Zlé recenzie a negatívne ohlasy

Zdravím,

píšete niekedy negatívne recenzie,alebo priamo email spoločnosti,ked nie podla vas nieco naozaj cez ciaru? Ja som sa k tomu nikdy neuchýlila,az do dnes. Teda nie,zeby som nezazila nic negativne,ale nikdy som to nebrala nejak osobne,zeby to ten clovek robil narocky. Dnes som bola svedkom ako predavacky skrz na skrz hucia po romoch,dokonca padli slova ako hlupi,naco beru vasi rodicia pridavky atd. A to uz mi nedalo teda. Toto si nikto voci nikomu nemoze dovolit,navyse ked ta druha strana nie je agresivna a pokojne nakupuje.

diewcatqoo
26. okt 2023

Ano, pisem negativne hodnotenia a nemam problem napisat aj pochvalne.

deedol
26. okt 2023

jasne, pisem. ja sa aj (obcas na svoju skodu) v tych situaciach ozyvam, teda ked to nie je natolko vyhrotene, ze by som sa bala fyzickeho nasilia.

zuzanka.zuzu
26. okt 2023

áno ale musí byť ublížené mne, do druhých sa nestarám.
rovnako aj pochvalné. napríklad teraz som si spomenula ako som minulý rok pár dní (možno aj deň?) pred vianocami napísala asi o polnoci ďakovnú smsku kuriérovi, že mi odložil balík do alzaboxu a nevrátil ho späť 😍 dnes MALOKTO urobí niečo navyše, už len trošku pohnúť rozumom je zaťažko, mohol si povedať "nezdvíha mi to, kašlem na ňu, nech si ten balík hľadá" (ženy-manželky kuriérov, sorry, boli sme doma chorí a zobudili sme sa po pár hodinách spánku uprostred noci, užili lieky a pokračovali v spaní, tak aby som na to ráno nezabudla)

autor
26. okt 2023

@zuzanka.zuzu no jasne,ustretove spravanie sa dnes ceni 👌. Ja neznasam ked si predavacky vybijaju svoje mindraky na slabsich a mensinach. Potom sa netreba cudovat,ze je tolko nevrazivosti medzi nami ked su medzi nami ludia co vynadaju cudzim detom do hlupakov atd.

barborachors
26. okt 2023

Ja vzdy. A pomaha to. Hlavne z pozície klienta sa vždy domaham svojich práv. Ci sa to tyka služieb alebo obchodu apod. Spoločnosť nebude napredovat pokiaľ ako jednotlivci budeme ticho.

betulinka1
26. okt 2023

@denithestrange1993 ja tiez pisem ale nie ani recenzie na nete ale priamo obchodu. Aj oni potrebuju spatnu vazbu od zakaznikov. Ked budeme ticho, tak nevedia ci je zakaznik nespokojny. Zatial ma ziadny obchod neodignoroval, v niektorych pripadoch sa mi ozval priamo majitel a doriesil situaciu. Ale zase ja vzdy slusne, poslem fotku, ze toto a toto nie je take ako to mali prezentované na fotke na nete.

simona92101
26. okt 2023

@denithestrange1993 ano,pokial je to opravnene tak nemam problem napisat neg.recenziu.2x som napisala ozaj taku,ze ako podnikatela by ma to velmi stvalo a snazila by som sa to napravit,no tu to zostalo bez ohlasu. Prvu taku som pisala na ofic.stranku svadobnej agentury,ktora nam pokazila svadbu.este dlhu dobu mi pani majitelka vypisovala,vyhrazala sa,ja som neustupila.uz len kvoli tomu aky mala k nam pristup.doteraz tam ta recenzia svieti hned na prvej strane 😃

autor
26. okt 2023

@simona92101 poznam takych podnikatelov co za pozitivne recenzie idu ruky nohy bozkavat,a staci stipka kritiky a uz utocia alebo ignoruju

bloger
26. okt 2023

Každý normálny podnikateľ dokáže prijať pochvalu aj kritiku. Pokiaľ je samozrejme konštruktívna. Obe ho totiž posúvajú dopredu.

minesasubu
26. okt 2023

Pisem recenzie aj pochvalne aj negativna vsetko zalezi od nasej spokojnosti , vzdy to pisem pod menom a neschovavam sa za anonym
avsak len na situacie a navstevy ktore sa ma tykajú

simona92101
26. okt 2023

@denithestrange1993 mna to stvalo uz len kvoli tomu,ze to bol nas velky den,stalo to kopec penazi,a nakoniec v den svadby zistit ze nenachystali to na com sme sa dohodli a pomenili si veci ako im pasovalo a doslova odflakli pripravu,a este sa aj smiat na tom.za taky pristup si nic ine nezasluzili len negativnu recenziu

petamich

@denithestrange1993 ano pisem recenzie - negativne a aj pozitivne

marcellka32
26. okt 2023

Dnes som žiaľ musela písať negatívnu recenziu na reštauráciu...