icon

Zlá skúsenosť s predávajúcou s nickom rudlicka

hordosyova
6. apr 2014

DO DNESNEHO DNA SOM SI NEMYSLELA ZE RAZ BUDEM MUSIET TOTO NAPISAT NA MODREHO KONIKA ALE SOM STRASNE SKLAMANA S TOUTO PREDAVAJUCOU.KUPILA SOM SI U NEJ BUNDICKU PRE MALU A PRI KOMUNIKACII S PREDAVAJUCOU SOM CAKALA ZE BUNDICKA BUDE V DOBROM STAVE. KED MI BUNDICKA PRISLA BOLA SOM VEEELMY SKLAMANA TA BUNDICKA BY SA NEDALA NOSIT ANI NA VON. BOLA VYBLEDNUTA FLAKATA NA RAMENACH, NA RUKAVOCH NELEPIL ANI SUCHY ZIPS A NEMALA ANI KAPUCKU AKO BOLO NA FOTKE. KDE SOM JU POPROSILA O VRATENIE PENAZI CO NEBOLO AZ TAK MALO 8,50€ POVEDALA ZE NEVRATI ALE ZE SI MAM VYBRAT NIECO INE. NAKOLKO TAM MALA TRICKA DRAHSIE AKO TA BUNDICKA NIC SOM SI NEVYBRALA A OPATOVNE SOM JU POPROSILA O VRATENIE PENAZI.BUNDICKU SOM JEJ POSLALA NASPAT 28.3.2014 A DO DNESNEHO DNA NEJAVI ZAUJEM . JE MI LUTO ZE TOTO MUSIM PISAT ALE JA SOM JU NA TO UPOZORNILA ZE POKIAL SA TO NEVYRIESI NAPISEM TO DO HODNOTENIA. NEBOLA BY SOM RADA KEBY STE SA SKLAMALI AKO JA. JE MI JASNE ZE PENIAZE UZ NEUVIDIM ALE MOHLA BY SA ASPON PONAUCIT!!!
Ja - 12. marca o 19:35
Dobry vecer mala by som zaujem o vasu bundicku. V akom stave je nema niake flaky ci dierky.Dakujem
Predajca (rudlicka) - 12. marca o 19:41
Dobry.je v nosenom stave ale stale pekna

lilysk
6. apr 2014

@hordosyova ahoj -hej poznam to je to hlavne velmi zly pocit ☹ Mne sa to stalo uz tiez a teraz uz pozeram aj cely album predavajucej aj hodnotenia -som uz dost opatrna ☹
Tak zelam aby sa to nejako vyriesilo -mozes napisat adminovi aby ju upozornil

cerez
6. apr 2014

@hordosyova Mňa obabrala jedna minulý rok. Zhabala peniaze nielen odo mňa, ale aj od iných. Teraz som znova v tej istej situácii. Nemám ani peniaze ani tovar. Neviem či sa dá poučiť z minulých chýb, ale začínam byť fakt skeptická. Ešte aj z toho mála čo máme na materskej sa vie niekto hnusne nabaliť. Je mi z toho fakt smutno.

hordosyova
autor
6. apr 2014

CHCELA SOM TOTO NAPISAT AJ DO JEJ HODNOTENIA ABY VSETCI VEDELI ALE BOLO TO OBMEDZENE NA URCITY POCET PISMEN TAK MI TAM VOSLI IBA 2 VETY A VIAC HODNOTENI SOM NEMOHLA DAT NEPUSTILO MA. aLE DAKUJEM VAM VELMY ZA RADY 🙂

5katarina7
7. apr 2014

@hordosyova ja som práve od nej chcela kúpiť šaty pre malú,odpísala že ich premeria...ja som jej písala že nemusí číslo sedí a sú z úpletu.Nakoniec vyšlo najavo,že ich nevie nájsť...a odvtedy sa neozvala,ale asi je to aj lepšie 😅

hordosyova
autor
9. apr 2014
hordosyova
autor
9. apr 2014

Dobrý deň, a že mladí ľudia aby si pomáhali, to je smutné, pani rudlička, kúpte si majetky za tých 8,50 krásnu bundičku dám na facebook. Ondrejkovičová mama pani Hordosyovej