierna mačka v noci pod nohami v tme, vždy ma ide z tej mojej potvory poraziť. A k veci... Máš bujnú fantáziu a preto sa ti zdá, že vidíš niekoho, alebo niečo neobvyklé.

lilka5555
autor
19. jún 2023

@svokrinjazykmonika prosím ta odíď keď sa ti nepáči čo píšem tak sa nezapájaj. Obmedzený človek

svokrinjazykmonika
19. jún 2023

@lilka5555 prečo ma urážaš že som "obmedzený človek"? Ja som ti dala len dobrú radu. Tak sorry že nemám otvorené tretie oko ako ty 🙄

babulkomale
19. jún 2023

@lilka5555 chudence macicky...

lilka5555
autor
19. jún 2023

@svokrinjazykmonika vieš vôbec rozdiel medzi psychiatrom a psychológom keď ho odporucas? Lebo zjavne nie.

martinmmartin
20. jún 2023

Niekto umiera kazdu polsekundu 24 hodin denne. To by sme sa z tych zjaveni nikdy nedostali

kvetinka75
20. jún 2023

mne minule prebehla čierna mačka predo mnou, a nič sa neudialo. TAk neviem....

jáj teraz čítam že vidina, tak to neviem