Zlá skúsenosť s www.roxyparfums.sk
podelte sa o skusenosti, dobre aj zle, s internetovými parfumeriami. ja a rovnaku by som vas chcela upozornit na jednu, www.roxyparfums.sk , id eo podvodnikov, ani sa vam neozvu a poslu vam napodobneninu, nie original za rovnaku alebo aspon podobnu cenu.
@lucka2504 ja som spokojná s parfums.sk - dobré ceny, zatiaľ teda som si nevšimla, že by predávali napodobeniny, vždy nejaká vzorka k objednávke, dokonca sa dá aj vybrať... a keďže som spokojná, tak iné som ani neskúšala... ale ešte z počutia vraj aj katkaparfumery.sk je spoľahlivá, len teda osobnú skúsenosť nemám...
o katkaparfumery som aj ja pocula, zevraj ma rovnakych dodavatelov ako fann, len predava lacnejsie. najskor predavala parfemy len na jednom diskusnom fore, tam ju dost chvalili a potom si zalozila netovy obchod. ale osobnu skusenost s nou tiez nemam. mna by zaujimalo, ci nema niekto skusenost s tymto obchodom http://www.vonapreteba.sk/ chcem si kupit jednu vonavku, inde ju nemaju a ten obchod ju ma celkom lacnu a nasla som na neho len jednu recenziu na heureke

@lucka2504 ja mam dobru s parfums.sk a fann.sk,... 🙂 tak prislo ako malo,..