Zjavenie čiernej mačky
Ahojte,možno Mi bude niekto vedieť poradiť. Zjavila sa mi čierna mačka zvnútra na parapete asi 2sekundy. Už som mala zjavenia vždy keď niekto umrel v minulosti. Je tu niekto komu sa to stalo tiež? Možno to nemá žiadny význam ale skúsim
Dovolím si upozorniť ešte na zvláštny "posun" vo výkladoch rôznych symbolov v závislosti od...krajiny, kontinentu a pod. Čierna mačka u nás nie je symbolom smrti, alebo teda ja o tom neviem.
z netu:
Nositeľ šťastia v Anglicku
V Anglicku sa verí, že "čierny kožúšok" prináša šťastie – najmä ženám. Napríklad anglické príslovie hovorí: "Ak má žena čiernu mačku, o nápadníkov nebude mať núdzu.“
Mimochodom, v britskom Midlands sa čierna mačka považuje za dokonalý svadobný dar, pretože neveste prináša šťastie a večnú lásku.
@lilka5555 tak v tom prípade by si mala navštíviť odborníka. Psychológ alebo psychiater.
Mne sa pravidelne zjavuje čierna mačka v noci pod nohami v tme, vždy ma ide z tej mojej potvory poraziť. A k veci... Máš bujnú fantáziu a preto sa ti zdá, že vidíš niekoho, alebo niečo neobvyklé.
@svokrinjazykmonika prosím ta odíď keď sa ti nepáči čo píšem tak sa nezapájaj. Obmedzený človek
@lilka5555 prečo ma urážaš že som "obmedzený človek"? Ja som ti dala len dobrú radu. Tak sorry že nemám otvorené tretie oko ako ty 🙄
@lilka5555 chudence macicky...
@svokrinjazykmonika vieš vôbec rozdiel medzi psychiatrom a psychológom keď ho odporucas? Lebo zjavne nie.
Niekto umiera kazdu polsekundu 24 hodin denne. To by sme sa z tych zjaveni nikdy nedostali
mne minule prebehla čierna mačka predo mnou, a nič sa neudialo. TAk neviem....
jáj teraz čítam že vidina, tak to neviem

co skusis ? Ze ti napisu, ze ano je to tak ? Alebo ze je to kravina . Pockaj a uvidis a nebudes musiet uvazovat hypoteticky 🙂 Nepises kde byvas, na akom poschodi byvas. Nemoze byt pravdepodobne, ze tak macka vie vyliest hocikedy ? Nezabudaj na to, ze si to mozes kludne spajat uplne zbytocne. Ludia v nasom okoli zomieraju a nemusi to mat nic spolocne s mackou.